Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת גולף GTI דור 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה :

מחירון משוקלל : 46800

מחירון : 52000

הוא מבקש : 60000 אבל גמיש למי שרציני

אמר שהרכב עבר טיפול גדול בחברה של איזה 5000-6000 ש"ח ויש לו את כל הקבלות, אפשר לקחת את הרכב לכל מקום לבדיקה ואם יהיה צורך באיזה תיקון שהוא (והוא מאמין שאין מצב שיהיה כזה) אז הוא מוכן להוריד את זה מהמחיר.

לי זה נשמע טוב, לא ?

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי היה את הGTI MK4 ומילה רעה אחת אין לי עליה. קניתי אותה עם 100K קילומטר והיא שירתה אותי נאמנה כ 20K קילומטר. הדבר היחיד שצריך לעניין אותך הוא לחפש אקזמפלר שעבר את כל הטיפולים, ובזמן, וכמובן שללא קומבינות מיותרות, אלא טיפולים לפי הספר. מבחינת צריכת דלק, לרכב שלי היה אומנם צ'יפ אפסולוט שהרכבתי בזמנו וצריכת הדלק בעיר היתה בערך 1 ל 8.5 ק"מ בעיר ומחוץ לעיר משהו כמו 1 ל 11 או 1 ל12 ק"מ.צריכה סבירה ביותר, אך הכל תלוי בנהיגה שלך. הרכב עצמו מאוד נוח לטעמי, מאובזר כראוי ( ביחס לשנים שהוא נכמר), מהיר ובעל כוח זמין בכל רגע.

אני מציע לך לא להתפשר בקניית רכב כזה ובאמת לקחת את הזמן ולחפש, כי תמיד אפשר למצוא מכוניות שעברו קצת קילומטרז', ופחות ידיים. שלי לדוגמא נמכרה ב120K קילומטר כאשר אני הייתי היד השניה (דרך אגב מכרתי אותה לפני חודשיים וחצי בערך ככה ששוב קח את הזמן ואתה תמצא).

אני בכל אופן התאהבתי בGTI ומכרתי אותה רק בגלל שהזמנתי אחת חדשה. תענוג של רכב :-P

פורסם

טוב אז ככה :

מחירון משוקלל : 46800

מחירון : 52000

הוא מבקש : 60000 אבל גמיש למי שרציני

המשוקלל מוריד , אז אתה צריך לתת לו מחירון (וגם זה אם הרכב נראה שמור ובדקת אותו ) ,

פורסם

אתה מנסה לחסוך במקומות הלא נכונים, זה יחזור אליך בעתיד.

ואם מחיר זה הדבר היחידי שמעניין אותך אז יש כמה רכבים מצויינים למכירה , יד 8 או 9 שמזמן עברו 200K ק"מ.

פורסם

מה הקטע עם המודעה הזאת ?

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1763100&Code=466df75cb1d41a99878beb8d567458f9

פולקסווגן דגם: גולף GTI נפח: 2,800 שנה: 2003 יד: 1 ת. הילוכים: ידנית מחיר: 43,000 ₪ למחיר מחירון לחץ

hamBeluah_notice_25.gif

hamBeluah_notice_05.jpg אזור מכירה: ירושלים והסביבה עיר/ישוב:

איש קשר: רם דוא"ל:

hamBeluah_notice_29.gif

2.8 GTI ?

יד 1 עם 119000 ק"מ 2003 ורוצה 43000 גמיש ?

התמונות הם בכלל לא מישראל (תסתכלו על הבתים ברקע)

"במידה ולא עונה להמשיך להתקשר " ? הוא מנסה "לצוד" מספרים או משהו ?

אני אישית לא התקרשתי ולא מאמין למה שיש כאן, אבל למה יש מודעות כאלה ? מה המטרה מהם ?

סוג מנוע: בנזין טסט עד: 15-12-2012 ק"מ: 119,000 צבע הרכב: שחור מטאלי מזגן: יש בעלות נוכחית: פרטית מוכן להחלפה: לא
צ'יפ אנלט פלטר פתוח צנרת פורק 320 כ''ס חזק מגנזיום מקורי מהחברה 4 צמיגים חדשים של TOYO סאנרוף חדש שעשיתי השבוע מקורי מהחברה

ריקארו קסנון קפצי הנמכה מעריכת שמע מזרקים 55 ביג פייר גדישה 1.4 במידה ולא עונה להמשיך להיתקשר תודה .. מוכר תרכב במיידי גמיש במחיר

פורסם

אולי יש טעות במודעה. בכל אופן, אני לא יודע איך האמינות של רכב כזה ששיפרו הספר שלו מ-150 ו-350 סוסים במקרה שנסעו איתו חזק.

איך יכול להיות סאנרוף חדש שהבחור עשה מקורי? מקורי זה רק עם בא מפס היצור.

smoooth0, מאוד יכול להיות שהמוכר משטחים (טעות כתיב אופיינית: מעריכת).

אני במקומך הייתי מחפש אחת מקורית ולא רכב ששיפרו אותו. המחיר גם זול, אולי הרכב פעם היה שלושה פולקסווגנים שונים (בשטחים עושים דברים כאלה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא מאמין שיש טעות במודעה , אבל בכל מקרה אני לא מתכוון להסתכל על הרכב הזה כאופציה.

אבל המפשט הזה שרשמת חזק מאוד :

"אולי הרכב פעם היה שלושה פולקסווגנים שונים (בשטחים עושים דברים כאלה)."

אולי גם יש לו שם 3 מנועים של 2.0 עם 115 כ"ס בכל מנוע?

115*3 = 345 כ"ס :-D

פורסם

רכב יד 6 עם 170 אלף ק"מ הוא בדיוק דוגמא קלאסית ל GTI שלא שווה לשלם עליה מעל המחירון. בדיוק מה שחיפשת לקנות.

תתחדש :)

איפה הGTI שנת 99 יד 2 עם הק"מ הנמוך שהתקמצת לשלם עליה 5-6 מעל המחירון ואיפה זו... :)

בקשר למודעה : אם זה חום ומסריח זה כנראה לא ממרח נוטלה... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב צריך לשלם בשביל ללמוד

:)

אז יצאתי עם 2 שיעורים :

1-מחירון משוקלל הוא כן מחירון

2-אפשר להיות גמיש טיפה אם ממש רוצים את הרכב :oops:

פורסם

אמרתי לך כבר לך על מאזדה 3 או על קורולה, אחלה רכבים.

גם ככה הgti4 חרא רכב, מה לא השקעתי ועשיתי ועדיין היא לא פנתה, אמנם אחזה כמו שצריך אבל פנתה בקושי!!!:-D :-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אמרתי לך כבר לך על מאזדה 3 או על קורולה, אחלה רכבים.

גם ככה הgti4 חרא רכב, מה לא השקעתי ועשיתי ועדיין היא לא פנתה, אמנם אחזה כמו שצריך אבל פנתה בקושי!!!:-D :-D

מה לעשות: גולף זה הנעה קדמית. מה יש להציע למזדה 3 או קורולה לאומת גולף מבחינת איכות נסיעה? להציע מזדה 3 או קורולה לאומת גולף עם מנוע טורבו זה סה"כ סטיגמות של יפני=אמין.

אני רק רוצה להזכיר שקורולה תוצרת תורכיה בשנים מסויימות המנוע היה נסתם מבוצה והולך. בשנים אחרות דוושות גז שנתקעות ועוד כל מיני ריקולים משעשעים. אין, אבל יפני זה אמין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...