Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על נתב

dany
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחמש שנים קניתי מבזק רשת ביתית,הנתב שקיבלתי מהם הוא ROTAL RTA1025W.

לפני כחצי שנה התחיל לעשות לי בעיות(נורת PPP נכבת),לאחר כשעת שיחה עם התמיכה הטכנית הגעתי לפיתרון והוא כיבוי פיזי מהחשמל והדלקה שוב.

כמובן שבתמיכה ניסו ללחוץ שאקנה מודם חדש כי זה כבר ישן וכו אך לא הסכמתי.

התופעה עוברת חוזרת על עצמה כל כמה חודשים.

הנתב מחובר למחשב שלי אך יש גם מחשב נייד מסתובב בבית ומחשב נייח במרחק של כ-20 מטר(כרגע המחשב הנייח מחובר לרשת של השכנים בכלל כי לא מצליח לקלוט את שלי,אבל יכול להיות גם שהכרטיס רשת לא משהו:

http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=9987

מבקש המלצה על נתב איכותי שיספק בצורה טובה גם את כל המחשבים מסביב.

אין תקציב מוגדר כי אין לי מושג לגבי המחירים.

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אפשר לקנות נתב ב150 שקל ויש גם כאלה ב1000 שקל. היקרים יותר מגיעים עם כל מני פיצ'רים שכנראה לא תנצל אם כל מה שאתה רוצה זה חיבור אינטרנט.

לגבי העניין של הקליטה של המחשב הנייח השני, אז הכ.רשת באמת לא משהו. קיימים כרטיסי רשת שתומכים בתקן של MIMO וכוללים 3 אנטנות. העלות של כ.רשת אחלוטי כזה היא באיזור ה300 שקל.

אני דווקא אמליץ לך להעביר כבל רשת לאורך 20 מטר עד לנתב, כי קיים פער עצום בין יכולות הקליטה של כ.רשת אלחוטי במחשב נייד (אשר משתמש במסגרת המסך בתור אנטרנט) לעומת כ.רשת אלחוטי שמתחבר בPCI למחשב נייח.

לגבי הנתב עצמו - אני אישית משתמש בנתב Linksys WRT54GL. סוס עבודה.

אבל הוא לא כולל בתוכו מודם לכן קח בחשבון שאם תקנה נתב אלחוטי כזה או אחר, לעיתים אתה עדיין תאלץ להשתמש במודם של בזק לחיבור לנתב. אם הנתב כולל בתוכו מודם אז מה טוב.

ההמלצה שלי תהיה ללכת על Linksys מ2 סיבות:

א. זה Cisco לשוק הביתי.

ב. בכמעט כל הדגמים שלהם ניתן לשנות את מע' ההפעלה של הנתב לTomato או DD-WRT

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

יש לי נתב אלחוטי של "סימנס" משנת 2006 של "בזק". לפני כשנתיים החלו בעיות, נורת PPP היתה נכבת ושום דבר לא עבד - האינטרנט היה חוזר רק לאחר ניתוק מהחשמל. בשיחה טלפונית אל ה- (תת) שירות התמיכה של בזק, הנציגה המליצה להחליף את המכשיר כי הוא "ישן", בשיחה אל 013 נטוויז'ן הנציג טען בצורה חגיגית שהבעיה במכשיר, והעביר את פרטיי ללא רשותי למכירות (יצרו איתי קשר יום אח"כ כדי למכור לי נתב).

בתמיכה הטכנית של "בזק" סרבו לעזור כי אין לי את שירותי התמיכה שלהם, הם רצו שאני אוסיף 7 ש"ח ואתחייב לשנה וחצי כדי שיהיה לי העונג להינות משירותי התמיכה שלהם, משהו שאני ממש (אבל ממש) לא צריך.

בשורה התחתונה לאחר כשנתיים של ניתוקים, עדכנתי בתחילת 2010 את גרסת הקושחה של הנתב ומאז לא היו שום ניתוקים, ושום נורה לא כבתה. פעולה שלקחה 60 שניות, ועוד 60 שניות להגדיר אח"כ את הגדרות האבטחה של הרשת האלחוטית (הכל מתאפס). צר לי ש"בזק" עדיין חושבים שהם מונופול.

פורסם

lowdez אין לי אפשרות להעביר כבלים בבית.

אני לא ממש מבין בכל העניין הזה ככה שחצי ממה שאמרתה נשמע לי סינית.:lol:

מדפדפוף בזאפ אני רואה שמהירות האלחוטי שלו נמוכה מאוד ביחס לאחרים,זה משנה?

