Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת גולף GTI דור 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אחת בצבע לבן (היחידה שראיתי בצבע הזה שאני כל כך רוצה

:) ), היא יד 5 עם 135K ק"מ,שנת 2002, הבעלים רוצה 53K ש"ח (לא גמיש בכלל) והוא מראשון לציון.

הבעיה:

אמרתי שאני רוצה לקחת את הרכב לבדיקה אצל רון (כולם המליצו עליו), אבל הבעלים אמר שהוא לא רוצה לנסוע עד לתל-אביב, מבחינתו אני יכול לקחת את זה לכל מכון בראשון לציון (קומיפוטסט וכו), הוא אמר שיש לו ספר טיפולים מהיום הראשון והא מתחייב על השאסי, והוא מטפל ברכב אצל איציק - בראשון לציון, ואני מוזמן לברר איתו מה שאני רוצה לגבי הרכב.

השאלות:

האם מישהו מכיר את מוסך איציק?

האם זה מוסך מקצועי (מבחינת טיפולים) ומגיע לרמה של מוסך רון?

האם הבדיקה שם תהיה בדיקה מקצועית ברמה גבוהה?

ואם אוותר על הבדיקה אצל רון האם הבדיקה אצל יצחק תהיה אמינה או שיציג לי את הרכב בצורה שתשרת את הבעלים (כי הוא לקוח שלו) ?

אני מחפש רכב כבר תקופה די ארוכה, לכן אני לא רוצה להתפשר או להתלהב סתם, ואין לי בעיה לחכות עוד זמן.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם בעל הרכב נראה לך אמין ואתה סגור על הרכב, תציע לבעל הרכב לשלם על הדלק וסע לרון.

ה50 ש"ח הללו לא ישנו כלום מבחנתך ותקנה הרבה שקט נפשי במעט כסף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

סתם בשביל העניין, אני לא מבין איך מבקשים כאלה סכומים על גולף GTI, בשנת 2001 הרכב עלה 133 אלף ש"ח לחדש.

בשנת 2002 עקב היורו המחיר עלה וגם המחירון של המשומשות במעט.

אני זוכר שחבר שלי לפני 5 שנים מכר את הגולף שלו בכ 80 אלף שקל, אז איך עדיין המחיר כזה גבוה, אני מבין שזה רכב ספורטיבי אבל לרכב ספורטיבי עם ק"מ גבוה לא אמור להיות בלאי גבוה?

ואם כן איך זה שהמחיר כזה גבוה?

פורסם
אם בעל הרכב נראה לך אמין ואתה סגור על הרכב, תציע לבעל הרכב לשלם על הדלק וסע לרון.

ה50 ש"ח הללו לא ישנו כלום מבחנתך ותקנה הרבה שקט נפשי במעט כסף.

עידן

הוא נשמע אמין, כשדבר על הרכב הוא אמר שהוא לא רוצה כסף על התוספות כי יש מכה ליד הדלת ויעלה לתקן אותה 500 ש"ח, אבל זאת לא מכה בשסי, ואז זה מתקזז.

הבעיה לא בדלק, הבעיה שהוא עובד כל השבוע ולא יוכל לנסוע עד תל אביב.

אבל כשאני חושב על זה עכשיו זה נשמע לי הזוי, ממילא אנחנו הולכים לבלות איזה 2-3 שעות בבדיקה ועוד זמן בדואר וכו, אז חצי שעה נסיעה לתל-אביב לא אמורה להשפיע.

בכל מקרה, השאלות שלי היו על מוסך איציק, אם יש למישהו תשובה אז זה יעזור לי מאוד.

פורסם
סתם בשביל העניין, אני לא מבין איך מבקשים כאלה סכומים על גולף GTI, בשנת 2001 הרכב עלה 133 אלף ש"ח לחדש.

