Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי שאלות ברשותכם.

1) יש לי שני מחברי PL קטנים שאני מחילף בינהם כל הזמן בחיבור לכרטיס קול און-בורד במחשב, כשהחלפתי פעם אחרונה, הקצה של הPL לRCA שבניתי פשוט נשאר בפנים. השאלה היא כזו האם אכלתי אותה ואני צריך לקנות כרטיס קול PCI/PCI-E חדש? יש דרך להוציא את הדרעק הקטן?

2) אחרי הנזק שנגרם עקב ההחלפות החוזרות שגרמו לנזק בשאלה הנ"ל והרצון לשמוע/לראות את הקבצי האודיו/וידאו דרך הרסיבר/טלוויזיה חשבתי על להתחיל להריץ כבלים מהמחשב לחדר, מה שהסתכם כרגע ברכישה שתעלה בין 500 ל 700 ש"ח לכבלים (15 מטר כבלים, RCA לאודיו וDVI, או HDMI של 15 מטר [נטען בפני שאני אצטרך "בוסטר" בדרך,מה גם שאני אצטרך להמיר כרגע את האות מDVI/HDMI לקומפוננט דיגיטלי או משהו כזה] וכבל USB על מנת לשים את החיישן של השלט של המחשב ליד הטלוויזיה) בקיצור, משכנתה בשביל היכולת לשלוט במדיה סנטר של ווינדוס 7.

ועכשיו, לשאלה. אחרי חפירות לא ממושכות, חשבתי על מזרימדיה (עברית שפה יפה!) שעובד על WIFI ודי נסגרתי על הXtreamer SideWinder "אממה" נתקלתי בחבר חדש במשפחה הלא הוא Xtreme Pro לדעתכם שווה את ההבדל? ניתן לרכוש את שניהם דרך באג ללא אנטנה (249 אן אני רוכש את הSidewinder או 99 לPro) או בחנות אינטרנט אחרת ב 800 או 700 כולל אנטנה לSidewinder. דעתם? האם הPRO שווה את ההבדל במחיר? מדובר על 950~ מול 700 או 800~.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לא הרסת את כרטיס הקול. נסה לחלץ את החלק המתכתי של ה-PL בעזרת פלייר אף ארוך או פינצטה כאשר המחשב מנותק מרשת החשמל.

אפשרות אחרת לפרק את הכרטיס הקול ולנסות לחלוץ את ה-PL מהצד השני של שקע ה-PL על-ידי דחיפה קלה במידה והשקע פתוח מצידו השני.

איזה כייף לי :)

פורסם

הי מרק, נסיתי את כל מה שהצעת ללא הועיל, הכרטיס הוא און-בורד וככזה מולחם ללוח, בנוסף, מחברי המיק ועד מחבר (כחול?) יושבים על אותה תושבת, אני לא ממש מעוניין להתעסק עם הלחמות וכו', אני כבר מעדיף כרטיס כל חדש בשביל 500 שקל.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...