Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוגמית של מאזדה 3 החדשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה אני מחפש לקנות "דוגמית" של מאזדה 3 החדשה,

דוגמית הכוונה מכונית קטנטונת שרק נראת כמו האמיתית,

זה מתנה לחברה שלי למחר,(היא מתה על מאזדה 3)

איפה ניתן לקנות (עדיף באיזור מודיעין,ירושלים)

אשמח לעזרה!!

פורסם

ואו, מצטער לומר לך אבל חברה שלך נשמעת הבנאדם המשעמם ביקום. תגיד, היא מתה גם על חולצות טי של פוקס, חולה על המבורגרים של מקדונלדס ומאוהבת במדפסות של HP?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בטוח שלא מדהימה כמו מאזדה 3.

חפש חנויות דגמים באינטרנט, תתקשר אליהן מחר בבוקר ותשאל. בהצלחה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני פשוט לא מבין את התגובות פה...

כולנו חובבי רכבים, יש כאלו שאוהבים מאזדה (כן, גם מיאטה.) ויש כאלו שאוהבים קלאסיקות(לפחות בעיני אנשים מסוימים.)

מה הלעג הזה לאהבה של מישהי לרכב מסוים?

הרי מלבד העובדה שהרכב הוא רכב ליסינג ואנחנו רואים אותו מולנו כל היום עד שהוא הפך לשקוף, אין כל רע ברכב הזה.

חלאס עם הציניות הזו!

אם אני לא טועה, פותח השרשור לא ביקש את דעתכם על חברה שלו/התחביבים שלו/כל דבר אחר.

הוא ביקש לדעת אם מישהו מכיר מקום שמוכר דגמים של מאזדה 3. זהו.

פשוט חוסר כבוד אחד לשני.

ולפותח השרשור. נסה לפנות ליבואן. אולי הוא מחזיק דגמים. אני לא הצלחתי למצוא מקום שמוכר את הרכב.

עריכה:

מצאתי ב- ebay מכירה של מודל כזה:

http://cgi.ebay.com/1-18-2007-New-Mazda-3-Sedan-Blue-Diecast-Car-Model-/160457304200?pt=Diecast_Vehicles

פורסם

אני לא חושב שמישהו פה כותב בצורה מרושעת בכוונה. זה פשוט מצחיק בשבילנו שהיא אוהבת את האוטו הזה, שרובנו מחשיבים ללא משמעותי בכלל.

משהו אחד זה לאהוב אותו, ומשהו שונה זה להשקיע מאמץ במציאה של דגם קטן של האוטו.

אני לא רואה שום דבר רע בזה, זה פשוט מוזר בערך כמו גלידת שום.

פורסם

מדובר על נערה צעירה נכון ? תקנה לה מודל של חיפושית 2000-2007 ( או מזדה מיאטה ... או כל מה שדומה ) ופשוט תחליף את הסמלים לסמלים של מזדה ותגיד לה שמדובר בדגם 2012 שעוד לא יצא.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
אני פשוט לא מבין את התגובות פה...

כולנו חובבי רכבים, יש כאלו שאוהבים מאזדה (כן, גם מיאטה.) ויש כאלו שאוהבים קלאסיקות(לפחות בעיני אנשים מסוימים.)

מה הלעג הזה לאהבה של מישהי לרכב מסוים?

הרי מלבד העובדה שהרכב הוא רכב ליסינג ואנחנו רואים אותו מולנו כל היום עד שהוא הפך לשקוף, אין כל רע ברכב הזה.

חלאס עם הציניות הזו!

אם אני לא טועה, פותח השרשור לא ביקש את דעתכם על חברה שלו/התחביבים שלו/כל דבר אחר.

הוא ביקש לדעת אם מישהו מכיר מקום שמוכר דגמים של מאזדה 3. זהו.

פשוט חוסר כבוד אחד לשני.

+1

אני לא חושב שמישהו פה כותב בצורה מרושעת בכוונה. זה פשוט מצחיק בשבילנו שהיא אוהבת את האוטו הזה, שרובנו מחשיבים ללא משמעותי בכלל.

משהו אחד זה לאהוב אותו, ומשהו שונה זה להשקיע מאמץ במציאה של דגם קטן של האוטו.

אני לא רואה שום דבר רע בזה, זה פשוט מוזר בערך כמו גלידת שום.

ישנם גם אנשים שחושבים שרכבי אספנות זה דבר מוזר. אני דווקא מעריך את ההשקעה במאמץ למצוא דגם קטן של מאזדה 3, חביב ביותר לדעתי.

לפותח השירשור, כנס לכאן, כנראה שתמצא את מבוקשך. אם לא, שלח למוכר ב-eBay הודעה ושאל אותו.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

מה זה הגזמתם...אתם נוראיים.

בכל מקרה, הייתי מנסה גם לא פחות מאשר בסוכנות מכירות של מאזדה.

הרי תמיד יש להם איזה חלון קטן עם שטויות וסיכוי סביר שיהיה להם גם דגם מוקטן של רכבים.

בסיאט ראיתי איביזה קטנה כזו כשמסרו לי את הרכב ו...ממש התלהבתי מזה זה היה ממש חמוד :-)

• תוכן חדש...