Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש, קטן, אמין, זול לתחזוקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת אוטו חדש, קטן, חסכוני בדלק, אמין נוח וזול לאחזקה. התאהבתי לגמרי בהונדה ג'אז ידנית אך חוששת מהוצאות תחזוקה יקרות מאוד. האם החשש שלי מוצדק? אופציות נוספות הן סקודה פביה, אך הבנתי שיש המון טענות אמינות לאחרונה. האם הבנתי נכון? טויוטה יאריס ידנית קורצת בגלל חסכון, אך נופלת בבטיחות וגם לדעתי בנוחות ישיבה. גם איני מתלהבת ממד מהירות דיגיטלי וחוששת משוק יד שניה בשבילה. יונדאי I20 אינה מאוד חסכונית, לפי מה שהבנתי. גם לא היתה לי מאוד נוחה. אני לחלוטין מבולבלת. האם אפשר לקבל קצת עזרה?... פיאט 500 ירדה מבחינתי, אך אם יש הצעות אחרות שיענו על הדרישות שבכותרת, אשמח לשמוע.ו

עד כמה הג'אז תהיה יקרה לעומת מכונית אחרת, כי בה באמת ממש התאהבתי, יותר מכל מכונית אחרת שראיתי. אודה להתייחסות למכונית זו

מילני :-o

פורסם

מליני שלום ,

ראי שרשור זה >

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=334688

הג'אז אומנם יקרה יותר לקנייה אבל לפי מה שהבנתי וחקרתי במכירה היא תהייה שווה

את ההפרש .

כמו כן הטיפולים הסטנדרטים עומדים על 500 ש"ח משיחה עם מוסך הונדה ראשי בראשון לציון

לג'אז אין רצועת טיימינג אלא שרשרת שלא מצריכה טיפול .

ממליץ לך מאד לבצע נסיעות מבחן על כל הרכבים ואז להחליט .

יוסי

פורסם

לא לשכוח לבדוק עלויות ביטוחים, דלק, עלויות תיקונים במוסך.

במידה וצריך איתוראן או משהו כזה, זה גם עולה כמה עשרות שקלים מדי חודש, מלבד ההתקנה הראשונית.

בהצלחה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כדאי לשקול ולבדוק גם את הפיאט פנדה.

כמדומני שיש לפיאט היום תנאים של 3 שנות אחריות מלאה למכוניותיהם והפיאט פנדה היא אחת מהמכוניות החסכוניות ביותר בצריכת דלק ועם אמינות טובה.

בברכה - רפי לין

פורסם

אתה צודק רפי, 3 שנים אחריות וטווח טיפולים של 30k , ואם אני לא טועה יש עכשיו מבצע של טיפולים חינם ופרישת תשלומים נוחה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הפנדה נראית לי קצת שתהיה לא נוחה בנסיעות ארוכות. היא דומה לפיאט 500 מבחינת גודל, וה- 500 היתה לי קופצנית מידי בעליות. מה דעתכם על הפיאט פונטו? 77 כח סוס לגרסת מנוע 1.4 ידני נראה לי שתהיה קצת חלשה בעליות ובעקיפות. לא? ה- 105 כח סוס כבר יוצא יקר הרבה יותר.

פונטו או פביה? ידני מה דעתכם?

פורסם
הפנדה נראית לי קצת שתהיה לא נוחה בנסיעות ארוכות. היא דומה לפיאט 500 מבחינת גודל, וה- 500 היתה לי קופצנית מידי בעליות. מה דעתכם על הפיאט פונטו? 77 כח סוס לגרסת מנוע 1.4 ידני נראה לי שתהיה קצת חלשה בעליות ובעקיפות. לא? ה- 105 כח סוס כבר יוצא יקר הרבה יותר.

פונטו או פביה? ידני מה דעתכם?

הייתה לנו גרנדה פונטו 1.2 2008 חדשה מהיובאן הרכב היה חלש יחסית ,לעיר היא מעולה מחוצה לה צריך סבלנות .

לגבי ה1.4 אין לי שמץ טרם נהגתי עליו אני ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן

דרך אגב הם עדין מוכרים את הגרנדה במחירים טובים והבנתי שניתן לקבל עוד הנחה

לגבי האבו פונטו אין הנחות

יוסי

פורסם

כרגע נראה שאלך על הפאביה. מישהו יודע מה הבדל חווית הנהיגה בין דגם הספורט 1.2 (105 כ"ס) ובין הדגם הפשוט מנוע 1.2 (85 כ"ס). אני צריכה את הרכב גם לנסיעות בינעירוניות. האם בדגם ה"ספורט" המתלים קשים יותר? מה ההבדלים בתחשת הנהיגה? (לוקח הרבה זמן עד שאפשר לעשות נסיעת מבחן, ומעונינת בינתים לשמוע תגובות, אם אפשר), מדובר על ידני בשני המקרים. ומה דעתכם על ידני לעומת גיר ה- DSG? אני רגילה לנסיעה על גיר ידניץ מה היתרונות והחסרונות של גיר ה- DSG? בפקקים אני מבינה, מה חוץ מזה?..

תודה

פורסם

הנקודה היא, שמאוד חשוב לי להרגיש כמה שפחות מהמורות בכביש. אני מהאנשים שמקבלים בחילות בספסל אחורי ובאוטובוס ישובים רק במושבים הקדמיים, כי אחרת יש בחילה.. לכן אני שואלת על התנהגות הדגמים השונים, אמביינט וספורט, באיזה מהם ארגיש יותר נוח, הנהיגה תהיה יותר רכה על הכביש? לדוגמה בגלל הקופצנות של פיאט 500 על הכביש ויתרתי עליה, על אף שמאוד מצאה חן בעיני.

פורסם

כן ועוד שאלה, מישהו יודע איזה דלק צריך לשים במנועי ה- 1.2. האם מומלץ 98 או 95? קראתי איזה שרשור על כך אבל מרוב כיתובים בגרמנית, לא הבנתי בסוף את ה bottom line

פורסם

שלום מילאני. אני חסידה מושבעת של פיזו. אם את לא רוצה להרגיש מהמורות, שהאוטו יפנק אותך, שלא תתעייפי מהנהיגה ושתרגישי בטוחה - ויש לך כסף לחדש - הכי טוב בעיניי פיזו 207. זה אוטו מדהים. אם היה לי כסף לא הייתי משתהה לרגע. כנסי לסוכנות ונסי אותו...

• תוכן חדש...