Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור: מכיר את הפתגם "אין עשן בלי אש"? זה צריך היה להיות הדבר הראשון שיקפוץ לך לראש ברגע שהרחת את הפלסטיק השרוף. עם קצת הבנה והיגיון בריא, היית גם יכול לעשות 1+1 ולהבין שיש מצב שהפריקה של המצבר פעם אחר פעם לא באה לה משום מקום.

מכיון שאת הנעשה אין להשיב, בוא באמת נראה כיצד ניתן לפתור את המצב העגום שנקלעת אליו:

ראשית, בבקשה ציין מאיזה איזור אתה בארץ, כך שנוכל להמליץ לך על מוסכים טובים שלא בהכרח נמצאים באיזור חיפה. מעבר לכך, אומנם לי אישית אין ניסיון משלי, אבל שמעתי רק דברים טובים על מוסך GTA שגם הוא נמצא בחיפה, ועוסק בעיקר באיטלקיות. שווה לך לקבל מהם חוו"ד נוספת.

לגבי הצעת המחיר: נשמע לי מופרך לחלוטין. שוב: דאג לקבל הצעת מחיר נוספת.

לגבי הסיבה לכך שהתקלה בכלל החלה: לא ניתן לשפוט מבלי לקבל חוו"ד של מכונאי שיבדוק את הרכב, אבל בהינתן העובדה שמישהו התעסק עם המזגן עד כדי החלפתו כמעט בשלמותו, הייתי מתחיל לבדוק מהנקודה הזאת.

מאחל לך לצאת מהסיפור הזה במינימום נזק וכמובן לא לשכוח לעדכן אותנו בהתפתחויות. והכי חשוב: הפנדה היא באמת דגם מצוין. אני מקווה שאחרי שהסיפור הזה יחלוף, תתחיל באמת ליהנות מהרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מציע לך גם לחכות לתגובה של רפי לין. שהיה חשמלאי בפיאט וגם היתה לו פנדה. אני מאמין שהוא יכול לעזור לך.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

שלום לך,

פתרון נוסף הוא לנסות להזמין את החלק מחו"ל. בתור בעל אלפא-רומיאו, בהרבה מקרים יוצא זול יותר להזמין את החלק מאנגליה/גרמניה/איטליה ולשלם עליו X מיסים מאשר לקנות אותו בארץ במחירי סמל"ת.

נסה לאתר את המק"ט של הצמה בקטלוג: (פתח באינטרנט אקספלורר ולא ב Firefox ודומיו...)

http://eper.fiatforum.com/eper/navi?COUNTRY=012&SBMK=F&DRIVE=D&MAKE=F&COMM_MODEL=GIN&CAT_COD=2Q&MOD_COD=169&ALL_FIG=0&LANGUAGE=3&PREVIOUS_KEY=VERSION&NEW_HTTP=TRUE&ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY=GROUP&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP&GUI_LANG=3&WINDOW_ID=1

אם תצטרך בעל מקצוע משכמו ומעלה, שיהיה מוכן להתעסק במחירים סבירים ביותר, ומכיר את המכוניות האלה מצויין, צור קשר בפרטי.

בהצלחה, והמשך יום טוב.

טל.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אני גר בעמק בית שאן. בנתיים פתחתי קריאת שירות בקל אוטו כדי לראות מה ניתן לגבות מהם למרות שהאחראית על הנושא אמרה שאין אחריות על מערכת חשמל אלא אם זה נזק שנגרם כתוצאה ממערכת הצתה לקויה, לדוגמא או כתוצאה מההחלפה של המזגן.

מנהל התפעול של קל אוטו יצטרך לקבל חוות דעת ממוסך הכוכב איתם הם עובדים וששם גם הוחלף כל המזגן. ברור שחוות דעת מהם לא תהייה אובייקטיבית כי מוסך לא יגיד דברים רעים על עצמו לכן כבר יצרתי קשר עם החבר'ה מ"מצת אור" שהומלצו כאן רבות בפורום והם נשמעו לי מאוד מקצוענים ומביני עניין בטלפון. אחרי שאמצא את האופציות עם קל אוטו, אבקש מהם חוות דעת אובייקטיבית כי אולי בעזרתם אוכל לדרוש מימוש אחריות מקל אוטו. בכל אופן מהם בטוח אני אקבל טיפול הרבה יותר מקצועי.

פורסם

אני מצרף תרשים רכב שנלקח מהאתר של פיאט. זה תרשים של צמות החשמל בחלקן כמובן ונעזרתי בו כדי להמחיש לכם את מקור ההתכה של הכבל. אני לא בדיוק זוכר איזה מהפיצולים הותך אבל כולם מקורם בחיבור לוונטה.

cardiagram.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם
....לכן כבר יצרתי קשר עם החבר'ה מ"מצת אור" .....

להבהיר ולהגדיש, המוסך שעמו דברת, אינו מוסך "מצת אור" מזה כשלוש שנים, ושוכן במקומו. זאת אני אומר לך ממקור ראשון.

