Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שהצילינדרים יושבים בניפרד (אפשר למעשה לעשות חצי מנוע 1.6 וחצי 1.3)...

שני נושאים חשובים!

אחד הוא חימום יתר... הצילינדרים גדולים יותר וכל מיתקררים פחות. צריך לעשות מצנן שמן...

שתיים זה ענין ההילוכים, אין דרך חכמה להפוך גיר של חרפושית לגיר 5 הילוכים?

תאמינו לי חיפשתי בGOOGLE ולא ממש מצאתי משהו זול (כשאני אומר זול אני מיתכוון לפחות מ 400-500 יורו)

אין גיר אחר ש"יושב" שם טוב?

אין איזה קיט גג"שים שאפשר ליפחוס פנימה?

ועוד שאלונת או שתיים

מיזוג: ראיתי חרפושית עם מיזוג... המצנן יושב מקדימה והמדחס מאחור... מישהו ניסה? יודע איך זה עובד (טוב, לא טוב, לא שווה את המאמץ?), או נקודות כשל אפשריות (הצנרת מאוד ארוכה למשל)...

בלמים: האם ניתן לשפר את הבלמים? אפילו התקנת "בוסתר"...

אני יודע שזה עובד ע"י תת-לחץ, וכדי לא לשנות כלום בסעפת ניתן להישתמש ברלטרנטור שיוצר וואקום (כמו שיהיה בטרנזיט דיזל אני חושב)

זה להפעם!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אין שום בעיית היתחממות בחיפושית שהוסבה מ1.3 ל 1.6.ובכל מקרה ל1.3 מהדגמים החדשים יותר יש מצנן שמן.בעיית התחממות יכולה להופיע כשמעלים נפח ל 1.7 או 1.8,על בלוק של 1.3,ואז הצילינדרים כמעט נוגעים זה בזה.בקשר לגיר-הגיתי רעיון בזמנו,להרכיב גיר של טרנספורטר 2.1 שהיה בעל 5 הילוכים(גיר מיוחד -ראשון שמאלה ומטה,רביעי מול חמישי)אבל מפאת גודלו ומיקום הציריות,זה לא מעשי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אין שום בעיית היתחממות בחיפושית שהוסבה מ1.3 ל 1.6.ובכל מקרה ל1.3 מהדגמים החדשים יותר יש מצנן שמן.בעיית התחממות יכולה להופיע כשמעלים נפח ל 1.7 או 1.8
הכוונה היתה ל 1.8 :lol:

בכל אופן בעולם אומרים שהגיר של ה porsche 901 מתאים...

אחח אם היה לי גיר של אחת כזו... מחובר לאחת כזו :-)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...