אני זוכר שחבר שלי לפני 5 שנים מכר את הגולף שלו בכ 80 אלף שקל, אז איך עדיין המחיר כזה גבוה, אני מבין שזה רכב ספורטיבי אבל לרכב ספורטיבי עם ק"מ גבוה לא אמור להיות בלאי גבוה?

רכבים כאלה נמכרים מעל מחירון באופן קבוע!

בגלל שקשה מאוד מאוד למצוא אקזמפלר שמור, 135 אלף לשנת 2000 ושנתונים דומים זה בכלל לא גבוה, לגובה היד לא מייחסים ממש חשיבות, רוב הרכבים האלה מגיעים עם תוספות מאוד יקרות ולכן המחיר בהתאם.

הבעלים יודעים שמי שמחפש לקנות רכב כזה יודע לרוב שהקונה יהיה מוכן לשלם הרבה למען רכב כזה ועוד שהוא שמור.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

GTI לא ספורטיבי, אבל הוא כן נחשב "ספורטיבי" :)

המחיר של כל הגולפים מחזיק מעמד ויורד לאט לאט, למשל הגולף שלי שנת 92 1.3 ידנית יותר יקרה (לפחות על הנייר) מהרבה רכבים יותר חדשים.

פורסם

הבעלים יודעים שמי שמחפש לקנות רכב כזה יודע לרוב שהקונה יהיה מוכן לשלם הרבה למען רכב כזה ועוד שהוא שמור.

ממש לא נכון! אני מסתכל כבר כמה חודשים טובים בלוחות המודעות, רוב הרכבים שמבקשים עליהם מחירים גבוהים ממשיכים להופיע ולא נעלמים, וכל הזמן המודעות (התמונות והטקסטים) שלהם מתעדכנות, אני יכול להגיד לך עכשיו רק לפי תמונות איזה רכב זה ולתת לך את כל הפרטים עליו כי אני זוכר את זה בעל פה מרוה שראיתי אותם :)

מי שבאמת מצליח למכור זה אנשים שמבקשים מחירון או סכום קטן מעל למחירון.

מישהו שמבקש 55K או 60K על שנת 99 נתקע עם זה חודשים ארוכים עד שהוא מתפשר במחיר (או שמוצא איזה פראייר שמשלם את מה שהוא רוצה, אבל זה לוקח הרבה זמן).

פורסם

איציק, זה איציק מ-GI-DUB אני מתאר לעצמי.

הבחור מתמחה VAG רציני, ולא הייתי מטיל את מקצועיותו בספק (היינו אצלו ואצל גבי עוד במיקום הקודם).

לדעתי שילוב של איציק+קומפיוטסט מזרח אמור להספיק לך.

משכנתא זה קל

פורסם

53 זה לא מתחת למחירון לוי יצחק? אם מבקשים כ"כ נמוך על הרכב זה צריך להדליק נורה אדומה.

אם בעל הרכב לא רוצה לתת לך לקחת אותו לבדיקה איפה שאתה רוצה, אז כנראה שזה לא נועד להיות.

ככה אני הייתי מתייחס לזה.

מה שאני העברתי את הבעלים הקודם של הרכב שלי, בדיקת שילדה 20 ק"מ צפונה ובדיקה אצל רון 30 ק"מ דרומה...

כאשר אמרתי בצורה ברורה : אני רציני, מוכן לתת 10 אחוז על החשבון כנגד חתימה על זכרון דברים ובאמת נתתי כסף (צ'ק) על המקום.

מוש היקר, בשנת 2001 מחיר הכסף היה שונה לגמרי. 133 של שנת 2001 שווה ערך פחות או יותר למה שמבקשים היום על GTI חדשה.

כמו כן מדובר ברכב סופר מבוקש שאנשים מוכנים לשלם עליו סכומי עתק מעל המחירון (ואי אפשר לחשוד בי שאני מנסה ליצור שוק לרכב כי כבר מכרתי אותו דיי מזמן אז אני מדבר מנסיון של קונה ושל מוכר).

