Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב התחיל לעבוד לאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני שבוע בערך המחשב עבד תקין וכמו שצריך, אבל פתאום החלה איזו בעיה באספלורר 8 ומאז המחשב עצמו נהיה איטי.

באקספלורר יש בעיה אחת, שאני פותח אותו, הוא עובד בסדר, אבל לסגור אותו אי אפשר אלא רק למזער או לסגור דרך הלוח משימות ולעשות לו שם סיום תוכנית.

בנוסף לזה, התוכנת מיילים של חלונות, אם היא נשארת פתוחה כ-10 דקות, פשוט קורסת.

אחרי שאני פותח אקספלורר והוא לא נסגר (סוגר אותו דרך הלוח משימות), אז המחשב הופך לאיטי מאוד. אם זה בפתיחת תוכנות, ואם זה בגלישה דרך השועל וכ"ו.

כרגע האנטי וירוס רץ ברקע לבדיקה, אבל לפני זה עשיתי ניקוי דיסק ולא עזר בכלל.

גם הסרה והתקנה חוזרת של האקספלורר (דרך לוח בקרה) לא עזר.

מדובר על חלונות 7 אולטימייט 64 ביט באנגלית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בתור התחלה תעשה ניקוי עם Ccleaner

תוריד תוכניות מה- Startup start-->run-->msconfig

תמחק קבצים מתיקיות Temp וגם מתיקית Temp של משתמש

start-->run-->%temp%

, תגיד מחדש זיכרון וירטואלי, אם זה לא עוזר, תיכנס לכלים, ותמחק עוגיות , והיסטורית גלישה במידה ואתה לא צריך, תעדכן ונראה איך נוכל להמשיך הלאה

Suzuki Jimny

פורסם

טיסן, עשיתי את כל זה. נקווה לטוב.

הבעיה היא לא בדפדפן של השועל, אלא כנראה משהו באקספלורר שדופק את כל המחשב. בגדול אני משתמש בשועל, אבל יש מקומות שחייב אקספלורר עדיין.

בתוכנת CC כתוב שיש מטמון בדפדפן של השועל, למה זה מתיחס בדיוק?

והאם יש אפשרות להגיד למחשב שלא יכבה אוטומטית אחרי עדכוני חלונות? זה מעצבן שבאמצע הלילה הוא מעדכן ואחרי כמה זמן שאני לא עונה לו אם לעשות רבוט אז הוא מבצע את זה אוטומטי וההורדות מופסקות לי.

in the face

with a chair

פורסם
טיסן, עשיתי את כל זה. נקווה לטוב.

הבעיה היא לא בדפדפן של השועל, אלא כנראה משהו באקספלורר שדופק את כל המחשב. בגדול אני משתמש בשועל, אבל יש מקומות שחייב אקספלורר עדיין.

בתוכנת CC כתוב שיש מטמון בדפדפן של השועל, למה זה מתיחס בדיוק?

והאם יש אפשרות להגיד למחשב שלא יכבה אוטומטית אחרי עדכוני חלונות? זה מעצבן שבאמצע הלילה הוא מעדכן ואחרי כמה זמן שאני לא עונה לו אם לעשות רבוט אז הוא מבצע את זה אוטומטי וההורדות מופסקות לי.

פירפוקס, הוא מעולה, לגבי האקספלורר , אתה יכול להוסיף פיצ'ר IE add-in אם אני לא טועה.

זיכרון מטמון

לגבי כיבוי אחרי עידכונים אוטומטים לא הבנתי למה אתה מתכוון

אולי להודעה של restart now ו restart later ?

Suzuki Jimny

פורסם

כן ההודעה של העדכון עולה, ואם אני לא מגיב לה אחרי כמה זמן הוא עושה ריסט על דעת עצמו. זה קורה בלילה שאני לא במחשב למשל והוא מעדכן אוטומטית ואז קופצת ההודעה שכמובן אני לא מגיב לה ואז הוא פשוט מכבה ומדליק מחדש את המחשב.

יש לי את הפיצ'ר אבל לפעמים עדיין מעדיף להשתמש עם IE.

נכון לכרגע אין בעיות, נקווה שישאר ככה

in the face

with a chair

פורסם

נסה להתקין לאקספלורר תוסף בשם IE7PRO.

