Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלקן של דלק - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקשרה אלי סוכנת והציעה לי לעשות דלקן (עסקי) של דלק. ההנחה - 0.34 אג' לליטר. אני עושה 30K קמ' בשנה. עלות התקנה - 13 ש"ח. יש איזה שהיא סיבה לא לעשות?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

יש סיבה: תמורת אותה הנחה באותה חברה, אתה יכול לקבל כרטיס תדלוק. מעבר לכך שבניגוד לדלקן, הוא אינו קשור לרכב ספציפי וניתן לתדלק באמצעותו כל רכב, הוא ניתן לך בחינם לחלוטין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני עם דלקן ברכבים והולך לעזוב אותם.

יש להם בעייה שהחשבונית מגיעה מאוחר מידי ועושה צרות להנה"ח עם המע"מ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בהסדר עסקי של חברה גדולה מאד (שמה ישאר חסוי) עם פז מקבלים הנחה של 39 אג' לליטר בכרטיס תדלוק.

כרטיס אשראי שופרסל- 35 אגורות הנחה בפז

פורסם

בתחנת Ten שבה אני מתדלק, אני מקבל הנחה, שיחד עם הנחת כרטיס האשראי, מגיעה לכ-45 אג' לליטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני עם דלקן ברכבים והולך לעזוב אותם.

יש להם בעייה שהחשבונית מגיעה מאוחר מידי ועושה צרות להנה"ח עם המע"מ.

מה אתה אומר! החשבונית המפורטת בקובץ pdf מגיעה לאי מייל ב-1 לכל חודש באופן אוטומטי.

כמו כן לא שמעתי מרואה החשבון שלי במשך 15 שנים לערך על בעיה כל שהיא עם המע''מ של החשבונית שלכם.

נדמה לי שאתה לא מפרש נכון את הסיטואציה שלך.

אבל אתה חופשי להתמקח ולעבור בכל שנייה.

אלעד

תמורת אותה הנחה באותה חברה, אתה יכול לקבל כרטיס תדלוק. מעבר לכך שבניגוד לדלקן, הוא אינו קשור לרכב ספציפי וניתן לתדלק באמצעותו כל רכב, הוא ניתן לך בחינם לחלוטין.

כרטיס תדלוק בוודאי קשור לרכב מסוים. הוא מונפק כנגד מס' רישוי ופרטים מזהים אחרים של הרכב הספציפי. מעבר לכך, בחשבונית מס יופיע מס' הרכב ותאריכי התדלוקים וסכומים. לא כדאי להעביר חשבונית כזאת לרשויות כאשר ישנו תדלוק כל יום או פעמיים ביום. מסירת פרטים כוזבים לרשויות מס והמע''מ, עבירה חמורה אשר תגרום לפסילת ספרי ניהול.

חוץ מזה לא כל מתדלק יתדלק רכב "אחר" באמצעות כרטיס תדלוק שעליו כבר מודפס מספר הרכב הנכון. כמו כן לא ניתן לתדלק בשבת באמצעות כרטיס תדלוק בכל התחנות, אלא רק בחלקן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני רוצה אותה בפקס או בדואר עם פירוט של הרכבים כי כל אחד נרשם אחרת ובמקום אחר אצלי (יש הבדל בין משאית, רכבי שירות ורכבי ת"ש) עד ה 10 לחודש. לא רוצה אותה במייל והם לא מסוגלים לעשות את זה.

גם כשפונים אליהם התשובות הם זה מה שיש ואין מה לעשות. עם כל הכבוד אני לא מוכן לקבל תשובות כאלה ולא מוכן שיתייחסו כך לפקידה שלי.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתחנת Ten שבה אני מתדלק, אני מקבל הנחה, שיחד עם הנחת כרטיס האשראי, מגיעה לכ-45 אג' לליטר.

כרטיס אשראי "חבר"?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לא רוצה אותה במייל והם לא מסוגלים לעשות את זה.

אתה מתעקש לקבל אותה בדרך הפחות מהירה ועוד בהסתמך על צד שלישי (רשום הדואר). אין לך מדפסת להדפיס אותה ב-1 לחודש?

תנסה ב"פז" דלקנים, אולי הם ישלחו לך אותה דואר מהיר 24 שעות :lol:

עם פירוט של הרכבים כי כל אחד נרשם אחרת ובמקום אחר אצלי (יש הבדל בין משאית, רכבי שירות ורכבי ת"ש)

סלח לי, אבל זאת אותה חשבונית עם אותם דפי פירוט. לא שונה אפילו בפרט אחד קטן. זהה לחלוטין.

עד ה 10 לחודש..

סתם שאלה. מה קורה ב-10 לחודש שאתה חייב את החשבונית אז? לפי מיטב הבנתי לא קורה כלום גם ב-10 לחודש שהחשבונית משפיעה על זה. העיקר שיהיה לך פירוט שנתי לרשות המס, להם לא אכפת מה קורה חודש-חודש.

ני לא מוכן לקבל תשובות כאלה ולא מוכן שיתייחסו כך לפקידה שלי.

