Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים.

הסט אפ שלי הוא:

מגבר קיקר ZX700.5 שמגביר את הקומפוננט(מישהו יודע עם קצר ב RCA עושה רעשי אלטרנטור?וכמה עולה תיקון של זה?אולי ככה אני לא יקנה מגבר חדש)משמש אך ורק להגברת הסט הקדמי,ואחורי טמפו שש תישע,רק את המידים.שבקרוב יחלופו

מונו לסאב: R500.1 רוקפורד

סאב: P3 בתיבה אטומה מותאמת לפי מידות יצרן.

סט קדמי:אנפיניטי רפננס 6510CS שתי האום.90RMS (אני מעוניין להביא 6X9 השאלה,עם יש להם אחוריים אותו דבר בדיוק רק שש על תישע, או שעדיף לי לעשות הגבהה ולשים 6.5 ולקנות אותו קומפוננט לקדימה?כי באמת אהבתי את הסט הקדמי הזה יותר מהדוטק שהיה לי)

ועכשיו:איזה מגבר יהיה הכי טוב להגברה הנ''ל?

ועוד אחריי שאני יחליף לאותם סטים.

יש כמה אפשרויות:

JBL100.4 וכ'

אני תקציב עד 1600 ש''ח למגבר.או להביא שתי מגברים של שתי ערוצים ככה לכל סט יהיה הגברה בריאה יותר

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

1000.4 של JBL מגבר שיעשה את העבודה מצויין.

אם אהבת את הקומפוננט שלך , יש 6/9 אינפיניטי REF9633I שישלימו לך את הסאונד פרפקט.

עם מגבר 4 ערוצים טוב , אין צורך לפצל לשני מגברים נפרדים.

פורסם

בוקר טוב

לי זה נראה כאילו הפוסט שלך מבולבל מאוד

אני מבין שיש לך מגבר של קיקר שאתה מבקש המלצה או לתיקון רעשי המנוע או להחלפת מגבר

אני חושב שקודם כל אתה צריך לגשת לסדנאת התקנות רצינית ומכובדת כדי שינסו לפתור לך את רעשי המנוע

אחר כך במידה וזה נפתר אז רכישת מגבר יורדת מהפרק (כך לפחות אני מבין) וזו ההתנהלות הנכונה

במידה ולצערך המגבר לא ניתן לתיקון (שזה ממש לא נראה לי) אז תפתח פוסט אם בקשה להמלצה על מגברים

לגבי רמקולים אחוריים אני בהחלט לא ממליץ על קומפוננט

אני אישית הייתי ממליץ להישאר עם 6*9 כדוגמאת מה שהיה לך

אין שום קשר בין כך שאתה אוהב את הסט הקדמי של אינפיניטי לבין כך שתאהב על בליינד 6*9 אחוריים מאותו סדרה

ז"א שבאותה מידה אתה יכול לאהוב אותם או לא

אני אישית הייתי ממליץ על סט 6*9 מסויים שמגיע בתצורת סט עם קרוס שניתן לצמצם את החדות והרלוונטיות של הטוויטר למינימום האפשרי

במידה וזה מעניין תוכל לפנות אליי בפרטי

שבת שלום

דרור

פורסם

הרמקולים 6*9 של אינפיניטי נשמעים מצויין, אהבתי גם את העומק של ה - JBL .

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

• תוכן חדש...