Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח ושנה טובה לכל חברי הפורום.

אז בשעה טובה מכרתי סוף סוף את המגברים שהיו ברשותי (ברכות לקונים).

כל זאת הייתה במחשבה של לעבור לאקטיבי, על פוקאל K2P.

לטוויטר נקנה ST60, שנראה לי מעל ומעבר בישביל לעשות תעבודה.

עכשיו השאלה היא על המיד, עד עכשיו הכיוון היה הFA2150X מבית סלסטרה.

אבל הייתי כל כך סגור עליו שפשוט לא בדקתי אפשרויות אחרות.

אז - תקציב, 2K.

דרישות? שיעמוד בקצב, אני אוהב לשמוע חזק, להרגיש את הנוכחות של המערכת ברכב, פשוט, מחפש סוס עבודה.

אז יש למישהו רעיון לפני שאני רץ לדני?

עריכה:

עוד שאלה, המערכת הולכת לשבת בארון בבית בשנה הקרובה (חייל בצה"ל, אין ולא יהיה רצון לרכב בשנה הקרובה).

לא עדיף לחכות שנה, ולראות אולי יהיה לשוק משהו אחר להציע?

אולי מחירים ירדו? (:

אולי יעלו? ):

פורסם

איך הגעת לזה?

היה לי רכב, מערכת מותקנת בו:

K2P. מגבר של אודיסון, מגבר סאונסטרים (טרנטולה), IDMAX, פאנל אקליפס.

המערכת הייתה מושלמת בישבילי, לא חיפשתי לשדרג או משהו כזה, שהרכב נמכר כמובן שהוצאתי את המערכת, חשבתי על מה אני כן יכול לשפר והגעתי למסקנה שאני רוצה אקטיבי.

המגברים נמכרו (האודיסון נמכר כי פשוט לא אהבתי אותו), קניתי גנסיס, ועכשיו אני רוצה לקנות מגבר רק כדי לדעת שהמערכת מוכנה להרכבה מתי שאני רק ארצה.

סגרנו את הפינה הזאת?

יופי, עכשיו לנושא השרשור, הצעות?

פורסם

ההצעה ההכי טובה היא לחכות, להגיע למפגשים ולשמוע אנשים עם K2P ומגברים שונים, להיסגר על מגבר שאהבת ולקנות.

יש לך שנה, תנסה לחסוך קצת למרות שבתור חייל זה פשוט בלתי אפשרי (לפחות מבחינתי).

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אהבתי את הרעיון.

בדקתי קצת ונראה מתאים, השאלה מי לדעתכם יתאים יותר להגברת המידים, הג'נסיס או הסלסטרה?

לא נראה לך שהג'נסיס יהיה קצת חלש?

כמו שאמרתי, חלש אני לא שומע.

פורסם

חלש זה לא.

במיוחד שאתה הולך ליעד אותו למיד

ועוד מגבר רק לטוויטרים.

לא הכל זה ואטים ידידי.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אם כוונתך לסדרת ה FX או ה FA

אין מקום להשוואה

אם זה ה RA או ה VA יש גם יש מקום להשוואה

עניין המחיר פה משחק משחק גדול.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם
חלש זה לא.

במיוחד שאתה הולך ליעד אותו למיד

ועוד מגבר רק לטוויטרים.

לא הכל זה ואטים ידידי.

מה יש עוד חוץ מוואטים ? הגימור ?

אני ראיתי מגבר STEG של 150 וואט לערוץ ביד 2 ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

המלצות שניתנו טובות והכל טוב ויפה.

אבל למה להתעסק בזה עכשיו?

היית קונה אוטו לפני שהיה לך רישיון? זה בדיוק אותו דבר.

יש כל כך הרבה שינויים בחיים, בתקופה של שנה בתחום האודיו יכול להתבצע מהפך,

יכולה להגיע חברה חדשה לשוק ולפרוץ דרכים בטכנולגיות, המחירים של הדברים שאתה

מעוניין בהם היום רוב הסיכויים שירדו, ושלא נדבר על מוצרים חדשים מבית החברות המוכרות

שיתנו תפוקה טובה יותר לדברים שאתה מעוניין בהם.

תמתין את השנה ותאמין לי שתהיה חכם יותר לגבי הסטאפ שאתה רוצה.

שנה טובה.

רותם.

פורסם

אני דווקא חושב שעם השנים רוב החברות מוציאות דברים ממוסחרים יותר שעובדים טוב פחות עם רכיבים זולים יותר , תור הזהב של האודיו נגמר איי שם בסוף שנות ה 90 כשהתחילו לייצר הכל בסין והתחילו לחרטט עם כל המיתוסים האודיופיליים של חיווט , "וואט איכותי" damping factor וכל השטויות חסרי המשמעות האלה :) ... וזאת עובדה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

פותח השרשור, חייל צה"ל נחמד, :) תרד מהעניין גבר אתה לא צריך עכשיו הוצאות מיותרות על הראש,

אם אתה לא הולך לחבר הכל, זרוק את זה בארון עד שתשתחרר, אינך סיבה להוציא עכשיו כסף, במיוחד שעוד שנה המחירים של היום ירדו באחוז ניכר.

דיפורס, עכשיו אני מבין למה התכוונו כשאמרו לי שאתה חופר.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...