Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב עד 35 אלף.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואמא שלי מחפשים כרגע רכב במחיר של עד 35K אנחנו מחפשים אמינות כי המצב במשפחה לא כזה טוב ואין אפשרות לשבת במוסך כל שבוע.... ושיהיה רכב סביר נוח ועדיף דגם SEDAN.

 

תודה רבה לעוזרים

פורסם

מאזדה לנטיס 1600 אוטומט .

 

הייתי בודק קומפרסיה למנוע לפני הקנייה .

 

מאזדה 323 1600 אוטומט .

 

רכבים טובים שלא יעשו לך הרבה בעיות את ה 323 אתה יכול לקנות אפילו ב15 כך שישאר לך הרבה עודף .

פורסם

קורולה מסוף שנות ה-90. לא במיוחד נוחה, לא חסכונית בדלק אבל אם מטופלת כראוי אמינה ביותר, וכאשר יש צורך הטיפולים והתיקונים במחיר סביר.

אם אפשר למתוח את התקציב - סוזוקי ליאנה 2002. אמנם מאיצה קצת לאט אבל גם זו מכונית אמינה מאד, טיפולים במחיר סביר, הגובה נותן יתרון של נוחיות נהיגה לנהגים קטני קומה וכן לכניסה וליציאה לאנשים שכבר אינם גמישים.

כמובן - כשמדובר ברכב ב-10-12 שנה הכל יכול לקרות, וגם אם מוצאים רכב הנראה טוב צריך להביא בחשבון תיקונים מדי פעם. הסבר נכון לרכב מכל תוצרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

סוזוקי ליאנה חד וחלק - כבעלים גאה של ליאנה 2002 דגם סאדן יכול להגיד לך שהרכב נוח מאוד, אמין ואפילו חסכוני מבחינת צריכת הדלק שלו. בנוסף הטיפולים במורשה זולים ביותר, גם הביטוח יחסית זול.

ואגב, אומרים שהרכב לא מאיץ טוב... בולשיט, הרכב מאיץ הרבה יותר טוב מרכבים אחרים שנהגתי עלים כמו הונדה סיוויק, פולקסווגן פאסאט או רנו מגאן.

אם תרצה פרטים נוספים על הרכב אשמח לעזור.

פורסם

רונאלדו - נהגתי על 3 ליאנות: אבי נוהג על אחת הראשונות שהגיעו עוד ב-2001 (דגם 2002), דגם 5 דלתות, ואשתי עומדת להזדכות כעת על הליאנה 4 דלתות השניה שלה בליסינג, שהפעם היא בעלת מנוע ה-VVT. למכונית הרבה מאד יתרונות כפי שאני ואתה מנינו, תאוצה זריזה אינה ביניהן. ההשואה שלי היא מול הקורולה החבוטה שבה אני נוהג (רכב בן 12 עם נשמה של נער בן 18 ) ולהרבה מכוניות אחרות, כולל באלנו בת 10 שהיתה לנו לפני שקיבלנו את רכב הליסינג.

מאידך ככלי להובלת אנשים ומטען המכונית מצויינת, עם יתרון לדגם ה-4 דלתות מבחינת נפח תא המטען, וכמובן כל מה שנאמר על האמינות ועלויות האחזקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

מצטרף לנאמר.ראשית ברשותי לאנטיס 1800

מודל 99 -מנוע זריז מכונית אמינה מאוד מאוד וצריכת דלק שפויה 1.11

כמו כן בסגמנט הזה של אמינות ,קורולה ,ליאנה ,וגם אימפרזה שהיא העצלה מבין ה4(תאוצה חלשה).

בסך הכל יפניות ותיקות לא מביישות את הפירמה, ושורדות הרבה אחרי שהארופאיות נחות במגרש המחזור.

 

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

×
×
  • תוכן חדש...