על תתן לפקידה לנהל ענינים. קח יוזמה ועשה בירור מול אחראי חטיבה עסקית במחלקת דלקנים. אם תקבל יחס רע, פשוט תאיים לעזוב. אני בספק אם יתנו לך ללכת סתם כך. או שאתה באמת קטנוני. נראה לי אתה סתם לחוץ מדי בנושא הזה. בסופו של דבר החשבונית מגיעה ואין שום בעיה עם זה.

פורסם
כרטיס אשראי שופרסל- 35 אגורות הנחה בפז

ועולה כמעט 10 ש"ח לחודש, כאשר בפועל הנחה של 13 אגורות כולם מקבלים, מה שאתה מקבל באמת זו הנחה של 22 אגורות.

כדי לכסות את העלות של כרטיס האשראי אתה צריך לתדלק מעל 40 ליטר בחודש.

רק מהליטר ה 41 אתה מתחיל להרויח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
כרטיס תדלוק בוודאי קשור לרכב מסוים. הוא מונפק כנגד מס' רישוי ופרטים מזהים אחרים של הרכב הספציפי. מעבר לכך, בחשבונית מס יופיע מס' הרכב ותאריכי התדלוקים וסכומים. לא כדאי להעביר חשבונית כזאת לרשויות כאשר ישנו תדלוק כל יום או פעמיים ביום. מסירת פרטים כוזבים לרשויות מס והמע''מ, עבירה חמורה אשר תגרום לפסילת ספרי ניהול.

חוץ מזה לא כל מתדלק יתדלק רכב "אחר" באמצעות כרטיס תדלוק שעליו כבר מודפס מספר הרכב הנכון. כמו כן לא ניתן לתדלק בשבת באמצעות כרטיס תדלוק בכל התחנות, אלא רק בחלקן.

אתה רוצה לספר לי משהו שעדיין לא עליתי עליו במהלך שבע השנים שבהן יש לי את הכרטיס הזה?

ראשית, כרטיס התדלוק של חברת "דלק" אינו קשור לשום רכב - קבל זאת כעובדה. אתה מתחשבן מולם כאדם, לא כרכב. זה ממש לא מעניין אותם איזה רכב תדלקת באמצעות הכרטיס. מבחינתם, אתה נתת להם הרשאה לחיוב חשבון הבנק שלך, והם בתמורה הנפיקו לך כרטיס תדלוק הטומן בחובו הנחה מסויימת. אם אתה רוצה, אתה גם יכול להשתמש בכרטיס הזה כדי למלא בנזין בג'ריקן וללכת לשרוף אותו במפגש מועדון הפירומנים הקרוב - זה לא מעניין אותם.

את מספר הרכב שמופיע בחשבונית אני מקיש, ותאורטית אני יכול להקיש כל מספר שאני רוצה. כמובן שאני לא עושה את זה מפני ש:

1. לא מצאתי את הטעם לכך.
  2. פעם אחת חוייבתי על תדלוק שכלל לא ביצעתי. הדרך שבה הוכחתי שזה כלל לא הייתי אני ושבטעות תדלוק אחר השתרבב לו לתוך החשבון שלי היתה באמצעות מספר הרישוי של הרכב שתודלק, שכלל אינו מוכר לי ומעולם לא הופיע בתדלוקים קודמים שלי.

וזה גם מה שמביא אותי לנקודה הבאה: כל תהליך התדלוק מתבצע ללא התערבות מתדלק, מה גם שעל הכרטיס לא מוטבע מספר רישוי כלשהו, כך שגם הטענה האחרונה שלך, ממש כמו כל אלה שקדמו לה, אינה מחזיקה מים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ועולה כמעט 10 ש"ח לחודש, כאשר בפועל הנחה של 13 אגורות כולם מקבלים, מה שאתה מקבל באמת זו הנחה של 22 אגורות.

כדי לכסות את העלות של כרטיס האשראי אתה צריך לתדלק מעל 40 ליטר בחודש.

רק מהליטר ה 41 אתה מתחיל להרויח.

אם אני לא טועה, השנה הראשונה חינם, ולאחריה ניתן לבטלו. (לא בטוח ב100%)

פורסם
אתה רוצה לספר לי משהו שעדיין לא עליתי עליו במהלך שבע השנים שבהן יש לי את הכרטיס הזה?

תגיד, קראת פעם הסכם ההתקשרות מול הספק?

כיצד אתה מסביר לחוקר מס תדלוקים רבים ונסועה שנתית קטנה? הרי אתה מוסר פרטים אודות הקילומטראז' שנתי בסוף כל חודש דצמבר. אתה/עסק שלך בעצם מקבלים החזר מס ומע''מ שלא כדין וברגע שיעלו אליך כבר אמרתי מה יהיה - פסילת ספרים. אם אתה שכיר - תביעה כבדה.

כך שגם הטענה האחרונה שלך, ממש כמו כל אלה שקדמו לה, אינה מחזיקה מים.

אתה ממש צדיק. מלמד פה בפורום כיצד לגנוב ולרמות.

• תוכן חדש...