Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקשר לאופל אומגה 98' 2500 דגם CD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, יש לי מזדה לנטיס 98' 1800 שאותה הבאתי על יונדאי גטס 2004 GLF עקב חוסר אמצעי בטיחות, והכוח המעט לעומת הלנטיס 1.8.

אבל מסתבר שללנטיס יש בעיות מפה ועד הודעה חדשה, הוסיפו לי רק 2500 שקל ונשארתי עם 1900, והוצאתי 750 שקל על ליקויים שהם לא חצי ממה שיש לי והמון כסף

ועכשיו מצאתי אופל אומגה כפי שמצויין בכותרת +4000 שקל שמוסיף לי בעל האומגה

מה דעתכם? כדאי? מה הייתם עושים במקומי?חוות דעת על ההחלפה הזאת מחר אני מבצע אם לא יהיה משו שישנה את דעתי

פורסם

אני לא מבין אתה מתלונן על הוצאות בגלל תקלות ואתה רוצה להחליף לאומגה?

באומגה ההוצאות על אחזקת הרכב תהיינה יקרות לאין שעור!

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

אבל מהתחלה שאני יקבל אותה בלי תקלות שאני יהנה כי בינתיים כל נסיעה אני מרגיש שבועטים לי באוטו מאחורה וזה מעצבן,

היום בצהריים אני יראה אותה וניראה מה קורה הלאה מקווה לטוב

פורסם

וואוו כמה חרטטן בן אדם יכול להיות

נתחיל בזה שבמודעה היה רשום יד 4 וראיתי ברישיון שהוא יד 6!!, דבר שני לוח מהירות לא עובד ונורות כרית אויר,ABS ועוד נורה שכתוב עליה TC דולקות ושאלתי מה פשר הדבר, ענה לי :"זה שעון ABS" (הכוונה למהירות) ברור שזה חרטה גדולה, וכמובן הוא לא רוצה להוסיף כסף

בסוף הפגישה אמרתי לו שלא מתאים לי ולחצנו ידיים וכאן נפרדו דרכינו

פורסם

הפנם.

איננו בתקופת המערות. אם הרכב נמצא יותר מ 2 דקות נסיעה ממך, בקש בפקס/אימייל עותק של הרישיון+ביטוח (יש לו בכלל ביטוח שיאפשר לך לנהוג ולבדוק את הרכב?) מי שלא יכול לספק פרטים בסיסים בלי לבזבז לך זמן הוא חרטטן/לא רציני.

• תוכן חדש...