Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניסיתי...

אני מוכנה ומתנדבת לסייע לך לנסות עליך כמו שfalou כתב.

מבטיחה לך שאני לא אפספס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 491
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב את החתול, מי זה המטומטם הזה עם הסופר רייסר הלבנה שחנה ככה?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^ אגב שמתם לב כמה דרעק יש לרייסר הלבנה מתחת לשמשה האחורית ?

מעניין מה יקרה לכל הדברים הללו בזמן בלימת חירום? :lol:

אני מנחש שיהיה כ-ו-א-ב ! 8)

זמין 8)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מבקש להתייחס לבקשתי ברצינות.

בחניה של הבית יש המון חתולים שחלקם מטפסים על הרכב ומשאירים סימנים אחריהם. אודה למי שימליץ על חומר שבאמת עובד ומרחיק חתולים.

פורסם

היו כל כך הרבה שירשורים בנושא, גם אני סובל מהבעיה הזאת.

אצלי החארות מחכים שאני ינקה את האוטו ואז עולי להשתזף ומשאירים את הBUTT PRINT שלהם על כל הגג.

בשורה התחתונה, חוץ מלהתאים מערכת כיפת ברזל או פטריוט ליירוט מרחוק אין הרבה מה לעשות. :twisted:

מדובר בחתולים ישראלים לא פריאריים....

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אצלי הבעיה מתגברת בגלל שכנים "נחמדים" - הם זורקים שאריות אוכל על החניה (כבר אמרנו מדינת עולם שלישי? חוסר חינוך? חוסר תרבות?) ויוצא שזה ליד הרכבים. אז החתולים גם אוכלים ליד הרכב וגם משתמשים בו כמקום לישון ולהסתתר. הייתי מבקש חומר להרחקת השכנים "הנחמדים", אבל כנראה שעוד לא המציאו פטנט לזה. אז בינתיים לפחות שהחתולים לא יתקרבו.

פורסם
אגב, חתולים שמטפסים על הרכב רק משאירים סימני לכלוך ובוץ או שהם גם שורטים את הצבע?

תודה מראש.

בינתיים ראיתי רק סימני לכלוך ובוץ, אבל אני בטוח שזה יגיע באיזשהו שלב גם לשריטות.

פורסם
חתולים זה יצור חמוד, אפילו יצא לי לכתוב עבודה על משפחת החתולים לאחרונה.

תאמין לי שאני מסכים איתך - לי יש חתול בבית.

• תוכן חדש...