Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי רכב ביוון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע שלא נהוג לפתוח שרשורים כאלו, אבל זה רכב שנראה די מיוחד למראה. (וגם מכיוון שאני לא יכול לפתוח שרשור באופטופיק...)

ואני אנצל את ההזדמנות להעלות עוד תמונות מיוון.

1+2. מי אמר שאי אפשר "לשפר" סוזוקי בלנו? :twisted:

3. מזארטי "זרוקה" באמצע הרחוב. (לא, לא היו הרבה כאלו ביוון.) :-D

4. יונדאי קופה. מסתבר שיש כאלו גם ישנות.:shock:

5. 500 אבארט. :twisted:

6+7. צילום המכונית, שכל מה שהבנתי שכתוב על הסמל זה TVR והיא מאנגליה (הגה ימני). בחיפוש באינטרנט, ראיתי את המכונית, אבל אף פעם לא שמעתי על החברה המייצרת.

כמה דברים שאני ראיתי ביוון:

- באיזורי ההרים, הם מעדיפים להשתמש ברכבי 4X4 כמו טיוטה ומיצובישי. (הטנדרים, לא הג'יפים.)

- בערים הקטנות יותר, הרבה מהמכוניות עברו שיפורים. (חיצוניים לפחות. לא ממש יכולתי לבדוק מתחת למנוע וגם לא ממש הייתי יכול לדעת... :oops: )

- בערים הגדולות הקטנועים/אופנועים שולטים. כדאי מאוד להיזהר מהם, כי הם לא מתחשבים באף אחד. גם לא בהולכי רגל וגם לא בחוקי התנועה. (למה? כי הם יכולים...)

- רכבי יוקרה אצלנו, נחשבים אצלם לרכבי יום יום (BMW ומרצדס פשוטות.)

- חוקי תנועה ביוון נועדו להמלצה בלבד. בד"כ היוונים עושים הכל הפוך... (בצחוק, כמובן. תמיד מומלץ לשמור על חוקי התנועה ועל מנהגי המקום!!!)

- המזדות היחידות שראיתי שם, היו rx8. (וראיתי לפחות 7-8 באיזורים שונים...)

- יש המון רכבי אופל. קטנים, בינוניים, גדולים... (ביניהם האינטגרלה. בנוסף, ראיתי שם אסטרה ספורט, שהנהג בדק כמה מהר אפשר ליסוע ברכב...)

IMG_6649.jpg

IMG_6648.jpg

IMG_6710.jpg

IMG_6896.jpg

IMG_7293.jpg

IMG_7027.jpg

IMG_7024.jpg

פורסם

TVR היא יצרנית רכבי ספורט אנגלית ואם אני לא טועה ברוב או בכל המכוניות שהיא מייצרת הבודי עצמו הוא מפיברגלאס.

מה שאתה צילמת זה tvr sagaris.

המזראטי ממש יפה, הבלנו לעומת זאת.. :|

פורסם

כמה דברים שאני ראיתי ביוון:

- באיזורי ההרים, הם מעדיפים להשתמש ברכבי 4X4 כמו טיוטה ומיצובישי. (הטנדרים, לא הג'יפים.)

- בערים הקטנות יותר, הרבה מהמכוניות עברו שיפורים. (חיצוניים לפחות. לא ממש יכולתי לבדוק מתחת למנוע וגם לא ממש הייתי יכול לדעת... :oops: )

- בערים הגדולות הקטנועים/אופנועים שולטים. כדאי מאוד להיזהר מהם, כי הם לא מתחשבים באף אחד. גם לא בהולכי רגל וגם לא בחוקי התנועה. (למה? כי הם יכולים...)

- רכבי יוקרה אצלנו, נחשבים אצלם לרכבי יום יום (BMW ומרצדס פשוטות.)

- חוקי תנועה ביוון נועדו להמלצה בלבד. בד"כ היוונים עושים הכל הפוך... (בצחוק, כמובן. תמיד מומלץ לשמור על חוקי התנועה ועל מנהגי המקום!!!)

- המזדות היחידות שראיתי שם, היו rx8. (וראיתי לפחות 7-8 באיזורים שונים...)

- יש המון רכבי אופל. קטנים, בינוניים, גדולים... (ביניהם האינטגרלה. בנוסף, ראיתי שם אסטרה ספורט, שהנהג בדק כמה מהר אפשר ליסוע ברכב...)

ארבעת הדברים המוגדשים...אותו דבר גם בתאילנד, אגב השיפורי רכבים נפוץ בכל מקום בתאילנד.

לגבי הקטנועים, תנסה לעלות בבנגקוק על "טקסי-בייק" (חאפרים שמציעים שירותי מונית בפקקים) ונראה אם תרד בלי לברך הגומל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מניסיון שלי בשלוש הפעמים שהייתי ביוון (אחת מהן ברכיבה על אופנוע מישראל לאירופה), זו אמנם מדינה אירופאית, אבל תרבות הנהיגה והכבישים הם ברמת עולם שלישי - יותר דומה לתורכיה וקפריסין, אפילו מצרים...הכבישים צרים, מלאי טלאים ומהמורות, ובפירוש לא מתקרבים לסטנדרט של איטליה, צרפת, גרמניה וכו'.

אין להם כמעט כבישים מהירים - בכדי לעקוף, הרכב מאחוריך נצמד לזנב שלך כמו עלוקה, ונהגים רבים יורדים לשוליים בצורה מסוכנת, בשביל לפנות מקום לאותו נהג ממהר ועצבני.

מצד שלישי - עושר רב של דגמי מכוניות ואופנועים, שהלוואי עלינו חצי ממה שיש שם.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
4. יונדאי קופה. מסתבר שיש כאלו גם ישנות.:shock:

האמת? היא גם ניראית יותר טוב מהדורות החדשים יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...