המוסך הפועל שם כעת הינו מוסך "אורי מלמד" ומי ממשפחתו, ושלושה אנשים שהיו מצוות מצת אור בזמנו.

כחשמלאי רכב מוסמך, אני מציע לך לבדוק טוב והיטב, עי מומחה ייעודי וקביל בבתי משפט (לעניין נזקי שריפות), את הסיבה לקרות הקצר.

אפשרות ראשונה הינה שעת תיקנו את הרכב, צמת חוטים כלשהי לא חזרה למקומה המקורי, ובעקבות כך החל הקצר שהביא לתוצאה קשה, (ואתה עוד הוספת לנזק), ו/או עת התיקון ביצעו שינוי מסויים שכלל ביטול הגנות נתיכים ו/או שינוי בהגנות המקוריות ועוד אפשרויות נוספות.

אם כך, זה שגרם לנזק, צריך לשאת בעלות.

אפשרות נוספת , פחות סבירה, של צמה שעוברת במקום בעייתי וחשופה עוד משלב הרכבת הרכב לתוצאה של היווצרות קצר.

בימינו אנו, האפשרות הזאת נמוכה ביותר. כדאי לבדוק עם רפי לין אם ידועה לו בעיה כזו. אם יש מה מאחורי אפשרות זו, הרי שקרוב לוודאי שאתה לא הראשון ולא האחרון.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כדאי לך מאוד לגרור את הרכב למוסך "פטין". אני לא סתם ממליץ לך עליהם.

הם יותר רחוקים בשבילי ממוסך הכוכב בחיפה ועדיין אני נוסע אליהם.

בכל מקרה - נעשו כאן טעויות מצידך אבל כנראה גם עוד קודם לכן ע"י המוסכים שטיפלת בהם.

כמו שאמר דני, נדיר כיום למצוא רכב עם כשלים מבניים במערכת החשמל שמגיעים במקור, לכן סביר להניח שמדובר בטעות אנוש של מישהו שטיפל ברכב עוד לפני כן.

פורסם

כתבתי עוד אז:

קודם כל, אל תלך לכוכב. לעולם.

אם אתה צריך חיבור למחשב, תלך למוסך זאב באיזור תעשיה בלו בנד.

אני מטפל אצל מיכאל במוסך GTA, ממליץ לגשת אליו (נמצא בפינת כביש IPC עם שדרות ההסתדרות - ליד מוריס הפחח).

עכשיו אם תרצה המלצה לחשמלאי:

0574990299 גיא.

משכנתא זה קל

פורסם
כתבתי עוד אז:

עכשיו אם תרצה המלצה לחשמלאי:

0574990299 גיא.

מאחר והטיפולים החשודים כגורם לתקלה היו באחריות קל אוטו הם בוצעו בכוכב , ועדיין כל דבר שקל אוטו יעשו בעתיד יהייה בכוכב, כנראה...

פורסם

התפתחות:

קל אוטו יביאו שמאי מטעמם, פרילנסר חיצוני בשם דוד נמרי (שמעתי שהוא מוכר בתחום).

הוא אמור לבדוק מה קדם למה, לאמוד את חומרת הנזק וכו'.

בקל אוטו אמרו לי מפורשות שבמקרה של נזק עקיף כתוצאה מליקוי רכיב שבאחריות, יתוקן או יוחלף רק הרכיב עצמו.

זאת אומרת שכל העלות הרצינית של החלפת הצמה או תיקונה היא עדיין עלי, כך רשום בחוזה המכירה ומאחר ועל מערכת חשמל אין אחריות אני צריך לשאת באחריות.

לפי חוות הדעת של המוסך שנמסרה למנהל התפעול של קל אוטו הנזק נגרם כתוצאה מאותו חיבור חשמל שיצא מהוונטה. אז את הוונטה הם יתקנו.

המוזר הוא שהוונטה למרות כל הדברים הנ"ל עובדת ומתפקדת כראוי... אז בעצם מה יש לתקן? את החשמל שמחובר אליה? הוא מחובר בסופו של דבר ישירות לכל הצמה של הרכב :? האם שמאי יכול לקבוע קביעה שתחייב אותם לשאת בכל הנזק למרות מה שרשום בחוזה?

התייעצתי עם רפי דגן (שמאי רכב רציני) והוא המליץ למרות כל האמור בחוזה לפנות לחברת הביטוח שלי שישלחו גם שמאי מטעמם(רצוי ביחד עם הגעתו של דוד נמרי) ולומר להם שאני מעוניין לגלגל את כל עלות הנזק על חברת ההשכרה.

אני לא יודע מה הסיכוי לזכות בדבר כזה.

בכל מקרה הוא אמר לי(וכאן החדשות היחסית טובות) שאני כנראה אספוג השתתפות עצמית ואובדן הנחה בביטוח בשנה הבאה.

• תוכן חדש...