Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי הביצועים של 318 E46

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי לא מעט בפורום על כך שמנועי ה 1800 4 צילינדר של סדרה 3 "לא סוחבים" ומומלץ לרכוש סדרה 3 עם מנועי 6 צילינדר.

אני לא מחפש רכב ל"פתיחות" או להתחיל "להרביץ" מהירויות.

אני רוצה להנות מהרכב (קבריולט) באופי נסיעה סביר.

מה זה סביר? תאוצה יותר טובה מדייהטסו אפלאוז אוטומטית, ושהמנוע לא מסיים עבודתו ב-100...

האם זה כן יכול להספיק? זה יהיה בסדר?

תודה

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

ובכן,

לנסיעות קטנות בעיר,לא תרגיש העדר בכוח,כמובן שגם לא תרגיש כוח נוסף,בערך כמו משפחטומית מינוס.

118 כוחות סוס זה לא הרבה עבור המשקל של הרכב ועם מדובר בקבריולט +תיבה אוטומטית+מזגן בקיץ,כן אתה תרגיש מעט סרבנות מן המנוע.

הרעיון הוא,שאם אתה כבר משלם על ביטוח פריומיום עבור רכב מהסוג הזה,תחזוקה יקרה(לא משנה באיזה מנוע) הרי מדובר ברכב הנהיגה האוטמיטיבי (sort of) עדיף לקחת גירסא מעט יותר חזקה וסביר להניח מאובזרת יותר.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני מאוד מסכים איתך אבל העניין הוא שהשוק מתמחר את זה גבוה יחסית.

ההפרשים בין 318 לאחיותיה הגדולות יותר הוא משמעותי, ואת ה-318 אפשר למצוא במחירים יחסית סבירים.

כמובן שאני מדבר על המחירים כמו שאני רואה אותם, ייתכן שמה שסביר לי יקר\זול למישהו אחר.

את ה- 318 של96-99 אפשר למצוא ב-45Kומטה אפילו, תלוי בשנתון.

ברגע שעולים ל-325\328 זה מגיע ל70+ והתקדמות של שנתיים קדימה מקפיצה למעל 100.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

וותר על הבימר.

אתה עומד לרכוש רכב לא-חדש-במיוחד, כבד, עם עלויות אחזקה גבוהות ומנוע שהיום יספק את ההספק של משפחתומטית ממוצעת.

מה שאני אוהב בבימרים הוא את השילוב המנצח של מנוע+שלדה ובדגם זה לא תוכל לנצל אותו בגלל יחס המשקל/הספק. (ותאמין לי, אני יודע זאת מניסיון. אני נוסע ברכב שבסימלון ואפילו ה 170 כ"ס שלו לא נותנים לי את יחס המשקל/הספק שמאפשר נהיגה ממש ספורטיבית בגלל המשקל הרב של הרכב)

פורסם

תודה רבה על התגובות :)

התקבלה החלטה (יש לציין, רציונלית ולא אמוציונלית) לוותר על הרכישה לתקופה הקרובה ועוד שנה לשקול את הנושא שוב.

קשה לי עם ההחלטה אבל אני יודע שזה הדבר הנכון לעשות (או שככה אני משכנע את עצמי...)

שתהיה לכולנו שנה טובה :)

• תוכן חדש...