Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב

ברשותי פיאט אונו 94 .

ואני מעוניין לשפר את מערכת הבלימה .

ואין צורך לשלוח אותי לבדוק תקינות שלה המערכת בלימה תקינה לחלוטין

פשוט תחת לחץ ממושך הברקסים מיתחממים ופשוט דועכים.

אני רוצה להתקין מערכת בלימה אחרת עם דיסק מאוורר אבל לא יודע מה מתאים.

חשבתי על מערכת בלימה של אונו טורבו .

אבל אני לא יודע אם זה יושב אחד לאחד והייתי רוצה מעט ייעוץ וכוון להתחלת העבודה על הנושא.

תודה מראש אסף.

פורסם

אין תקציב מוגדר מה שצריך נסים.

אני לא מדבר על מערכת בלימה ב עשרות אלפים.

אני מדבר רק על שני דיסקים לקידמת הרכב ושני קליפרים.

מאחורה סרן עם דיסקים של אונו טורבו.

ובקשר לרפידות אני לא יודע אם יעזור כי 2 סוגי רפידות ששמתי הכל אותו דבר.

בכל מקרה זה דיסק מיושן עם דופן אחת ולא כמו הדיסקים המאווררים שבאממת מקררים את עצמם.

פורסם

מבדיקה שביצעתי עכשיו, גיליתי שהמידות של הדיסק שלך זהות כמעט לחלוטין למידת הדיסק של אלפא 33 1.7 16V, כשההבדל הגדול נעוץ בעובדה שהדיסק של האלפא הוא מאוורר (הקוטר הכולל של הדיסק של האלפא קטן במ"מ וחצי מקוטר הדיסק שלך). נשיכה חזקה יותר אתה לא תקבל, אבל דעיכה נמוכה יותר - ועוד איך.

שווה בדיקה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד האם מדדת את עומק התבור של הדיסק?

יכול להיות שהדיסק לא ישב בקו ישר לקאליפר ז"א יש למכרז הדיסק שקע עמוק יותר (כמו אופסט בג'אנט) ואז הדיסק יבלוט החוצה מידי או פנימה מידי, צריך למדוד ולבדוק.

פורסם

באתר http://outcat-cs1.tecdoc.net/ows/en/2CE06151A18B6489235E6038A058D1C1.srv?view=VIndexFramesetJsp יש ספסיפיקציות של כל דיסק כמעט עבור כל דגם של רכב. אם פותח השרשור יציין את הדגם המדויק של האונו שברשותו, נוכל לקבל תשובה ודאית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אוקיי האונו היא 70 S 1400 סמ"ק שנת 94

ובלי קשר בכל האונו מותקנים ברקסים זהים.

ועוד דבר שיש לקחת בחשבון .

עובי הדיקס עצמו או שיש צורך גם בהתאמה של קליפרים של האלפא?

ותודה רבה על תשומת הלב לעניין באמת תודה לכם :)

ולמישימיש הנוזל חדש ותקין הולף כל נוזל הבלמים במערכת.

וחודשב כל מערכת הבלימה אבל את ה דיעכה לא הצלחתי להעלים.

פורסם

טוב, אין לי תשובה חד-משמעית. לפי האתר, יש שני דיסקים שאפשריים עבור הדגם שלך: האחד בקוטר 240.2 מ"מ והאחר 227 מ"מ. אם כיום יש לך 227 מ"מ, כל הרעיון של להשתיל דיסק של אלפא 33 יורד מהפרק.

פורסם

אוקיי אלעד ואם אפשר למה אם זה 227 זו המידה אז זה יורד מה פרק?

אם זה דיסק מאוורר אז זה יכול להיות נחמד למרות שהגודל אותו דבר תרד הדעיכה.

פורסם

אוקיי אני השבוע יוריד גלגלים ואמדוד .

ואני אראה אם אני יכול לחרוט מתאם שכזה.

למרות שלפני שאני אעשה זאת אני אבדוק עוד אפשרויות ותודה לך אלעד רק בבקשה אם אפשר לבדוק לי באתר ההוא של הברקסים מידות דיסק של אונו טורבו שור שני .אני יודה לך מאד אם תוכל לעזור לי בזה.

תודה אלדע ותודה כולם.

פורסם

לפני שנכנסים לסיפורים מסובכים ומתוסבכים הייתי מתחיל מריענון שמן ברייקס והחלפה ל-DOT4 (צריך לבדוק שהוא מתאים למערכת שלך - אבל בד"כ אין בעיה עם זה) וגם לשים רפידות "משופרות".

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...