Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 60K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירון, מהניסיון שיש לי עם יפניות וצרפתיות (ויש לי יפנית כבר כמעט 5 שנים ובמהלך הזמן הזה היו בנוסף גם 2 צרפתיות ספורטיביות),

יפני ישן יכול להיות יותר אמין מצרפתי חדש. וגם כשיפני (מיאטה) מתקלקל - זה יותר זול מצרפתי חדש (קליאו או פיז'ו) שמתקלקל.

כך שקשה לתת הכללות גורפות, סה"כ אף אחד לא נביא, יש רכבים מעולים ויש רכבי לימון. מכל תוצרת שהיא, אני מניח.

אני יכול להעיד שאחרי כל יום מסלול של הרודסטרים, כל המכוניות חזרו בנסיעה הביתה, ולמחרת נסעו יופי טופי לעבודה.

כולל מיאטות מהשנים 98-97, ואפילו משנת 95, ולאחרונה גם מיאטה משנת 92/3 (שומו שמיים!!! כמעט אספנות!!!) מוגדשת שרדה את נס הרים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בקשר לקופה, אני לא יודע איזו אחת מציעים לך ב-55, אבל כדאי לך לבדוק אותה ב-7 עיינים, אם זה הצהובה של אחד מאיזור ראשון שמשתמש בתמונות של הרכב שלי למכירה שלו, אז הייתי מגייס עוד כמה עיניים.

קופה לא מטופלת יכולה להיות צרה מבחינת אחזקה, והשמורות נמכרות במחירים גבוהים בהרבה מהמחיר הנקוב, (ראה את הכסופה שנמכרה לאחרונה, של איציק).

לגבי הקופה מבחינת רכב, אחרי שתעבור את מכשול ה"למצוא אחת שמורה" או שתוציא אחת לא שמורה במחיר טוב, הרכב הזה מאוד מאוד מתגמל, מבחינת כוח יש לו הרבה מאוד כוח כסטנדרט, ועם כמה שיפורים קטנים הרכב הופך למפלצת.

מבחינת שילדת הרכב, טובה מאוד כבסיס, ועם בולמים וקפיצים האוטו הופך להיות חד ומושחז בדיוק כמו שצריך.

מבחינתי הרכב הוא הרכב האולטימטיבי לדרישות שלי, יוקרתי מבפנים (מושבי עור תומכים), נראה מדהים, סאונד מנוע יפיפה, אחזקה לא נמוכה אבל עם זאת לא גבוהה בצורה מוגזמת, אם צריכת הדלק הייתה יותר טובה באמת שלא היה לי יותר מה לבקש, (עושה בסביבו ה1-10 בבינעירוני נטו, ויורדת עד 1-6.5 לעירוני).

בכל מקרה אם יש לך שאלות נוספות תשאל אני אשמח לענות,

ד"א תעשה חיפוש על היוזר שלי "פיאט קופה" תמצא כתבת השוואה מול קליאו ספורט, רשום שם הרבה על הפיאט.

פורסם
שווה לבדוק גם אלפא 156.

אחיזת כביש מצויינת, וכח של:

150 כ"ס למנוע 2 ליטר TS

165 כ"ס למנוע 2 ליטר JTS

192 כ"ס למנוע 2.5 ליטר V6.

לי יש אלפא 156 מנוע V6, ואני מרוצה עד הגג (חוץ מצריכת דלק ממוצעת של 6.5 ק"מ לליטר :cry: )

בנוסף זהו רכב ל 5 נוסעים עם בגז' סטנדרטי, דבר שאין לך במיאטה.

בהצלחה

ממליץ!

יש לי 2 חברים עם אלפא, האדומה 2002 150 כ"ס, והכסופה 2001 165 כ"ס

שניהם מקבלים הנאה מדהימה מהנהיגה ברכבים, מראה סקסי, מושבי עור, וסאונד מאוד מגרה

91c32b17ba.jpg

• תוכן חדש...