Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתכוון לרכוש רכב היום. ברשיון הרכב כתוב שהבעלות היא חברת ליסקאר רם בע"מ, ומצויין שעבוד אליהם. המוכר אומר שרכש מהם את הרכב בליסינג מימוני ולכן היה שיעבוד עבורם. כעת, כשנגמרו 3 השנים הוא מוכר לי, וכדי לא "לבזבז" בעלות מיותרת, הוא מעביר בעלות מהם ישר אלי.

לדבריו, אני משלם לו חצי מהסכום ברכישה, והחצי השני בצ'ק דחוי לשבוע. בחוזה בינינו הוא מתחייב להשלים את העברת הבעלות אליי תוך שבוע. הוא מעביר מהם ישירות אלי. (הוא גם מסכים להביא לי את הרכב מבעלותו, אך אומר שבכך אני אהיה יד שלישית ולא שניה). האם אכן מקובל? לפי דבריו, כך מקובל למכור רכב מליסינג מימוני כשלא רוצים לרשום יד מיותרת.

חוצמזה, כיצד אני יכול לוודא שאכן הרכב יועבר אליי ללא שיעבודו לאחר? לדבריו, כעת (אני רואה) כתוב ברשיון הרכב השיעבוד, ולכן חייבים להוריד אותו כדי לבצע את ההעברה, כך שבוודאי שכעת יש שיעבוד, ובוודאי שלאחר ההעברה לא ייתכן שיהיה.

דעתכם?

תודה מראש

יניב

פורסם

הרכב רשום על שם חברת הליסינג וגם משועבד לטובתה. כך היא מבטיחה את עצמה פעמיים.

ואתה רוצה לתת את הכסף באוויר.

אתה צריך לשבת עם "המוכר" וחברת הליסינג ביחד, לסכם את כל התהליך , כסף תשלם לחברת הליסינג כנגד העברת בעלות וביטול השעבוד.

את המחיר אתה מסכם עם ה"המוכר".

כך שהשתשלום שלך מתחלק חלק לליסינג וחלק ל"מוכר".

באותה הזדמנות תבדוק גם אם מדובר היה בליסינג מימוני או בליסינג תפעולי, כי יש הבדל במחיר בין השניים.

במחירון יצחק לוי על ליסינג מימוני מפחיתים 8% בליסינג תפעולי מפחיתים 18%.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...