גם האיכספלורר שלי היה מאד בעייתי עד שהתקנתי את זה.

מצד שני אני עבדתי על ה-7, ורק לאחר מכן שידרגתי ל-8.

נסה באמת לשנמך אם לא יעזור ל-7, להתקין התוסף, ולחזור ל-8.

כמו כן, אני ממליץ על תוכנה בשם CCLEANER, שיודעת לחפש לך בעיות ברג'יסטרי, כמו גם ניקוי המחשב מזבל מיותר.

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם ניקוי זבלים עם ה- CC (זו של החלונות לא משהו), נסה כלי יעודי לבדיקת רגיסטרי ולנקות אותו.

בדוק אם יש מספיק מקום פנוי במחשב.

יכולה להיות בעיה עם אינדקסים של תוכנת מוזיקה או צילום, שלפי ההגדרות משתוללת ברגע כל הזמן בחיפוש מה לאנדקס.

יש אנטי וירוסים שגוזלים משאבים רבים (לדוגמה נורטון עד 2009). יכול להיות שמותקנים שני אנטי וירוס?

נסה לסרוק וירוסים, רוגלות ורושעות, להוריד ולהריץ spybot (ישראלית ומומלצת מאוד)

מיפרט של רכיבי המחשב יכול לעזור לעזור, כי מחשב ישן לא יתמודד עם חלונות 7.

ובאמת, למעט אתרים בודדים - חבל לבזבז זמן ועצבים על האקספלורר. השועל והכרום עדיפים.

לפי שצרכים והשימוש - לא תמיד מומלץ להפעיל עדכונים אוטומטיים. יש בהם המון דברים שאתה לא צריך והם עלולים להכיבד על המחשב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

התופעה התחילה פתאום ככה שזה לא בעקבות תוכנה שהתקנתי במחשב.

השתמשתי בתוכנה Ccleaner עשיתי ניקוי בתוכנות השונות וגם ברגיסטרי תיקונים שכאלה.

וירוסים בדקתי, אין כלום אני משתמש בתוכנה של AVAST

חלונות 7 רץ מצויין כבר חצי שנה לפחות על המחשב הזה ככה ששוב זה לא הבעיה.

מעבד Q6600

זיכרון 4 גיגה

בכונן של החלונות פנוי לי 20 גיגה

יש עוד מה לבדוק?

in the face

with a chair

פורסם

יכול להיות שמשהו אוכל לך את את הרישום של ווינדוס בצורה מאוד יעילה.

אני פרמטתי בשבוע שעבר 3 מחשבים בבית ועוד אחד בעבודה ועכשיו כולם במצב יותר טוב.

החלק הטוב הוא ש7 מאפשר לך לעשות את זה ממש בקלות.

פורסם

תומר, נסה את התוכנה HJthis, ואת WIN 7 manager, אם אתה לא יודע איך משתמתשים בהם לדעתי עדיף שלא תתעסק.

ניקוי של הרג'יסטרי (רישום) דרך ה Ccleaner יכול לעזור, אני אישית הייתי מוחק את הפרופיל של האקספלורר מהרגיסטרי אם הכל לא היה פותר.

Suzuki Jimny

פורסם

אם יקרה נזק אז זה לא על אחריותי,

מה שאתה עושה פה זה בעצם מאפס את כל ההגדרות שייהיו חדשות.

start-->run-->regedit

שם ייפתח לך חלון וכנס ל:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer

לחצן ימני על התיקיה של Internet Explorer ו Export, שמור את הגיבוי איפה שתרצה העיקר שיהיה נגיש.

חשוב שלא יהיו דפי אינרנט אקספלורר פתוחים, אחרי שאתה עושה גיבוי תמחק את התיקיה, מומלץ ריסט למחשב, ואחרי זה תבדוק איך ה IE מגיב

במידה ויש לך בעיות אחרי הריסט ומחיקת כל הערכים, תמיד יש לך את הקובץ גיבוי ששמרנו לפני השינוי.

דרך אגב מומלץ מאוד להוריד Toolbars, הם מאוד מאיטים את הדפדפן, במיוחד של גוגל שמתעדכן כל הזמן.

שבת שלום,

עידו.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...