Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל שנשאר עכשיו זה לאתר מערכת אלחוטית אמינה ולא יותר מידי יקרה. בהמשך יהיה הקטע קצר והכי כפי שכולל הכרת המערכת, תיכנון מיקום וסוג הגלאים, קניית המרכיבים וההתקנה. אסיים בתודות לכל המגיבים על העצות וההסברים ושנה טובה לכולם. ברור שאין בהודעה זו סימן לסגירת האשכול להודעות נוספות שיתקבלו בשמחה.

פורסם
כל גלאי,גם DUAL TECH יהיה לו קשה לזהות ממרחק מסויים ביום חם,בכל מקרה מומלץ לשים גלאי וילון על הפתחים כי החלון קטן,וביציאה למרפסת לשים 2,אחד מכל צד.

אני לא המלצתי על המערכת של ריסקו האלחוטית,כי היא כשלה מבחינתי מבחינת החייגן שמזייף ורק לאחר החלפת 2 רכזות המערכת פעלה תקין.

לגבי מערכת קווית,אז ריסקו מובילים מבחינתי,אך הם יקרים בהרבה מפימא שהמוצרים שלהם לא רעים בכלל.

הDUAL מורכב משני גלאים, ה PIR יתקשה לזהות אבל למיקרוגל לא תהיה שום בעיה כי הוא לא מושפע מטמפרטורה.

בקשר למערכת ריסקו , קשה לי להאמין שיש שם בעיה סדרתית, אלו מערכות שנמכרות במספרים גבוהים מאוד ואם היה שם משהו, זה היה מתוקן ממזמן .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הDUAL מורכב משני גלאים, ה PIR יתקשה לזהות אבל למיקרוגל לא תהיה שום בעיה כי הוא לא מושפע מטמפרטורה.

בקשר למערכת ריסקו , קשה לי להאמין שיש שם בעיה סדרתית, אלו מערכות שנמכרות במספרים גבוהים מאוד ואם היה שם משהו, זה היה מתוקן ממזמן .

המיקרוגל ברגע שיזהה לבד,לא יפתח את הממסר,הוא חייב גם את ה PIR,לגבי הרוקונט יש בעייה וזוהר במידה ואתה מכיר מודע לה ומנסה לפתור אותה,שוב אני אומר בקוויות הן מאוד טובות ואמינות ואני אישית התקנתי קרוב ל 400 מורן ופרוסיס.

יהודה ,הגלאים של עורב טובים,אך הם קווים ודיברנו על מערכת אלחוטית שעובדת עם הגלאים של היצרן שלה.

עוד משהו לידע כללי.מקסימום הוציאו מערכת אלחוטית וגלאים תואמים פנימי חיצוני ,מהפיילוט עולה כי הגלאים מאוד אמינים ולא נותנים אזעקות שווא,כדאי לחכות להשקה ולמכירה בשוק,על פניו נראית מערכת מעולה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

העליתי למעלה את עניין מימדי הגלאים המגנטיים האלחוטיים ולא היתה תגובה בנושא. בקיצור, לצד האפיון של הגלאי המגנטי יש בדרך כלל תמונות של הפריט ומידות . ההתרשמות היא שהצד הקבוע בערכת הגלאי ממש גדול ולא ברור לי איך בדיוק מתקינים גודל כזה על משקוף של דלת. אין ספק שכל היצרן מכובד מספק הסברים ופתרונות נוחים להתקנה קלה של הגלאי, רק שלא מצאתי עדין את ההסברים לכך והמנוסים בתחום בודאי יוכלו לעזור בהבנת הנושא.

פורסם

ויסוניק הוציאו מגנט אלחוטי יותר קטן מהמופיע באתרים,אם יזדמן לי אני אבדוק את המידות וארשום אותם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...