Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן הממצאים, דיברתי עם כ10 מעדניות וקצביות טלפונית ופיזית, רוב הכשרים (ללא קשר לאיכות הבשר) מכשירים את הבשר. אלו שלא, אינם נושאים תעודה (פרה פרה וקדן למשל). אחרי שיחה עם הצקפידים שבחברה מצאנו פשרה שלא חשבתי לפםני וחסכה לא מעט כסף.

אז הנה שלושה טיפים לגריל משולב כשר ולא כשר.

1. אף לא אמר שחייבים לרכוש מאותו המקום את כל מיני הבשר. רכשתי ק"ג של אנטריקוטים (עגל)מוכשרים, מיושנים לא מופשרים שיושנו 20 יום כנ"ל לגבי קבבים ומרגזים. את שאר הבשר קניתי ממשווק ידוע פה באיזור השרון. 1~ ק"ג של טיבון (שלושה נתחים מבקר בוגר [מובכר, אם המושג אומר משהו למישהו]) מיושן 21 יום, פריים ריב [מובכר] אחד של 900~ גרם שיושן 18 יום וק"ג צ'וריסוס עגל.

2. כלים חד פעמיים מקרטון, אני לא קונה פלסטיקים חוץ מהסכו"ם. חוסך נקיונות ובעיות כשרות.

3. ללא ספק הכי חשוב. גריל מתכת קטן ב25 ש"ח פותר את בעיית הכשרות של הרשת (למרות שניתן להכשיר רשת בלי הרבה בלגאן). הגריל הספציפי בתוספת קרש אוקולון זול וסכין בשר פשוטה ינוקו, יארזו וישמרו למעוד הבא. גריל נוסף קטן שנרכש ישמש לצלייה באש נמוכה של חצילים ושאר ירקות למנות אנטיפסטי.

אני אעלה מה עשיתי בהמשך כולל צילומים של המנות והנתחים לפני ואחרי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

איטליז זלמן (גלקופ).

"הבשרים של זלמן"

שד' ירושלים 20, יפו

03-6829671 03-6819325

תתכונן למחירים יקרים אבל לבשר מאוד מאוד איכותי.

דרך אגב, עברה לאחרונה תקנה חדשה שכל הבשר המיובא חייב להיות מוכשר ולכן אתה יכול למצוא את מבוקשך אך ורק בבשר מקומי איכותי ויקר או בשחיטה מקומית לא כשרה (איטליזים ערבים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שנה וחצי אני עובד באחת המסעדות המובילות גם כמלצר, גם כברמן וגם כטבח, לומדים כמה דברים בדרך :lol:

להלן הממצאים, דיברתי עם כ10 מעדניות וקצביות טלפונית ופיזית, רוב הכשרים (ללא קשר לאיכות הבשר) מכשירים את הבשר. אלו שלא, אינם נושאים תעודה (פרה פרה וקדן למשל). אחרי שיחה עם הצקפידים שבחברה מצאנו פשרה שלא חשבתי לפםני וחסכה לא מעט כסף.

אז הנה שלושה טיפים לגריל משולב כשר ולא כשר.

1. אף לא אמר שחייבים לרכוש מאותו המקום את כל מיני הבשר. רכשתי ק"ג של אנטריקוטים (עגל)מוכשרים, מיושנים לא מופשרים שיושנו 20 יום כנ"ל לגבי קבבים ומרגזים. את שאר הבשר קניתי ממשווק ידוע פה באיזור השרון. 1~ ק"ג של טיבון (שלושה נתחים מבקר בוגר [מובכר, אם המושג אומר משהו למישהו]) מיושן 21 יום, פריים ריב [מובכר] אחד של 900~ גרם שיושן 18 יום וק"ג צ'וריסוס עגל.

2. כלים חד פעמיים מקרטון, אני לא קונה פלסטיקים חוץ מהסכו"ם. חוסך נקיונות ובעיות כשרות.

3. ללא ספק הכי חשוב. גריל מתכת קטן ב25 ש"ח פותר את בעיית הכשרות של הרשת (למרות שניתן להכשיר רשת בלי הרבה בלגאן). הגריל הספציפי בתוספת קרש אוקולון זול וסכין בשר פשוטה ינוקו, יארזו וישמרו למעוד הבא. גריל נוסף קטן שנרכש ישמש לצלייה באש נמוכה של חצילים ושאר ירקות למנות אנטיפסטי.

אני אעלה מה עשיתי בהמשך כולל צילומים של המנות והנתחים לפני ואחרי.

בהמשך לשרשור "אם מגיע טיפ למלצר" ראו איך הבחור ממלא שלושה תפקידים ומקבל שלושה טיפים.

אתה רוצה כתובות ולא מספק כתובת של משווק ידוע!! איך ידוע אם לא תפרסם אותו?? חוצפן:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא מפרסם חינם. ירצה לקבל קידום מוצרים ויראלי חינם? שישלם P:

בכל מקרה, מדובר על מאהר עיראקי. הרבה מאוד מכירים אותו, מסעדנים מכירים את האיטליז שלו לפעמים כאנגוס קצבים או משהו כזה. המלצלמה לא הייתה טעונה, ולכן לא צילמתי. אבל היה עשר. האנרטקוטים יצאו "חצי כוח" בסופו של דבר טעיתי, היו מוכשרים כשרים. טעימים, אבל אנמיים טיפה. הפריים ריב והטיבון היו טובים מאוד.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...