Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

רכשתי פיג'ו 107 ואני לא ממש מרוצה מ- 2 הרמקולים שאיתם היא באה.

רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בשביל בשביל לשפר את הסאונד שיהיה באמת באיכות וברמה

סכום שאני מוכן להשקיע הוא 1500 ש"ח + דיבורית בלוטות

מה ניתן לעשות אם הסכום הזה ברכב

תודה.

בברכה, רועי

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לי יש את הסיטרואן C1.אני שמתי רדיו-דיסק פשוט של סוני.את הרמקולים החלפתי ל4 אינץ' של סרוין וגה ומאחורה על המדף הכנסתי עוד זוג סרוין בגודל 6.5 אינץ.

הכל ביחד כולל העבודות עלה לי קרוב ל800 (רדיו דיסק לא כלול במחיר)

זה שיפור מאוד משמעותי ביחס לגרסת המפעל,אבל זה רחוק מאוד מלרצות אוהבי סאונד איכותי.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

מורל דוטק או הדגם הנמוך יותר (טמפו) בגדלים המתאימים לך יוכלו להיות שיפור טוב לרמקול מקורי ברמה נמוכה.

כדי להשיג סאונד באמת איכותי- תצטרך קצת יותר מאמץ וכסף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש כאן שני חברי פורום שמוכרים ביד2 רמקולים פולריינג' 3 אינטש של FOUNTEK

הייתי הולך על משהו כזה - נותן להם לנגן בלי חיתוך עד הסוף שלהם ובונה להם קרוס HPF בכדי לחסום מהם באס לא רצוי.

המחיר לרמקולים יהיה סביבות 300 עד 350 שקלים - אתה יכול גם להזמין מחו"ל חדשים והמחיר יהיה די דומה. לבנות קרוס - עניין של כמה שקלים בודדים.

זה הפתרון הכי זול והכי פשוט שאני יכול לחשוב עליו למעט לאמר לך רמקול קואקסיאלי 4 אינטש 2WAY ולבנות לו קרוס קטן שיחסום אותו בHPF.

בגדול אם אתה רוצה להנות קצת יותר - אם ל107 יש מגש אחורי הפתרון פשוט - רמקולים אובליים 6*9 ואם אין - להוסיף רמקולים 6.5 אינטש בדלתות אבל זה כבר מעבר לתקציב הודות להתקנה המיוחדת שתיאלץ לעשות שם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...