Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעבר היייתי לקוח בנק הפועלים. ביקשתי להצטרף לשירותי האינטרנט, אבל החוזה אמר משהו בסגנון שהבנק לא אחראי לשום פעולה שמבוצעת בחשבון שלי עם שם המשתמש והסיסמה שלי.

רגע, רגע, רגע, ואת החוזה שעליו חתמת בעת פתיחת חשבון קראת? (לא משנה באיזה בנק)

קדחת. 98% מהמסמך זה התנערות של הבנק מכל טעות או גזל מכוון מצדו, בעבר, בהווה ובעתיד.

2% הנותרים הם השורות הריקות שעליהן אתה חותם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מנסיון שלי עם מקרה של בנק לאומי, הם מאוד לחוצים על מקרים כאלה ולוחצים על חברות אבטחת מידע שהם עובדים איתה לסגור את האתרים האלה כמה שיותר מהר. כנראה שהם פשוט ניסו למנוע לחץ ופחד מצד הלקוח, אבל מאחורי הקלעים הם עבדו על זה כי אחרי הכל זה ירד דיי מהר.

פורסם

המצחיק בזה הוא שהם ניסו לעשות פישינג ללקוחות בנק ישראל. שלחו מיילים בתפוצת נאט"ו לאנשים פרטיים עם אותו סגנון "החשבון שלך בבנק ישראל נחסם עקב נסיון הונאה אנא כנס ובלה בלה...בתודה, מחלקת השיווק, בנק ישראל".

רק שאצלנו, בניגוד לבנק הפועלים, לקחו את הנושא ברצינות, פרסמו הודעה לעיתונות, ותוך כמה שעות גרמנו לכך שהשרת ממנו בוצע נסיון התרמית ירד מן האוויר.

פורסם

גם אני קיבלתי את המייל הזה אתמול.

באופן אינסטקטיבי לגמרי פתחתי את אתר הבנק כרגיל ונכנסתי לחשבון שלי לוודא שהוא אכן תקין.

כשראיתי שהוא תקין, המשכתי הלאה ושכחתי לגמרי מהמייל הזה.

עד עכשיו לא ידעתי בכלל שמדובר בתרמית ובדרך כלל אינני פותח אף לינק מסוג זה או מאלו שרצים בפייסבוק עם הלייק.

נכון שהוא כתוב בצורה עילגת וקל לזהות שיש כאן משהו מסריח, אבל קורה לכל אחד שהוא פותח מיילים בזריזות מבלי לשים לב לתוכן.

אני אפילו לא קראתי את המייל בשלמותו- המוח לבד זיהה רק את ה"חשבון בנק", "נחסם"..

כל הכבוד על הדיווח למען אילו שעלולים לפספס.

פורסם
רגע, רגע, רגע, ואת החוזה שעליו חתמת בעת פתיחת חשבון קראת? (לא משנה באיזה בנק)

קדחת.

דוקא קראתי!

החוזה לא מסייג בשום צורה שהיא שהבנק איננו אחראי לפעולות שיתבצעו על ידי מי שיתחזה לי. אני לא נעלב שמבקשים ממני ת.ז. כשאני מבקר (לעיתים רחוקות) בסניף הבנק שלי, כי אני מבין מדוע.

:turn-l:
פורסם

או-קיי, עכשיו הבנתי אותך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...