Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צביעה של קטנוע


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוום ,

אני רוצה לחדש את הצבע של הקטנוע שלי, ולא ממש בא לי להכניס את החלקים למישהו שיקח על זה הרבה כסף.

האם ישנו צבע ספריי שמתאים לצביעה על הפלסטיק? האם יש לכה שכדאי לשים אחרי זה?

 

תודה

מוטי

פורסם

חבר ביצע עבודה ביתית על הקטנוע שלו ויצא לו עבודה סבירה אומנם לא ממש בשיא אבל סבבה.

בכל מקרה במקרה של צביעת פלסטיקה אמנם אפשר להשתמש בספריים למיניהם שמיועדים לפלסטיק אבל אני אישית לא אוהב את הגימור שנוצר כתוצאה מהספריים האלה מניסיון, לפי דעתי אין תחליף לפיסטולט אפילו מהזולים הם עדיפים על הספריים האלה.

אם בכל זאת החלטת ללכת על צביעה באמצעות ספריי הייתי ממליץ לך לחפש ולהשקיע בספריים היותר יקרים ואיכותיים ולא בכל הזבל הסיני שקיים.

תהליך הצביעה טיפה מעייף, בכל מקרה קיימים מדריכי צביעה ברשת רק להריץ חיפוש, בעקרון משייפים עם ניירות מים על מנת שהצבע יתפס צובעים מספר שכבות וניתן גם להוסיף גימור לקה לשמירה על הצבע ולתת לזה גימור יותר יפה.

אני אישית הייתי חוסך את כל העניין הזה של צביעה ביתית אלה אם כן היה לי ממש משעמם והרבה זמן פנוי, כי פשוט בעל מקצוע יעשה את זה טוב יותר ,הסכום אולי יהיה טיפה יותר גדול אבל זה יהיה שווה את זה ולפי דעתי הסכום גם לא יעבור מספר תלת ספרתי.

בהצלחה.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

אהלן

תודה על התגובה המהירה.

קודם כל, למישהו שלא מכיר, מה זה פיסטולט?

ואתה מכיר מקום שיבצע צביעה לחלקים של טייפון (אני מפרק ומביא לו אותם? או להביא את כל הקטנוע?) שיהיה זול?

 

 

תודה

מוטי

×
×
  • תוכן חדש...