Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו 2002-2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע הפונטו ספייס רכב אמין יחסית היא מוצלחת .קלה לאחזקה ,חסכוני בדלק,נראה טוב, מחירה זול בשוק והיא נותן תמורה מצויינת לכסף שהיא עולה.:-) מה שבטוח שהיא יותר טובה מהיונדאי המקרקשת

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

יש לך פיאסטה 00 עד 02 רק מעולה חסכוני אמין וקל לאחזקה,רנו קילאו בי מ00 גם רכב מעולה,פגו' 206 אחלה אוטו.תלוי מה הדרישות שלך הפונטו לא ראה בכלל

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

חח איפה פיאסטה ואיפה אני ..

רוצה רכב חסכוני , עם הגה כוח מזגן ולפחות 2 חלונות חשמל קידמיים

חשוב שייסחוב

וכבר הרבה זמן אני מתכנן על פונטו בשנתונים האלה

פורסם

אתה צריך ייעוץ על טווח מחירים?

תיכנס לאתר יד2 ותבדוק.

בכל מקרה קח בחשבון שרוב הרכבים היו בהשכרה\ליסינג\חברות - וזה כמובן אומר שמראש הם עברו בשנים הראשונות המון ק"מ.

הסיכוי שתמצא משהו נורמלי מהשנתונים הראשונים שלה, הוא נמוך מאוד.

רק בשביל העניין - אני קניתי אחת ידנית מליסינג, שנת 2006 - שהייתה עם 114 אלף ק"מ על השעון.

חצי שנה היא אצלי והיא כבר עם 125 אלף.

כשאני אמכור אותה היא תהייה קרובה כבר ל-200 אלף ק"מ - וזה כנראה מה שיש כרגע בלוחות מבחינת פונטו ספייס.

תחשוב להעלות קצת את תקציב הרכישה. זה יהיה חכם מצידך, לשלם יותר על רכישה במקום על ביקורים במוסך.

כשאני קניתי את הפונטו השנייה אצלנו במשפחה עבור אחותי - התחלתי כל שיחה ב"איפה מטופל הרכב" ואם לא נאמר לי שרק במוסך מורשה פיאט - לא המשכתי את השיחה. אני לא בטוח שבשנתון 2001 תוכל להיות כ"כ בררן.

פורסם

אני לא חושב שאם רכב לא עשה טיפולים במוסך מורשה צריך לפסול אותו,יש הרבה מוסכים לא פחות מקצועים,ובעיקר יותר זולים.

היו לא מאט פוסטים על מקצועיות לוקה בחסר במוסכים מורשים למשל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמע, היום יש טונות של זייפני קילומטראז'.

נכון שהחל מתאריך 1.1.11 בעצם כל הרכבים עברו רישום של הק"מ שלהם - אבל עד לאותו תאריך הכל היה פרוץ לגמרי.

אז - איזה תיעוד יש לך, שהרכב שנת 2001, עבר באמת 150 אלף ק"מ ולא 250 אלף ק"מ?

אם הרכב טופל רק במורשה, אז יש לך:

א. תיעוד מדוייק של כל מה שהוחלף ברכב.

ב. תיעוד מדויק של הק"מ.

ג. שימוש בחלקים מקוריים בלבד או תחליפיים ברמה גבוהה.

אני מזכיר לך שיש רכבים משומשים בטירוף, כמו שלך - שנראים חדשים לגמרי. אני בטוח שאם היו אומרים לי שהרכב שלך עבר 100 אלף ק"מ הייתי מאמין - כי גם מבפנים וגם מבחוץ הוא נראה חדש.

אם הוא מטופל כמו שצריך יש מצב טוב שהיה עובר בדיקה והיה מתאים מבחינת מצב מכני לק"מ של 100 אלף ק"מ!!!

ועדיין - על רכב עם ק"מ כמו שלך, מורידים במחיר - ומורידים הרבה.

לכן זוהי הסיבה שאני מתעקש כמו חמור על רכב שטופל במורשה - ובסופו של דבר זה משתלם לי.

• תוכן חדש...