Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תתקרב לבן חמו... מוכר ציוד משומש עם תירוצים מפה ועד להודעה חדשה ומנסה לעבוד על אנשים רוב הזמן. ניסה למכור לי מורל הייבריד משומש, ישן או גנוב (לא בטוח איזה מהם נכון) ב-1400 שקל שבחנוות המפעל זה עלה 1800.

התקנתי מגבר אצל חיפה רדיו והדבר היחיד שהם בסדר בהתקנות זה העברת החיווט.

חוץ מזה - הם התקינו לי את המגבר JLAudio 300/4 והמתקין חיבר את הכבלים ממש הפוך ממה שצריך. אחד לאחד - הפוך. הוא דיבר שטויות שאני מטורף ושאין קומפוננט של 150 RMS ושאני אשרוף את ההייבריד... ככה שהרבה נסיון עם חברות שונות - אין להם, ונשרף לי אחד הוופרים כתוצאה מהחיבור של הכבלים למגבר שהמתקין עשה.

לא יודע למה לא הסתכלתי אחרי שהוא חיבר הכל לראות שהכל בסדר, כי משהו לא נשמע לי בסדר באמת - אבל באיזהשהו שלב ניסיתי למרכז את הבמה לכיסא של הנהג ושמתי לב שאין לי סטריאו בכלל, אז חניתי סתם באמצע שוםמקום, חיברתי הכל מחדש כמו שנראה לי הגיוני - וההבדל היה מדהים!

בקיצור- לפרק מכוניות ולהעביר בהם חיווט הם יודעים - אז אפשר לנצל רק את זה ולהגיד להם לא לחבר את הכבלים למגבר ולעשות את זה בעצמך.

אתה דיברת על לקנות מוצר,ואני דיברתי על איכות הרכבה וכיוון,מבחינת עבודה,אני לא חושב שיש מתקין יותר טוב ממנו [אלכס עושה שם עבודה חבל על הזמן],על קניית מוצרים,יש מקומות אחרים זולים יותר ואיכותיים יותר ממנו [ובעיקר זולים יותר] אבל אני התכוונתי אך ורק על התקנה וכיוון המערכת.

אני מתכוון לבן חמו,לא לבלילה. בן חמו הרבה יותר מקצועי ממנו. [כמו שאמרתי,אם אתה הולך לשם בסופו של דבר,תבקש שאלכס עם השפם יתקין לך את המערכת,הוא מאוד מקצועי]. אצלי באוטו אתה לא רואה שום חוט גלוי,שום שריטה,וכיוונו לי את המערכת חבל על הזמן. אני רק ממליץ,לשיקולך.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

נראה לי שזה כבר רמה אחרת ...

נמאס לי מכל החובבנים שמרימים ומורידים לי באס באוטו ואומרים לי זהו האוטו מכוון

אני יכול לחתום לך שאם אני נוסע לבן אדם שהצעת הוא לא ידע להתעסק בפונקציות שיש לי בדי וי די ....

המכשיר שלי מאוד מסובך אחי השליטה על כל רמקול ורמקול שונה הרבה אנשים כמו בלילה ועוד מלא אנשים שקוראים לעצמם ממוחים ומכוונים הוציאו אותי מאוכזב וסתם שיחקו לי בדציבלים והשטויות בלי לדעת מה המשמעות בכלל בלי לראות מגברים וציוד ולדעת מה המערכת מסוגלת להוציא .

בקיצור אני יגיד לך תאמת ? התאכזבתי מכולם אף אחד לא שינה אצלי כלום ואני צריך תאחד והיחיד הזה שידע להתעסק לי על המערכת , ואני מקווה שהוא יהיה סאונד בלסטר כי שמעתי שהוא באמת ברמה גבוהה ובכל זאת אחי אולי אתה תגיד שזה לא קשור אבל כל עוד המקום נמצא במרכז הוא יותר מתמצא במערכות מקצועיות ומסובכות כי בסופו של דבר אין מה לעשות אצלהם במרכז הביקוש הרבה יותר גדול בכל הדברים והציוד.

