Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמתי את הרכב היום על הג'ק והצצתי למטה,

על הבולם הימני ראיתי נקודות חומות כמו של חלודה, השמאלי היה נקי. צירפתי תמונה, למישהו יש מושג אם זה מרמז על בעייה ? בימים האחרונים אני שומע דפיקות תוך כדי נסיעה במקומות שהכביש לא ממש ישר והרכב קופץ קלות. וזה ממש בולט שהרכב פונה לכיוון ימין. יכול להיות שיש קשר בין הדברים ?

בנוסף ראיתי בחלק התחתון של הרכב סימנים של שמן . כרגע לא חסר לי שמן והמדרכה נקייה לגמרי. האם יכול להיות בכל זאת נזילה או שזה שאריות ישנות של שמן שנשפך תוך כדי מילוי ?

צירפתי תמונות

תודה לכל העוזרים

DSCF7578.jpg

DSCF7575.jpg

DSCF7574.jpg

פורסם

השמן נראה ייבש (לפחות ממבט דרך תמונה..) גם לרכב של חברה שלי יש את אותה בעיה

רק ששם השמן טריי מאוד עקב נזילה מהמפלג שמלכלת את החלק העליון של הגיר שכמובן נוזל ומגיע לאותה תוצאה כמו בתמונה שלך.

אני חושב שהייתה לך (כמו לכל בלנו) נזילה מהמפלג שתוקנה וזו התוצאה.

פורסם
השמן נראה ייבש (לפחות ממבט דרך תמונה..) גם לרכב של חברה שלי יש את אותה בעיה

רק ששם השמן טריי מאוד עקב נזילה מהמפלג שמלכלת את החלק העליון של הגיר שכמובן נוזל ומגיע לאותה תוצאה כמו בתמונה שלך.

אני חושב שהייתה לך (כמו לכל בלנו) נזילה מהמפלג שתוקנה וזו התוצאה.

תודה !, אני אבדוק ברישומים שלי אם מישהו טיפל באיזור הזה. ממה שזכור לי כרגע, אף אחד לא נגע/פתח את המנוע עד היום.

בקשר לבולם זעזוים, הנקודות החומות נמצאות על הנוזל, אם אני מנקה את המקום הם מתנקות יחד איתו. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ?

פורסם

לא דברתי על המנוע דברתי על המפלג, אתה יכול לנסות להבחין בעצמך אם הוא נוזל (סיכוי גדול שכן)

העלות של התיקון לא רצינית, ויש כאלו שנשארים עם הנזילה (היא יחסית דיי קטנה) ולא מתקינים אותה בכלל.

אבל בשביל עלות התיקון זה עדיף מה גם שהאיזור יפסיק להתלכלך :-)

בקשר לבולם אם זה חלודה לא היית מצליח לנקות את זה.

תבדוק שהבולם עצמו תקין ותעקוב אחרי זה.

• תוכן חדש...