המחשב הנייד והנייח לא מורידים קבצים מהאינטרנט,נטו גלישה וזהו.

למרות שעם האייפון אני מרבה להוריד(300KBS).

בקיצור אני רוצה נתב שלא ייפול ברמה ממה שיש לי כרגע.

STIO איפה מוצאים את העדכונים האלה?

האמת היא שאף פעם לא הצלחתי למצוא את הנתב הזה בשומקום באינטרנט.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

STIO איפה מוצאים את העדכונים האלה?

האמת היא שאף פעם לא הצלחתי למצוא את הנתב הזה בשומקום באינטרנט.

הכי פשוט שיכול להיות: באתר הבית שלהם: http://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx

(פשוט פשוט, אבל אפילו נציגי התמיכה לא חשבו להפנות אותי לשם...)

פורסם

לדעתי אתה צריך להיכנס לנתב ומשם לבצע את העדכון.

כנס לכתובת 10.0.0.138

שם משתמש Admin

סיסמה Admin

תקפיד את השם משתמש וסיסמה להכניס בדיוק כמו שכתבתי, זה הברירת מחדל במקרה ולא שינית הגדרות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר צודק. לאחר הכניסה, לחץ על "Management" (מופיע למעלה) ואח"כ על "Update Firmware" (מופיע בצד שמאל).

לאחר מכן לחץ על "עיון..." והטען את הקובץ.

פורסם

עדכנתי,נחכה כמה ימים לראות מה קורה.אפשר חוות דעת על הכרטיס רשת האלחוטי(מחובר למחשב נייח,עם המחשב הנייד אין בעיות אינטרנט),או איזה לקנות במקומו? כמו שאמרתי אין אפשרות להריץ כבל.

פורסם

מאז ומתמיד העדפתי מודם רשת סטנדרטי בשימוש עם נתב טוב בחיבור הADSL שלי,

אצל ההורים שלי עדיין עובד (כמו תותח) נתב ה3COM , הוא לא נח 24/7 ולא עושה בעיות מעל 7 שנים.

אצלי בבית רכשתי לעצמי את הנתב הזה של אדימקס, הוא יקר לצרכן הממוצע אבל שווה כל אגורה,

במיוחד אם מחברים אליו את הכבלים הנכונים ואת כרטיסי הרשת הנכונים:

http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=248&pl1_id=3&pl2_id=18

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כרגע הניתוקים עדיין נמשכים,:cry:

מבקש המלצה לנתב שלא יקרע לי את הכיס ויעבוד כמה שיותר טוב.

פורסם

רוצה פשוט אמין וזול קנה אדימקס, אני אישית ממליץ עליו.

גם כל הראוטרים שהמליצו פה הם טובים, (עובד שנתיים בנטוויז'ן)

רק אזהרה קטנה , בשום פנים ואופן אל תתקרב לראוטר tp link, לא משנה מה!!!

פורסם
כרגע הניתוקים עדיין נמשכים,:cry:

מבקש המלצה לנתב שלא יקרע לי את הכיס ויעבוד כמה שיותר טוב.

התקלה היא לאו דווקא בנתב.

תתקשר למוקד הטכני של בזק 166 ותבקש שיגדירו לך את הנתב על @1 לדגימה של 24 שעות.

זאת אומרת שבהגדרות הנתב יהיה רשום user@1 או אפילו 1@1 (לא משנה מה רשום לפני ה @)

לא משנה מה רשום בסיסמה.

@1 זאת הרשת הפנימית של בזק, זאת הדרך הטובה ביותר לבדוק האם קיימת תקלה בתשתית.

תתעקש על הדגימה הזאת גם אם בבזק אומרים לך "נתוני קו תקינים".

החיסרון בבדיקה זו, הוא שבפרק זמן זה אין גישה לאינטרנט!

בהצלחה

SENA לשעבר

פורסם

גם אני ממליץ על EDIMAX. אם צריך יש להם תמיכה מעולה ובעברית באתר של פיקוק.

פה מפוזרים 3 מחשבים שטוחנים ממנו תקשורת ימים ולילות, כולל אחד נייד, וטפו טפו הכל פרפקט.

לא צריך דגם יקר ורב תכונות. ממילא המהירויות האמיתיות שאתה מקבל מהספק לא יגיעו למקסימום של תקן G, אז על N אל תחשב בכלל. אם יש בעיה בבית - יכול להיות שהפתרון הוא נקודת הגברה - זה די זול וקל להתקנה.

אם תקנה חדש - חפש מידע על נוחות התקנה עצמית והגדרות - זו חולשה של כמה יצרנים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...