Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dealextreme - אחרי כמה זמן מקבלים Tracking ID\Number

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי כתובת אמייל לשלוח אליהם שאלות אז פתחתח מספר TICKETS באתר לתמיכה - אין קול ואין עונה.

רב תודות לעוזרים :)

מצ"ב תמונה של ההזמנה :

111.JPG

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שרות הלקוחות שלהם גרוע.

קשה מאוד ליצור איתם קשר. לפעמים מוצרים שלא במלאי מעקבים משלוחים.

בסוף תמיד הכל הגיע...אבל לפעמים גם אחרי 5-6 שבועות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מתעלק על השירשור.

הזמנתי דרכם פריצה לפליסטיישן 3. נשלח ב- 19.10 עם מעקב....בדיקה באתר הדואר לא מציגה אינפורמציה כלל. מה יכולה להיות הסיבה ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
הזמנתי דרכם פריצה לפליסטיישן 3. נשלח ב- 19.10 עם מעקב....בדיקה באתר הדואר לא מציגה אינפורמציה כלל.

1. האם לפי האתר של דואר הונג קונג החבילה כבר נשלחה?

2. הזמן עוד קצר יחסית - סבלנות.

3. כבר קיבלתי משלוח שהספיק להופיע אצלי בתיבה, אבל לא באתר של דואר ישראל המהולל.

:turn-l:
פורסם

לפי האתר של הדואר בהונג קונג החבילה נשלחה ב19.10.

הקטע שמדובר פה על דואר רשום מה שאומר שהחבילה חייבת להיות מעודכנת באתר של דואר ישראל ואין מצב בעולם שהיא פשוט תהיה זרוקה בתיבת הדואר שלי...תקן אותי אם אני טועה?

1. האם לפי האתר של דואר הונג קונג החבילה כבר נשלחה?

2. הזמן עוד קצר יחסית - סבלנות.

3. כבר קיבלתי משלוח שהספיק להופיע אצלי בתיבה, אבל לא באתר של דואר ישראל המהולל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
שרות הלקוחות שלהם גרוע.

קשה מאוד ליצור איתם קשר. לפעמים מוצרים שלא במלאי מעקבים משלוחים.

בסוף תמיד הכל הגיע...אבל לפעמים גם אחרי 5-6 שבועות.

דווקא לי היתה איתם חווית שירות מצויינת. הזמנתי GPS והוא הגיע עם בעיות. פתחתי פניה לשירות והכל היה מתוקתק ומהיר, שלחתי אותו בחזרה והחזירו לי את הכסף ללא בעיות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מוזר שלא עונים. בטוח ששלחת הודעה מהסוג המתאים?

פעם לא קיבלתי בכלל אישור הזמנה (כזה שמאפשר לקבל TRACKING ORDER) -

שליחת מסר דרך האתר נענתה תוך פחות מ-24 שעות והבעיה תוקנה.

אחד המשלוחים חולק בכלל ל-3 (שבוע, שבועיים, חודש) זאת מדיניות הפוכה ביחס ללא מעט אתרים אחרים -

מה שנכנס למלאי יוצא מיד, הם לא מחכים ש"יצטבר מספיק" בשביל משלוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מדובר פה על דואר רשום מה שאומר שהחבילה חייבת להיות מעודכנת באתר של דואר ישראל ואין מצב בעולם שהיא פשוט תהיה זרוקה בתיבת הדואר שלי...תקן אותי אם אני טועה?

אתה טועה. בדואר ישראל הכל יתכן. כמו שכתבתי, קיבלתי לתיבה דואר שמעולם לא עודכן במחשבי הדואר הישראלי - גם אחרי שהגיע.

אין לך בעייה עם דילאקסטרים, ששלחו את החבילה, וכנראה גם לא עם דואר הונג קונג, שמסרו אותה לדואר ישראל.

יכול להיות שהחבילה חייבת במכס? - זה יכול לגרום לעיכוב נוסף.

:turn-l:
פורסם

זה פריצת USB לפליסטיישן שעולה 25 דולר. קשה לי להאמין שזה חייב במכס.

אני כבר משתגע, הורדתי את כל המשחקים להארד דיסק והם מחכים שאני אוכל לשחק אותם...

עריכה: איזה עצבים !!! אחרי שבועיים בערך שאני רואה באתר הדואר של הונג קונג שזה נשלח אני רואה את זה:

Destination - Israel

The item (RT******HK) is being processed for departure from Hong Kong as of 1-Nov-2010.

אתה טועה. בדואר ישראל הכל יתכן. כמו שכתבתי, קיבלתי לתיבה דואר שמעולם לא עודכן במחשבי הדואר הישראלי - גם אחרי שהגיע.

אין לך בעייה עם דילאקסטרים, ששלחו את החבילה, וכנראה גם לא עם דואר הונג קונג, שמסרו אותה לדואר ישראל.

יכול להיות שהחבילה חייבת במכס? - זה יכול לגרום לעיכוב נוסף.

פורסם

לאחרונה הם התחילו לזייף קשות, 2 חבילות שהזמנתי אחרי חודש לא קיבלתי שום ACK או מס' איתור חבילה מהם, רק סליקה מפיפל.

התעצבנתי, העלתי DISPUTE, קיבלתי את הכסף בחזרה והזמנתי ממקום אחר.

פעם האתר הזה היה מאוד מוצלח, היום הוא מוכר המון זבל במחיר נמוך בצירוף עם שירות גרוע ולכן מדובר בעסק שקוסם מאוד לישראלים שרגילים לדברים הללו.

אבי.

פורסם

טוב הם עלו לי על העצבים.

ביטלתי את ההזמנה והגשתי DISPUTE בפייפאל.

הם שלחו לי הודעה שהם הולכים לזכות אותי בכסף.

השאלה שלי האם הדונגל הזה בכל זאת הולך למצא את עצמו בתיבת דואר שלי כיוון שהוא כבר בדואר של הונג קונג בדרך לארץ.

מישהו יודע?

פורסם

למה ביטלת???

בגלל שלא שלחו לך את זה עם שליח במסוק פרטי מרגע ההזמנה?

החברה הזאת מבוססת מלאי, רק כשהמוצר נכנס למלאי הם יכולים לשלוח אותו,

ו-19 יום זה בכלל זמן המתנה קצר.

לא מבין אותך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...