Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני שבועיים עשיתי תאונת טוטל לוסט עם יונדאי I10, האוטו הוא בן חודשיים וקניתי אותו ב 83000.

עכשיו השמאי של הביטוח אמר לי שאני צריך לקבל משהו כמו 78000 אלף, הוא אמר שלוקחים את המחיר של האוטו ומורידם 5%. האים יש הגיון במה שהוא אמר?

אני הייתי בטוח שבמצב כזה מגיע לי אוטו חדש, אבל הביטוח טוענים שלא היה לי סעיף של "חדש תמורת ישן בביטוח."

פורסם

לדעתי במקרה של טוטאל-לוס אתה זכאי לקבל את מחיר הרכב כפי שהוא מופיע במחירון של לוי יצחק כי זה המחירון איתו עובדות חברות הביטוח.

מין הסתם רכב בן חודשיים לא יופיע במחירון בסכום של 83,000 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלום רב,

לפני שבועיים עשיתי תאונת טוטל לוסט עם יונדאי I10, האוטו הוא בן חודשיים וקניתי אותו ב 83000.

עכשיו השמאי של הביטוח אמר לי שאני צריך לקבל משהו כמו 78000 אלף, הוא אמר שלוקחים את המחיר של האוטו ומורידם 5%. האים יש הגיון במה שהוא אמר?

אני הייתי בטוח שבמצב כזה מגיע לי אוטו חדש, אבל הביטוח טוענים שלא היה לי סעיף של "חדש תמורת ישן בביטוח."

על פי חוזה הביטוח המבטחת אמורה להחזיר אותך, ככל שניתן, למצבך עובר לאירוע.

מחירון לוי יצחק מתייחס לרכב "יד ראשונה" ואם תפוצה באותו המחיר ותרכוש רכב אחר כגון זה (בהנחה שתמצא אחד כזה) יהיה בידך רכב "יד שנייה" ולכן על הפיצוי להיות גבוה יותר ממחיר המחירון.

קיימת פסיקה אחת בבית משפט שלום בנושא.

פורסם

המחירון של יצחק נוקב הפחתה של 5% בשימוש עד 3 חודשים ובתנאי שהרכב לא נסע יותר מ 1700 ק"מ בממוצע לחודש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דני

המסקנה שחברת הביטוח צריכה לקנות לו רכב חדש כדי שהמבוטח יהיה יד 1, אבל עם רכב שעשה X ק"מ ובן חודשיים.

אין יצור כזה. אז מה הפתרון

נותנים לו ערך של חדש פחות הפחתה.

יש פתרון אחר?? כדי להחזירו למצבו עובר לאירוע

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה צודק אלא שעל ההפחתה להיות קטנה יותר מאחר והיא מתייחסת לרכב שיהיה רשום יד שנייה.

באופן מעשי, צריכה המבטחת לדעתי לפצותו בעלות רכב חדש לחלוטין בכדי לעמוד בתנאי החוזה

פורסם

צריך לקרוא היטב את הפוליסה - יש חברות ביטוח אשר מאשרות בפוליסה , סעיף מיוחד לרכב חדש -

חדש תמורת ישן - אצלי הוא מופיע עד שנה .

במצב זה הפיצויי הוא מחיר רכב חדש המופיע במחירון היבואן - ללא הפחתת דמי שימוש או זמן שימוש עד שנה .

בכל מקרה אחר - כפי שמסר לך השמאי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אמנם לאחר מעשה - אבל זו בדיוק הסיבה למה חייבים לקרא את החוזה ביטוח ועדיף לעשות ביטוח אצל סוכן.

הסעיף הזה פשוט קריטי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אמנם לאחר מעשה - אבל זו בדיוק הסיבה למה חייבים לקרא את החוזה ביטוח ועדיף לעשות ביטוח אצל סוכן.

הסעיף הזה פשוט קריטי. ברכב חדש בלבד שבמקרה הזה הוא עולה לבחור 4000 ש"ח

ליביו

זו בדיוק הסיבה למה לקרוא כל מסמך שאתה חותם עליו.

ובין זה לבין לעשות ביטוח דרך סוכן אין כל קשר.

כי את הסעיף הזה אתה יכול לדרוש גם בביטוח ללא סוכן

התאחדות סוכני הביטוח מאחלות לך חג שמח:-D

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שלום רב,

כל הורדה בסכום או הפחתה בזכות המגיעה לך מחייב שהדבר יהיה מצוין בפוליסה. אין לתת לחברת הביטוח לעשות כאוות נפשה. במידה והדבר לא מצוין בפוליסה, אל תוותר, דרוש את המגיע, על כך יש פסקי דין רבים.

בברכה

• תוכן חדש...