פורסם

יש מצב שאתה צודק,אבל אני אתן לך דוגמה פשוטה,חבר שלי חזר לפני שנה בערך מארצות הברית והביא איתו מסך של ALPINE וDVD של חברה שאני לא זוכר כרגע,הוא הלך לכל המתקינים פה באיזור,אף אחד לא ידע להתעסק עם זה חוץ מבן חמו,בגלל זה יעצתי לך ללכת אליו,כמו שאתה אומר,אולי בגלל שיש ביקוש יותר במרכז,אז אולי מתמצאים שם יותר,אני באמת לא יודע,לדעתי,באיזור חיפה,אין מתקין יותר מקצועי מבן חמו. אחי,אם זה כל כך חשוב לך,קפיצה קטנה לפתח תקווה בטח לא תזיק.

פורסם

לפי דעתי, אם אתם רוצים לקנות רכיבים למערכת בחיפה, אז זה לא שווה כי כל אחד מפקיע מחירים (רק ליזיד ליד עכו יש מחירים סבירים). גם "אוטו'ס" וגם "רדיו חיפה" נותנים מחירים גבוהים בהרבה ממחירי השוק.

במקרה של התקנה זה כבר משהו אחר. על אוטו'ס שמעתי שהוא מתקין טוב, למרות שאני לא אוהב להכנס למקום, כי הוא באמת מגזים במחירים. גם רדיו-חיפה די אמינים באיזור.

העניין הוא שאתה יכול ליפול על מתקין שעובד בעסק להתקנות שלא יודע מהחיים שלו. זה תלוי בעובדים השונים שעובדים בהתקנה.

אין מה לעשות, הכי עדיף לעשות סקר שוק. לקנות רכיבים ממקומות שונים בעצמך, ורק לגשת למתקין עם הרכיבים.

פורסם

אלוהים יישמור הוא אוהב לדחוף לאנשים דברים שהם לא צריכים והוא משחק אותה עושה מחירים טובים שמעתי עליו רק דברים רעים שהסחורה שלו משומשת ברוב הפעמים לדוגמא אם תלך אליו ותרצה לעשות איתו טרייד אין הוא יעשה איתך ואז ימכור תציוד שלך עם קופסאות חדשות .

בקיצור כמו כולם מנסה לדחוף דברים וגם העובדים שלו על הפנים !

בקיצור אל תתקרבו ליזיד !!!

פורסם
אלוהים יישמור הוא אוהב לדחוף לאנשים דברים שהם לא צריכים והוא משחק אותה עושה מחירים טובים שמעתי עליו רק דברים רעים שהסחורה שלו משומשת ברוב הפעמים לדוגמא אם תלך אליו ותרצה לעשות איתו טרייד אין הוא יעשה איתך ואז ימכור תציוד שלך עם קופסאות חדשות .

בקיצור כמו כולם מנסה לדחוף דברים וגם העובדים שלו על הפנים !

בקיצור אל תתקרבו ליזיד !!!

אני את יזיד מכיר למעלה מ-3 שנים ולאו דווקא מתחום האודיו אלא מתוקף מקצועו הנוסף יועץ מס מוסמך .הבחור מאוד מאוד ישר ,אמין וניתן לסמוך עליו ב-100 אחוז

פורסם

חבר שלי עשה אצלו את המערכת. המחירים שלו די טובים, אם אתה כבר בא אליו מוכן. אבל כמו כל מוכר שמנסה להרוויח, יש טריקים מאחורי הגב. העיקר שתדע מה אתה קונה ותבדוק טוב טוב מה שאתה מקבל. אין אפילו עסק אחד שהוא "נקי מעוון".

ובקשר לזה שמוכר דוחף דברים, עדיין לא פגשתי אחד שלא ניסה לדחוף לי זבל או סחורה זולה שהוא מוכר כשדיברתי איתו.

