Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בכיוון HU של סוני

pashok.tr
שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

יש לי HU של סוני דגם cxs-gt5416f, יש לי בעיה שאני לא מצליח לכוון את האקולייזר כך שיהיה סאונד אופטימלי הכוונה שכרגע אני שומע יותר את הטויטרים ופחות באס והסאונד לא מאוזן.

יש לי קומפוננט מקדימה מורל טמפו ומאחורה קומפוננט מורל מקסימו.

זאת המערכת: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666103165

תודה מראש.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא לצערי עדיין אין לי מגבר..הכול מוגבר מהרדיו דיסק.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כמה וכמה סיבות לכך שאתה לא מקבל ניצול נכון של הסטים שלך מהמערכת הזו:

1. אתה מגביר על יחידת הראש.

ההספק היציב של ערוץ הגברה בודד ביחידות הראש נע בין 18 ל 22 וואט RMS

לצערינו הרב, זה ממש לא מספיק בכדי להזיז את המידבאסים של הסטים שלך לאורך תחום התדר הרחב שהם מנגנים (לפי הקרוס המקורי של הפולס הם חתוכים בכלל איפשהו בסביבות ה8 קילוהרץ וזה אומר שהמידבאסים מנגנים עד הרול אוף שלהם גם ככה)

מה שקורה זה שהמידבאסים שלך לא מקבלים מספיק הגברה והם גם מעוותים בעוצמות הגבוהות בגלל זה היות והמגבר של הHU שלך דוחף בכל הכוח שלו אבל פשוט אין לו מספיק - אחוז העיוות גדל כתוצאה מכך וכל מה שנובע מכאן ועד לבריאות הרמקולים הוא ברור.

ואני כרגע מדבר רק על המידבאסים - אתה מגביר כאן סט שלם פסיבית... עוד יותר גרוע, חלוקת ההספק גם נופלת על הקרוס וגם על הטוויטרים.

2. הטוויטרים צורחים כי:

א. המגבר של הHU מספיק חזק בכדי להגביר אותם אבל לא מספיק חזק בכדי להגביר את המידבאסים

ב. יש בור בין המידבאסים לטוויטרים בסטים האלו וחסר לך הרבה מאוד תחום תדר שגם היה אמור לרסן את הטוויטרים.

3. הטוויטרים לא מכוונים נכון -

תבדוק אם בקרוס יש יכול להנחית את הטוויטרים למינוס 3 דציבל.

תנסה להפוך לאחד הטוויטרים את הפאזה או לשניהם.

תנסה להפוך לאחד המידבאסים את הפאזה או לשניהם (לפעמים הצרימה בכלל מגיעה מהקצה העליון של המידבאס).

תנסה להפוך לכל הקרוס את הפאזה (היפוך פאזה במקרה הזה משמעה היפוך המינוס והפלוס של הרמקול)

4. הקרוסים המקוריים של הפולס והטמפו פשוט עושים עוול לסט - ראה את הפרוייקט שסטאס S3T עשה על סט פולס והקרוסים שלהם...

5. כיוון לא נכון של הHU - דחיפה של יותר מידי טרבל או מיד או באס, הפעלה מיותרת של הLOUD שרק מגבירה את אחוזי העיוות באות היוצאת כלפי הרמקולים.

בקיצור ברוך הבא ל"מוגבלי-לנד" של רמקולים על הגברה פנימית של הHU.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה קודם כול על ההסברים :lol:

יש לי בקורס של הטמפו ג'מפר שמעביר למצב 0DB זה אמור להנמיך את הטויטרים?

לגבי ההגברה אתם צודקים אני עובד על זה כרגע וכמו כן אני אנסה שוב לכוון את האקולייזר וכבות את הLOUD.

תודה שוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...