Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם שמעתי שכאשר שוטר רואה בכביש מהיר באיטליה איזו מכונית ספורט יפהפיה, או את הלנצ'יה דלתא שהיתה מככבת פעם בראלי - הוא מפנה לה את הדרך ושיתנו כבוד... אולי בגלל זה יש למשטרה באיטליה שתי למבו בשרות סדיר (או שכבר קנו עוד כמה?)

התמונות צולמו בלונדון. אין כבוד ! או בגלל הבעלים שלפי הסיפור הם מקאטאר, או שהם מקנאים מול התוצרת העלובה משהו שלהם באנגליה?

lambo1.1.jpg

lambo1.2.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אנשים בעלי מכוניות ששוות כמו בית בארצנו הקטנטונת או אפילו 2 הם לא מעל החוק.

גם לא אנשים שיש להם כולה מאזדה מיאטה או איזה רודסטר לא נפוץ. למרות שבישראל הם מתנהגים ככה.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

נראה לי שזה סוג של דפוס עבודה המתפשט במהרה בין יבשות. בדיוק הבוקר קמתי וראיתי שגם את הקוניגסג שלי סינדלו.

פורסם

אולי בגלל זה יש למשטרה באיטליה שתי למבו בשרות סדיר (או שכבר קנו עוד כמה?)

היו 2 גאיירדו משטרתיות, אחת כבר הושבתה לפני מספר חודש-חודשיים.

אגב, המשטרה לא רכשה אותן, היא קיבלה אותן במתנה מלמבורגיני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זאת לא סתם למבורגיני,זאת למבורגיני סופר ולוצ'ה ,ראיתי אותה בפרק של הילוך 5, זה אחד הרכבים היותר חזקים שלמבורגיני הוציאו.

פורסם

הבעלים של האוטו אכן מקטאר. השבוע הייתי באיטליה ויצא לי לראות את הרכישה החדשה שלו: פגאני זונדה צ'ינקווה באותו צבע (הוא דרש שישינו את השם על האוטו ל-UNO בשביל הייחודיות) תמונות בקרוב!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

קופרה, אני ייקח אותה עם הצבע הזה, אין לי בעיה בכלל.

מסכנים הבעלים, עד שיהיה לו כסף כדי לשלם את הדו''ח.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...