Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

... ולא באינטרנט.

אני מעונין להחזיק אותו ביד לפני הרכישה, יש מספיק זבל'ה שמסתובבת בשוק. היכן אתם קניתם והאם נושא תו תקן? אני לא מעונין לחכות עד ש"יחלקו בחינם" (עד שיצמח לי עץ דקל על כף היד).

אני נמצא במרכז, תודה.

פורסם

למיטב ידיעתי לא קיים תקן לחסכמים.

גם לגבי חיסכון במים קח בחשבון שכל החיסכון של החסכמים שמחלקים הם פחות מ 10% מתפוקת מתקן ההתפלה באשקלון (אחד מארבעה באותו סדר גודל שקיימים. 3 כבר עובדים והרביעי תוך שנה וחצי יעבוד גם כן) וגם זה אם נאמין לכמויות שהם טוענים שהחסכמים חוסכים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מתוך www.water.gov.il :

"שימו לב: הקפידו על רכישת חסכמים בעלי "תו כחול" בלבד, המבטיח את עמידתם במפרט

הטכני ובדרישות החיסכון של רשות המים."

אגב, אתה רוצה להגיד שאם חסכם מוגדר כמספק 3 ליטר בדקה למשל - זה קישקוש? האם הוא מוציא בעצם יותר? קל לבדוק זאת, אבל בשביל זה צריך לקנות אחד... לשם הענין: אני רוכש אותם בראש ובראשונה לחיסכון האישי של הבית שלי, ולא מתייחס למשק המים בארץ (למרות שהוא כמובן מענין ומטריד אותי, כן?).

פורסם

תו כחול הוא לא תו תקן אלא תו שמוענק ע"ר נציבות המים למוצרים שארמורים לחסוך במים (מזכיר לך במשהו את תעודות "העסק הנבחר"?).

ספיקת החסכם תלויה בלחץ המים שנכנס אליו ולכן לא ניתן להתייחס אליו כאל אביזר בעל ספיקה קבועה.

אם תסובב את המצוף בניאגרות שני שיניים כך שהבניאגרה תתמלא בכליטר אחד פחות תחסוך יותר ממה שהחסכם יחסוך כי להוריד סבון למשל אתה זקוק לכמות מים וספיקה יותר נמוכה פשוט תאריך את זמן שטיפת הכלים או המקלחת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אתה תשים חסכמים, אז החארות עוד עלולים לעצור את מיזם ההתפלה.

פתח את כל הברזים, תתחיל לבזבז מים בטירוף ואולי אם ירצה השם, יתחילו להתפיל פה מים בכמויות שיפסיקו את הקשקשת מסביב למים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עד שתשיג חסכמים תסגור את השיבר הראשי לקצת זמן תשחרר קצת לחץ בברזים.

תפתח את השיבר הראשי לאחר מכן תפתח ברז אחד בלבד הליכלוך והג'יפה כבר יחסכו לך מים.

פורסם

שוב אני נוטה להסכים עם באגירה.

שיחסכו אלו שמבזבזים בגדול ומשלמים כסף קטן עבור המים.

אני מעדיף לשלם יותר ולהתקלח בכיף.

• תוכן חדש...