Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפוש בנענע+גוגל=0 :roll:

בכל אופן, מקצועיים בהחלט, אולם יקירם לטעמי.

תנסה את המתקין על בר-יהודה ליד המשטרה... שכחתי את השם...

מקצועי+אדיב+שירות מעולה+מחירים טובים= שווה בדיקה.

פורסם

המתקין בדרך בר יהודה צמוד למשטרת התנועה הוא שרון ולעסק קוראים אוטו'ס .8621117הוא מאוד נחמד ,יחסית איכותי ומחירים סבירים ,אני לא חושב שמישהו בחיפה נותן תמורה יותר טובה ממנו ביחס למחירים שהוא נותן בקיצר הוא מומלץ

פורסם

השאלה מה בדיוק אתה רוצה לעשות - לקנות ו\או להרכיב, ובאיזה תקציב מדובר.

חיפה רדיו מצויינים בהתקנות ובמיוחד בכיוון מערכות, אך יקרים יחסית. לכן אם צריך להתקין (בלי לקנות) מערכת ברמה, כנראה שהם הכתובת בחיפה. כדאי מאוד להשוות מחירים לפני שקונים אצלם, כי אפילו אם מדובר בתקציבים נמוכים יחסית, ההבדל יכול להיות די משמעותי.

את המתקין בדרך בר יהודה אישית אני לא מכיר, שמעתי שהוא מאוד נחמד ודי משתלם.

בכל מקרה, אני מאוד ממליץ לא להתעצל ולנסוע לפתח תקווה לצוות SoundBlasters (ראה http://www.stereo4sale.com), במיוחד אם מדובר במערכת רצינית יותר. לדעתי הם ממש מבינים ומצוינים בהרכבה וכיוון. המחירים שלהם בסדר גמור, לדעתי ברוב המקרים ייצא זול מהמקומות בחיפה. והכי חשוב - יש להם מגוון גדול מאוד של מוצרים מכל תחום והרוב זמין מיידית. כדאי מאוד שתדבר איתם - שים לב שיש להם הרבה יותר דגמים ממה שמופיע באתר + תוכל לקבל ייעוץ ראשוני בטלפון.

בהצלחה.

פורסם

הם נמצאים ברחוב שיבת ציון למטה מצד שמאל (אם באים מכיוון אלנבי) - מול תחנת אוטובוס באיזור הנגריות. זהו הרחוב שעולה מבנק לאומי ישן, איפה שאלנבי מתחבר עם המגינים, ועולה לכיוון הדר (נקרא מעלה השחרור בהמשך).

פורסם

איך הם ? יודעים להתעסק גם עם מערכות קצת מקצועיות וכיוונים של די וי די ????

ועוד משהו הם ישרים מבחינת אמינות ועבודה או כמו רובם של המכוונים ?

פורסם

אם אתה מחפש מישהו מקצועי בשביל DVD וכאלה. [גם התקנות וגם כיוון] אני לא מכיר בנאדם יותר מקצועי[באיזור חיפה] מ"בן חמו" שיושב ליד השווארמות בעיר התחתית. יש גם את "ניסים בלילה" שהוא גם די מקצועי.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אל תתקרב לבן חמו... מוכר ציוד משומש עם תירוצים מפה ועד להודעה חדשה ומנסה לעבוד על אנשים רוב הזמן. ניסה למכור לי מורל הייבריד משומש, ישן או גנוב (לא בטוח איזה מהם נכון) ב-1400 שקל שבחנוות המפעל זה עלה 1800.

התקנתי מגבר אצל חיפה רדיו והדבר היחיד שהם בסדר בהתקנות זה העברת החיווט.

חוץ מזה - הם התקינו לי את המגבר JLAudio 300/4 והמתקין חיבר את הכבלים ממש הפוך ממה שצריך. אחד לאחד - הפוך. הוא דיבר שטויות שאני מטורף ושאין קומפוננט של 150 RMS ושאני אשרוף את ההייבריד... ככה שהרבה נסיון עם חברות שונות - אין להם, ונשרף לי אחד הוופרים כתוצאה מהחיבור של הכבלים למגבר שהמתקין עשה.

לא יודע למה לא הסתכלתי אחרי שהוא חיבר הכל לראות שהכל בסדר, כי משהו לא נשמע לי בסדר באמת - אבל באיזהשהו שלב ניסיתי למרכז את הבמה לכיסא של הנהג ושמתי לב שאין לי סטריאו בכלל, אז חניתי סתם באמצע שוםמקום, חיברתי הכל מחדש כמו שנראה לי הגיוני - וההבדל היה מדהים!

בקיצור- לפרק מכוניות ולהעביר בהם חיווט הם יודעים - אז אפשר לנצל רק את זה ולהגיד להם לא לחבר את הכבלים למגבר ולעשות את זה בעצמך.

פורסם

זה סאונד בלסטר

נראה לי שאני יסע אליו ויעשה איזה כיוון במערכת שמעתי שהוא כמה רמות מעל כולם ושהוא אלוף

דרך אגב הוא גם נשמע חמוד בטלפון לא מאלה שמנסים לחפף אותך מסביר הכל הכל גם בטלפון , אהבתי ...

פורסם
אל תתקרב לבן חמו... מוכר ציוד משומש עם תירוצים מפה ועד להודעה חדשה ומנסה לעבוד על אנשים רוב הזמן. ניסה למכור לי מורל הייבריד משומש, ישן או גנוב (לא בטוח איזה מהם נכון) ב-1400 שקל שבחנוות המפעל זה עלה 1800.

התקנתי מגבר אצל חיפה רדיו והדבר היחיד שהם בסדר בהתקנות זה העברת החיווט.

חוץ מזה - הם התקינו לי את המגבר JLAudio 300/4 והמתקין חיבר את הכבלים ממש הפוך ממה שצריך. אחד לאחד - הפוך. הוא דיבר שטויות שאני מטורף ושאין קומפוננט של 150 RMS ושאני אשרוף את ההייבריד... ככה שהרבה נסיון עם חברות שונות - אין להם, ונשרף לי אחד הוופרים כתוצאה מהחיבור של הכבלים למגבר שהמתקין עשה.

לא יודע למה לא הסתכלתי אחרי שהוא חיבר הכל לראות שהכל בסדר, כי משהו לא נשמע לי בסדר באמת - אבל באיזהשהו שלב ניסיתי למרכז את הבמה לכיסא של הנהג ושמתי לב שאין לי סטריאו בכלל, אז חניתי סתם באמצע שוםמקום, חיברתי הכל מחדש כמו שנראה לי הגיוני - וההבדל היה מדהים!

בקיצור- לפרק מכוניות ולהעביר בהם חיווט הם יודעים - אז אפשר לנצל רק את זה ולהגיד להם לא לחבר את הכבלים למגבר ולעשות את זה בעצמך.

אתה דיברת על לקנות מוצר,ואני דיברתי על איכות הרכבה וכיוון,מבחינת עבודה,אני לא חושב שיש מתקין יותר טוב ממנו [אלכס עושה שם עבודה חבל על הזמן],על קניית מוצרים,יש מקומות אחרים זולים יותר ואיכותיים יותר ממנו [ובעיקר זולים יותר] אבל אני התכוונתי אך ורק על התקנה וכיוון המערכת.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...