אני ממליץ לך לקחת לרון, אתה צריך מישהו נייטרלי ומקצועי, בין היתר כי אתה לא יודע מה יחסי הגומלין בין מוסך איציק לבין מוכר הרכב . כמו כן קח אותה לבדיקת שילדה והכי חשוב: אל תינעל על רכב משומש בגלל הצבע שלו.

הנתונים שלו גם ככה לא כאלה להיט.

בקשר למחירים אני יכול לומר לך , וזה בדוק: רכב טוב הולך דו ספרתי מעל המחירון , ובמקרה שלי אנשים ממש רבו על הרכב (אנשים שהם בכלל לא מהפורומים ולא מכירים את הרכב אלא הגיעו לראות והבינו שמדובר באקזמפלר נדיר)

עם זאת לבקש 55-60 על מודל 99 זה באמת מצחיק. אני אישית הייתי מוכן לשלם עד 10K מעל המחירון על רכב שמור שהוא אחרי קלאץ' וטיימינג (ששניהם יחד מוערכים ב6K ש"ח)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
53 זה לא מתחת למחירון לוי יצחק? אם מבקשים כ"כ נמוך על הרכב זה צריך להדליק נורה אדומה.

אני ממליץ לך לקחת לרון, אתה צריך מישהו נייטרלי ומקצועי, בין היתר כי אתה לא יודע מה יחסי הגומלין בין מוסך איציק לבין מוכר הרכב . כמו כן קח אותה לבדיקת שילדה והכי חשוב: אל תינעל על רכב משומש בגלל הצבע שלו.

הנתונים שלו גם ככה לא כאלה להיט.

מחירון לוי יצחק הוא 53K, ואחרי שיקלול הידיים והקילומטראז' זה 49.9K

אני אוהב את הצבע אבל לא נעול על הרכב בגלל הצבע, אבל זה אחד הטובים בלוח (מבחינת שנתון וקילומטראז, אבל מבחינת ידיים לא להיט)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שאלה קטנה לגבי בטיחות, יש הבדל במספר הכריות אויר בין שנתונים שונים ?

מישהו אמר לי שבהתחלה זה הגיע עם 4 כריות ואחרי זה עם 6 כריות, אבל הוא לא זוכר מתי היה השינוי.

יש למישהו מידע לגבי זה?

האם יש עוד שינויים משמעותיים בין השנתונים?

תודה :)

פורסם

עדיין לא קנית? :)

אני יודע שב2001 היו 4 כריות אוויר. (2 בכסאות ו2 קדמיות)

יש סיכוי לא מבוטל שהתווספו עוד זוג וילונות קדמיים בקורות A בשנתונים 2003-2004 ,מספיק לראות רכב אחד כזה כדי לדעת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא, עוד לא קניתי, נכון שזה עצוב ?

:lol:

אחרי שראיתי שאני לא מוצא את מה שאני רוצה אז השקעתי חלק מהכסף בבורסה (וחבל שעשיתי את זה כי הפסדתי כמה מאות שקלים, לא נורא :) )

יש אחת בלוח יד2 בצבע שחור שנראית טוב, אבל היא עברה צבע חדש אז אני לא יודע אם כדאי להסתכל עליה.

איך אני יודע כמה כריות יש? זה רשום ברישיון?

פורסם

אני ממליץ להוסיף לרשימה את הדגם V5. המחיר שלו זול ברמות של דגם 2000 וקרוב למחיר של 1600, הוא מאובזר וחזק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני ממליץ להוסיף לרשימה את הדגם V5. המחיר שלו זול ברמות של דגם 2000 וקרוב למחיר של 1600, הוא מאובזר וחזק.

אני נעול על GTI (לבינתיים :) )

אם V5 כזה מומלץ, אז למה הוא לא סחיר והמחיר שלו נמוך ?

• תוכן חדש...