פורסם

אם אתם מחפשים לקנות מוצרי אודיו בזול לרכב בחיפה,יש את רכטמן [חנות שעונים] שיושב בימאים בעיר בחיפה,הוא די זול,אני אישית לא קניתי ממנו בזמן האחרון ככה שאני לא יודע מה יש לו בחנות כרגע,אבל כשקניתי הוא היה הזול ביותר והיו לו מוצרים מאוד איכותיים,והוא נותן אחריות על המוצרים שלו.[ככה שאין לכם מה לדאוג-הוא לא כמו שאר החנויות שם באיזור],יש לי צ'נג'ר של סוני שקניתי ממנו לפני כמעט 5 שנים,והוא עובד כמו חדש,לא עשה לי בעיה אחת ולא קפץ לי פעם אחת!

בכל מקרה לדעתי עדיף לקנות בחו"ל[ובעיקר במזרח הרחוק],אני קניתי רדיו דיסק בתאילנד ב-2000 ש"ח [מחנות מקורית של סוני-בטוקיו סנטר בבנגקוק,עם אחריות והכל] כשבארץ אותו הרדיו עולה באוטו דיפו 5000 ש"ח,ככה שיש הפרש ענק בין המחירים.

פורסם
אם אתם מחפשים לקנות מוצרי אודיו בזול לרכב בחיפה,יש את רכטמן [חנות שעונים] שיושב בימאים בעיר בחיפה,הוא די זול,אני אישית לא קניתי ממנו בזמן האחרון ככה שאני לא יודע מה יש לו בחנות כרגע,אבל כשקניתי הוא היה הזול ביותר והיו לו מוצרים מאוד איכותיים,והוא נותן אחריות על המוצרים שלו.[ככה שאין לכם מה לדאוג-הוא לא כמו שאר החנויות שם באיזור],יש לי צ'נג'ר של סוני שקניתי ממנו לפני כמעט 5 שנים,והוא עובד כמו חדש,לא עשה לי בעיה אחת ולא קפץ לי פעם אחת!

בכל מקרה לדעתי עדיף לקנות בחו"ל[ובעיקר במזרח הרחוק],אני קניתי רדיו דיסק בתאילנד ב-2000 ש"ח [מחנות מקורית של סוני-בטוקיו סנטר בבנגקוק,עם אחריות והכל] כשבארץ אותו הרדיו עולה באוטו דיפו 5000 ש"ח,ככה שיש הפרש ענק בין המחירים.

רייכטמן ניהיה טיפה יקרן אבל אפשר להוריד אותו בלי בעיה ....

בכללי אחלה חנות שרות טוב אני קניתי סאב מהם...

אחי אל תשווה את אוטודיפוט במחירי סטריאו לרכב כי הם הכי יקרנים בעולם..

פורסם

צודק במה שאתה אומר לגבי אוטו דיפו,פשוט לא ראיתי במקום אחר את הרדיו דיסק שקניתי,וזה היה הבסיס היחיד להשוואה. בכל מקרה זה הפרש עצום [יותר מ-50%],ככה שזה עדיין שווה [או משתלם-איך שלא תקרא לזה].

אגב אני בקרוב מחליף רמקולים כי אני מחליף אוטו,יש למישהו המלצה על קומפננט? שמעתי על המורל דו טק,הם באמת טובים כמו שאומרים?! או שכדאי ללכת על רוקפורד?

פורסם

צודק במה שאתה אומר לגבי אוטו דיפו,פשוט לא ראיתי במקום אחר את הרדיו דיסק שקניתי,וזה היה הבסיס היחיד להשוואה. בכל מקרה זה הפרש עצום [יותר מ-50%],ככה שזה עדיין שווה [או משתלם-איך שלא תקרא לזה].

אגב אני בקרוב מחליף רמקולים כי אני מחליף אוטו,יש למישהו המלצה על קומפננט? שמעתי על המורל דו טק,הם באמת טובים כמו שאומרים?! או שכדאי ללכת על רוקפורד?

גם אני עכשיו בסרט "בחירת הקומפוננט" אתה צריך לישמוע קודם את מה שאתה הולך ליקנות...

אני שמעתי קומפוננט של קיקר ומאוד נהנתי מהצליל שלו ...

עשינו השווא נתונים בין המורל דוטק לקיקר וקיקר היה יותר עדיף...

אבל אני לא מרמז דבר בדברי כי עוד לא שמעתי את הדוטק. :?

• תוכן חדש...