Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צופר חלש | פ'יגו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף יש לי כמה ימי חופש בעבודה אז החלטתי לתקן דברים קטנים באוטו.

כבר העלתי את השאלה לגבי המצת ועכשיו נשאר לבדוק מה קרה לצפצפה..

כמו שכולם יודעים במדינת ישראל, צופר ששומעים אותו טוב הוא דבר חשוב, במיוחד עם הנהגים ה"זהירים" שלנו.

הצופר שלי נשמע חלש... כאילו הוא לא אכל מספיק ב16 השנים שהרכב קיים.

האם יש אפשרות להגביר\לחזק אותו? או שפשוט צריך להחליף אותו?

תודה רבה.

פורסם

לפני שתקנה או תנסה לתקן את הצופר , הייתי ממליץ לך לבדוק את הממסר שמעביר לצופר את המתח , תחליף אותו באחד אחר,

ותבדוק את הצופר, אם כעת הוא עובד , מה טוב.

אם לא עבד הצופר, באפשרותך לנסות לתקן אותו , עלי ידי פתיחה שלו , ניקוי המגעים שלו, הרכבה שלו מחדש , וכיוון המגעים על ידי הבורג שנמצא על הצופר[זאת אם יש לך בורג על הצופר].

או שתקנה צופר חדש, זה חלק זול יחסית.

כאמור לעיל , בדוק קודם את הממסר.

בהצלחה.

פורסם

לפני שאני אתחיל לפשפש באזור המנוע, הממסר אמור להיות צמוד לצופר?

ודבר שני, איך אפשר לבדוק אותו ללא ממסר נוסף (אין ברשותי אחר)

פורסם

אם יש לך בורג כיוונון , תנסה לסובב אותו לכיוון שממנו יישמע הצליל היותר חזק , או תנסה עם צופר חדש, אם לא הצלחת לכוון.

אם גם בצופר החדש, אין צליל חזק , אז זה הממסר.

פורסם

אחרי כמה דקות עבודה בשמש, גיליתי שאין לי מושג מה אני עושה

פירקתי את הגריל ואת הפנס ומצאתי את הצופר. יופי הוא נראה טוב ואני יודע שהוא עובד (אבל חלש), הידקתי טיפה את הכבלים.

עכשיו צריך לבדוק את הממסר.. בקופסת הממסרים ליד הפנס, נכון? איך אני יודע מי מהם הוא הנכון?

ומה בדיוק אני בודק? רציפות בעזרת רב מודד? הרי הצופר עובד אבל חלש..

אשמח לעזרתכם

• תוכן חדש...