Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיטוף מלא של הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן נמצא ה"חור" בחוק/תקנה, אשר מאפשר לבצע עיטוף מלא של הרכב, אשר גורם לרכב להיראות בצבע אחר?

צבע הרכב כמובן אינו משתנה, כי הרכב עדיין "לבן", לצורך העניין, אבל עצם עיטוף כל הרכב בצבע אחר, ולעיתים בצבעים מגוונים, יוצר סתירה עם הצבע שרשום ברישיון הרכב. אני מניח שהדבר חוקי, כי בכביש נוסעות אינספור מכוניות שלהן אין בעיה עם הנושא. כמו כן, אני לא רואה לנכון לשנות את הצבע ברישיון הרכב במשרד הרישוי מאחר שלא מדובר בצביעה, אלא רק בעיטוף.

בתודה מראש.

Xbox12341

פורסם

אין שום "חור - ולא צריך שום "חור "

זה מאוד פשוט לאחר העיטוף אתה נגש למשרד הרישוי משנה את הצבע ברישיון תמורת 16 שקל

וחוזר חלילה אם אתה מוריד את העיטוף .

בהצלחה .

פורסם

אילן, תודה רבה על התשובה וההתייחסות.

העליתי את השאלה על גבי הפורום מהסיבה הפשוטה- שרכבים רבים אשר עברו עיטוף מלא, לא שינו את צבע הרכב ברישיון הרכב (אני מכיר אישית מספר נהגים שנוהגים על רכבי חברה כאלה), והדבר לא נאכף. השאלה הנשאלת, האם זה חוקי ותקין? מה לענות לשוטר במידה ויישאל אותי על צבע הרכב בו אני נוהג? הרי זה דבר גמיש, בסך הכל עיטוף, משהו זמני. מה לגבי עיטוף של חצי רכב?

תודה רבה.

Xbox12341

פורסם

לא אוכפים את זה כי שוטרים מחפשים רק רכבים משופרים. תפיסה של רכב שנעטף ע"י מדבקה לא יוציא אותם גיבורים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש לי חבר, שעובד בחברת גרירה מסויימת.

ברשותו של בעל הבית מעל 20 גררים פעילים, 24 שעות ביממה.

הגררים מגיעים אליו בצבע לבן, כמו רכבי צהל השונים.

ברגע שהוא מקבל את הגרר הבא שלו, הוא לוקח אחד מהעובדים איתו, נכנס למוסך צביעה וצובע את הגרר כולו בכתום.

ברגע שהוא מסיים את ענייני המנהלה עם מנהל העבודה, הוא אומר לעובד שלו: כשיסיימו, תצא לעבודה.

הוא רשאי לצבוע את הגרר שלו באיזה צבע שרק מתחשק לו, אין בעיות עם משטרה, אין בעיות עם טסטים, הכל חוקי ומותר וכשר.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

x box

הכל תלוי במצב הרוח של השוטר ,

לפי החוק היבש ברגע שמשנים את צבע הרכב חייבים לשנות גם ברישיון .

בישראל זה גם מבחינה ביטחונית .

• תוכן חדש...