Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני די חדש בפורום אך קצת התעסקתי עם מערכות בעבר ,

אצלי ברכב מותקן כרגע קומפוננט פולק אודיו 100RMS , רמקולים 6X9 וסאב פולק אודיו 360RMS ב2 אוהם ,

עד עכשיו הסאב היה מוגבר על מגבר חלש של JBL 60.4 בגישור על 2 יציאות ,

רכשתי מגבר Lightning Audio Strike S4.600.4S שנתוניו Front 60 Watts x 2 @ 4-Ohms / Rear 125 Watts x 2 @ 4-Ohms

Front 100 Watts x 2 @ 2-Ohms / Rear 200 Watts x 2 @ 2-Ohms

Front 200 Watts x 1 @ 4-Ohms (bridged) / Rear 400 Watts x 1 @ 4-Ohms (bridged

הסתכלתי כמו כן בספר הוראות שלו , ולפי מה שרשום גם פה בגישור הוא נותן 4 אוהם בלבד ו400 W RMS ,(http://www.lightningaudio.com/products/product_details.asp?cat_id=1&series_id=78&family_id=83&item_id=104669&locale=en_US&p_status=discontinued) שאלתי היא , למישהו ידוע אם ניתן לחבר את היציאות האחוריות של המגבר הנ"ל בגישור ושלא ישרוף לי תמגבר? כי המגבר יודע לעבוד ב2אוהם ומשום מה בגישור לא מוזכר הנ"ל , ובספר של המגבר מצוין שבגישור הוא מינ 4 אוהם , אשמח לייעוץ מבחינת החיבור הנ"ל מה אתם ממליצים לגבי חיבור הסאב.

אופצ' שניה שחשבתי לבצע היא לגשר את המגבר של הJBL 60.4 שיש לי בעצם לעשות אותו מונו לגשר את כולו לסאב בלבד, לא מצאתי ייזכור לכך ברשת לאחר חיפושים מרובים , האם הדבר אפשרי , תקין ויעבוד?

אחת מהאופציות הנ"ל אפשרית בכלל? אשמח לייעוץ מעמיק בנושא והסבר , במידה ולא כנראה שאצתרך לרכוש מונו לחוד להרמת הסאב , אשמח לעזרה בנושא , כמובן כמו שרשמתי ההתלבטות היא לחיבור הסאב , לחיבור הציוד הנוסף אסתדר.

תודה רבה מראש , גל .

פורסם

בודדים מגברים שניתן לגשר אותם לעבודה ב 2 אוהם.

הסאב שברשותך הוא בעל סליל בודד של 2 אוהם? אם לא אפשר אולי לחבר אותו בצורה שונה.

אם כן, תצטרך להגביר אותו על ערוץ בודד, או לרכוש מונו, או להחליף סאב.

מתחדשת*

פורסם

זהו סאב של פולק אודיו לא ידוע לי לגבי הנתונים הנ"ל, הסאב הוא 2אוהם בודאות ,

ידוע לכם אם אגשר את המגבר של ליטינג אודיו זה יעבוד למרות שלא רשום או אוכל לעשות נזק?

ולגבי הגישור של כל ה4 ערוצים בJBL למונו אחד אפשרי ?

ידוע לי שיש מגברים שאפשר...

פורסם

אם לא רשום שהוא יכול לעבוד ב2 אוהם בגישור, אז הוא לא יכול, וזה אומר שיקרה נזק.

לא ניתן לגשר מגבר 4 ערוצים למונו (ועוד ל 2 אוהם!).

מתחדשת*

פורסם

תודה על המידע קודם כל ,

הסאב שיש ברשותי מוכר לך? יש לי אותו שנה חדש מהניילון ואני מאוד מרוצה ,

השאלה מה הייתם ממליצים לי לשדרג מגבר למונו מה שנראה לי יותר הגיוני או להביא סאב אחר כלשהו?

פורסם

גל

מה דגם הסאב?

אנחנו יודעים שהוא של פולק אודיו - סביר להניח שמדובר בסאב שהוא לפחות טוב...

אנחנו יודעים שהוא יכול לספוג 360 וואט RMS בעקבה של 2 אוהם.

אבל אנחנו לא יודעים בוודאות שהוא סליל בודד של 2 אוהם או שני סלילים של 4 אוהם או שני סלילים של שני אוהם וכל קונפיגורציה אחרת.

הדגם המדוייק של הסאב יבהיר את התמונה הכוללת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכל שאלה של טעם אישי ותקציב.

אתה אוהב את הסאב ואת איך שהוא נשמע, ויש לך כסף למונו בהספק שהסאב דורש?

אתה מרוצה מהמגברים שיש לך ובא לך לבדוק סאבים אחרים?

מתחדשת*

פורסם

אני מרוצה מהסאב וחשבתי לשדרג גם בכיוון המגברלסאב ,

איזה מגבר מומלץ לנתונים של הסאב הנ"ל שיוציא ממנו איכות?

פורסם

חבל שלא התיעצתה עם הפורום לפני שרכשתה את הלטנינג אודיו

הייתי ממליץ לך על מגבר 4 ערוצים סלסטרה FA475X שיכול לעבוד ב-2 אום בגישור.

את צריך מונובלוק :

לייטניג אודיו 350.1

רוקפורד 3001

JBL3501

סוליד אודיו 600.1

Kenwood KAC-8103D

מחירים של בין 800-1200 שח

פורסם

תודה רבה על התשובות ,

יש לי הצעה מאוד אטרקטיבית של ליטינג אודיו 600.1 (אני יודע שיותר חזק , אופציה לשדרוג עתידי שזה + ...)

מה דעתך?

פורסם

השאלה היא בכמה מציעים לך אותו.

אפרופו - גם אם תעבוד מול מגבר שיספק לך 200 וואט RMS אבל בשמונה אוהם - הנצילות טובה יותר בעקבה גבוהה יותר וגם לספק 200 RMS לסאב שמסוגל לספוג עד 360 RMS צריך להיות בסדר גמור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחיר של 800 ש"ח חדש ,

בנוסף אני מוסיף לו קבל הבנתי שמומלץ , קבל של 2 פארג' יספיק?

מחר אתקין את כל העסק , הרבה זמן :)

כמו כן הרכב הוא סיאט לאון שנאטם בעבר בדינאמט..:)

פורסם

נשמע לי כמו מחיר טוב מאוד ואפילו מחשיד בשביל מגבר שמיוצר ע"י חברת בת של רוקפורד (לייטנינג אודיו)

אבל פרג' זה עירקי :-P

פאראד - זה קבל :-D

רד מהקבל כרגע, תתקין את המערכת ואחרי זה תעשה בדיקת טעינה תחת עומס למצבר ולאלטרנטור

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...