Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עומד בפני רכישה אפשרית של ג'טה 2010, ברמת איבזור comfortline.

היא מגיעה עם מערכת ה-RCD 510 הידועה, ו-"10" (אעלק) רמקולים.

רציתי להתייעץ לגבי מספר דברים, עם מי שיודע:

1. את "שמונה" הרמקולים הראשונים אני מבין (מיד+טוויטר קדימה/אחורה/ימין/שמאל), איפה יש עוד 2?

2. מה אפשרויות השדרוג שלי במערכת מבחינת הגברה? ראיתי פה שיש אפשרות שדרוג למערכת "Dynaudio" שכוללת מגבר 300 וואט וכו'. זה רלוונטי לארץ? מישהו מכיר את זה ויודע אם זה שווה משהו?

3. אם לא (וגם אם כן), עד כמה זה מסובך להתקין מגבר (וסאב?) סטנדרטיים ברכב עם המערכת הזאת, מבחינת ההתקנה?

4. מבחינת GPS - האם יש אפשרות פשוטה לחבר מערכת ניווט קיימת לשימוש במסך המגע וברמקולים של המערכת? אני רוצה שיהיה שם IGO לפחות, ואין לי בעיה אם צריך למצוא באיביי מכשיר ניווט עם יציאת וידאו מסויימת כלשהיא כדי שהיא תתאים למתאם של המערכת הזאת. בנוסף לזה, האם יש איזשהו סיכוי לגרום למסך המרכזי בסופו של תהליך לעבוד עם WAZE, תוך תקשורת עם הסלולרי?

5. מבחינת BT - האם המערכת מגיעה עם מתאם BT מובנה לצורך שימוש כדיבורית? כל הקישוריות המלאה לסלולרי היא נחמדה אבל לא קריטית מבחינתי, מה שחשוב לי זה רק יכולת שימוש כדיבורית.. אם זה לא מגיע כברירת מחדל, מה האפשרויות שלי? אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים ומחירים.

6. מבחינת חניה - הבנתי שיש למערכת תמיכה במצלמת רוורס וב-OPS. השאלה היא מה זה דורש? האם אני צריך רק לרכוש מצלמה פשוטה וזולה ולחבר אותה לאנשהו, או שצריך להוסיף משהו מסובך ויקר יותר? מתאמים נוספים וכו'..

ומה לגבי חיישני הרוורס? הם קיימים ברכב? (אני מניח שלא אחרת זה היה מצויין במפרט..)

גם פה אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים ומחירים.

תודה!

פורסם

עשיתי חיפוש עוד לפני שפתחתי את הדיון הזה, קראתי עשרות דיונים על הנושא, ועדיין לצערי לא מצאתי שום תשובה ספציפית על השאלות הנ"ל, אלא רק דיונים כלליים לגבי האפשרויות השונות: "אלפי שקלים", "A קלאס", "מחירים מופרזים", "EBAY" וכו'... אבל שום דבר קונקרטי.

פורסם

כל התוספות עליהם שאלת יעלו לך אלפי שקלים. בגדול אם אין לך בעיה להחליף את המכשיר המקורי בדאבל דין איכותי, הסיפור יעלה לך זול יותר משמעותית, ומבחינת הסאונד תקבל תוצאה טובה יותר. אפשרויות חיבור מגוונות. ללא צורך במתאמים יקרי ערך (ביחס למקורי). אפשרות החיבור למצלמת רוורס לא תעבוד עם מצלמה פשוטה וזולה.

פורסם

אוקיי אז עם איזו מצלמה כן?

אשמח לקבל קישור לדגם ספציפי של מצלמה שצריך לקנות (וכל דבר נוסף שאני צריך להוסיף) בשביל שתהיה לי מצלמת רוורס.

מה לגבי הוספת מגבר, ואולי גם סאב? האם יש סיבוכיות מיוחדת בחיבור למערכת הזאת (פעם ראשונה שלי עם מערכות "מובנות" ברכב..) או שזאת התקנה סטנדרתית שאפשר לבצע בכל חנות סטריאו לרכב?

מישהו עם מערכת/רכב מקביל יכול להעיד לגבי רמת הרמקולים המורכבים? האם יש "עם מה לעבוד" או שחבל על המאמץ ואין טעם בכלל להוסיף להם מגבר?

מה לגבי אופציית ה-Dynaudio ה"מקורית" של הרכב, שמגיעה עם מגבר ורמקולים משופרים? מישהו מכיר?

תודה!

פורסם

תשמע המערכת המקורית של הרכב היא מערכת טובה אבל אתה לא יכול להוסיף לה שום דבר אתה צריך להביא את המכשיר למעבדה למין פריצה עכשיו לפי מחשב צמפיון המערכת הזו לבד ללא שום פריצה עולה 10 אלף עכשיו תנסה לבקש את את אוטו הרכב בלי המערכת ותתקין דאבל איכותי במחיר הזה או שתקח את המחשיר ותמכור אותו לבד למישהו אפשר לקחת עליו לא קצת אני חושבמצלמה וGPS כמו שאני זוכר צריכים פריצה את הפריצה עושים החברה המתקינה של צמפיון רדיו מילנו אבל יקחו לך מלא כסף אבל דיבורית אפשר להתקין קופטק דיבורית סבירה לחלוטין

פורסם

לא הבנתי כלום :-x

שאלתי שאלות פשוטות ואפילו מחולקות לסעיפים...

אם אין אף אחד שיודע לענות תשובות לשאלות האלה (חוץ מתשובות כלליות של "וואי זה ממש יקר" או "לך לקלאס A והם יתקינו לך במלא כסף" או "עדיף לך רדיו-דיסק לא מקורי") , אז חבל.. אבל אין מה לעשות, לא תמיד מקבלים את התשובות שרוצים, לפעמים מותר גם לא לדעת :)

אבל באמת שזה מיותר סתם להגיב תגובות שברובן כלל לא קשורות למה ששאלתי.. :-x

פורסם

אז... אולי בכל זאת מישהו יודע ויכול לעזור? :)

אשמח לקבל קישור לדגם ספציפי של מצלמה שצריך לקנות (וכל דבר נוסף שאני צריך להוסיף) בשביל שתהיה לי מצלמת רוורס. קישור לחנות/ebay/דף המוצר/whatever...

מה לגבי אופציית ה-Dynaudio ה"מקורית" של הרכב, שמגיעה עם מגבר ורמקולים משופרים? מישהו מכיר?

• תוכן חדש...