Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם שווה לקנות את ה205 הזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

205 FOREVER, יד 1, 79 אלף ק"מ, גיר רגיל, ירוק מטלי, ח"ח נעילה מרכזית,רדיו דיסק פיונייר, מגנזיום, 1400,1995 ללא תעונות מצב מעולה!!! 20000 ש"ח

האם באמת שווה לקנות את הרכב הנ"ל? המוכר ממה שהבנתי לא מוכן להוריד אגורה.

פורסם

לפי מחירון מוטוקאר, זה יוצא מעל המחירון.

מה התקציב שלך?

לאוטו יש נתונים טובים, אבל צריך לראות כמה הבעלים יהיה מוכן להתפשר

במחיר בהתאם לתוצאות הבדיקה במכון.

לדעתי, בכל אופן, עדיף לרדת יד או 2 ובקילומטרג', ולא לשלם מעל המחירון

על 205. ההיצע בשוק מספיק גדול.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

השאלה עד כמה המחיר גבוה מהמחירון.

אם זה אלף- אלפיים שקל אז אולי שווה לבדוק לעומק את הרכב ולהתקדם לבדיקה רק בשביל יותר שקט נפשי בשל הק"מ הנמוך.

זה אולי עדיף מאשר לקנות רכב שעבר ק"מ רב יותר במחיר מחירון.

פורסם

מחירון שלה 17500.+ מגנזיום לפי לוי יצחק המחיר מזנק ל19000 ובנוסף לקח: ק"מ נמוך מלא תוספות ויד ראשונה (לא משוכלל במחירון).אז מה דעתכם?

פורסם
מחירון שלה 17500.+ מגנזיום לפי לוי יצחק המחיר מזנק ל19000 ובנוסף לקח: ק"מ נמוך מלא תוספות ויד ראשונה (לא משוכלל במחירון).אז מה דעתכם?

אם המחירון הרגיל הוא 17500, ובתוספת מגנזיום מגיע ל19000,

לפני שאתה משקלל את המחיר הנמוך - המחיר של 20000 סביר בהחלט. :idea:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בשנים האלו... תמיד יהיו בעיות... אני לא יודע מה החומרה שלהם... אבל אם האדם עקשן... אולי צריך לחשוב טוב טוב לפני ששמים 400 ש"ח לבדיקה... כי פשוט יכול להיות שהאדם לא יתפשר.. - עניין של אופי...

אני הייתי בודק אם הוא פשרן.. אם כן... והרכב באמת שווה בדיקה! אז לך על זה.

שיהיה בכיף!

פורסם

טוב אז ככה, את הבחור הנ"ל אני לא מצליח לתפוס כבר כמה ימים אז ירדתי מהעניין. להפתעתי היום מצאתי איזו פג'ו 205 שנת 95 עם 95 ק"מ בלבד אני יודע זה לא מאט אבל לא הרבה. התרשמתי די לטובה מהרכב.הרכב מתופל ומתוחזק היטב, עבר לא מזמן צביע כללית בתנור (לתענת המוכר עלתה כ 4000 ש"ח). הבעלים מוכר את הרכב בגלל שאישתו לא מסדרת עם הגיר רגיל (זה מה שהוא הסביר לי). בנסיע גילתי שהרכב לוקח חזק ימינה והפלסטקים לא יושבים טוב במקום, עד כמה שאני מבין ברכבים המנוע נראה מאוד נקי חוץ משני כתמי שמן. סה"כ הבעלים תוף חצי שנה הוצי על הרכב משהו כמו 5000 ש"ח מצבר וסטארטר חדשים. הבעלים רוצה 1500 מעל המחירון כמובן אם ימצא משהו בבדיקה אז המחיר ירד (מן הסתם). אז השאלה שלי אם הרכב נמצא באמת בבדיקה תקין ללא בעיות רציניות האם שווה להוצי אליו 1500 מעל? אני די מיואש מכל החיפושים וכבר היית רוצה לסיים איתם. דבר נוסף ידוע לי שהבעייה של הפלסטיקים זאת מחלה ב205. תגידו כיוון פרונט גם אפשר להוריד מהמחיר במידה וזאת הבעייה?

תגדו בקשר לזכרון דברים לפני בדיקה מה אני צריך להכליל שם? יש לי את ההסכם מכר מהאתר MOTOCAR.CO.IL האם אני צריך להחתים את הבעלים לפני קנייה? זה לא מחייב אותי לקנות את הרכב?

בקיצור היית רוצה לשמוע את דעתכם ותשובות לשאלות הנ"ל.

תודה מראש L.A.

פורסם

לכל דבר יש מחיר. בוא ואתן לך קטלוג קטן:

דשבורד - חופה (מה שמעל ללוח השעונים) חדשה מעל 800 ש"ח, מפירוק לא פחות מ-300 ש"ח. יחידה גדולה - חדשה 6000 ש"ח (מה ששמעת), פירוק אין לי מושג. כפתורי מזגן 50 ש"ח חתיכה. ולכל חלק נפרד יש תו מחיר מופקע לא פחות. לכן כדאי מאוד להסתכל טוב טוב על הפלסטיקה, להזיז ולנענע כל חלק ולודא ששום דבר לא שבור.

קלאץ' - מקורי כ-600 ש"ח.

ציריות - כ-300 ש"ח כל אחת.

בולמים - אחוריים בדר"כ טובים להמון ק"מ, קדמיים מקוריים כ-350 ש"ח.

פינוקים - אם מדובר בפוראבר - מנוע חלון חשמל 350 ש"ח מפירוק, חדש עולה באיזור ה-1000 ש"ח. מנוע נעילה חשמלית בגאז' תחליפי 150 ש"ח ועוד ועוד.

כמובן שכל המחירים לא כוללים עבודה.

מזגן - כמעט כל תיקון שקשור למזגן ידרוש פירוק דשבורד. עבודת פירוק מלאה תתחיל מאיזור ה-600 ש"ח (אצל חאפר).

לעצם העניין -

1) לא ציינת דבר לגבי היסטוריית הטיפולים. ככלל, לאוטו בגיל הזה, ככל שהיסטוריית הטיפולים עשירה יותר וככל שיותר דברים, בין אם אלה שציינתי ובין אם אחרים, הוחלפו או תוקנו, כך עדיף.

2) צביעה מלאה זה עסק מחשיד.

3) לא ברור מה כוונתך בתיאור "שני כתמי שמן".

4) בגדול, לא נהוג ולא כדאי לשלם מעל מחירון על רכב לא-משופר. גם האקזמפלר הספציפי שציינת, מלבד היותו בעל קילומטראז' נמוך למדי (מה שראוי שיגרור תוספת במחיר), לא נשמע יוצא דופן באיכויותיו. אין לי ספק שיש כמה וכמה דברים שימצאו לא תקינים בבדיקה של המכון או שלך (בעזרת הדגשים שציינתי) ואם האיש אינו מראה נכונות להתגמש, לא בטוח שכדאי להוציא כסף על בדיקה.

אני מבין את קוצר הרוח שלך, וגם אני מיהרתי ברכישה שלי, אבל עדיף לחכות ולמצוא את הרכב הנדיר שיספק לך הנאה ושקט נפשי לאורך זמן, והיום אני מצטער לעיתים על פזיזותי. כמובן שבסופו של דבר שאלת הקנייה מתמצה בהחלטה שלך. אם דו"ח הבדיקה והיסטוריית הטיפולים מצביעים על מציאה נדירה, לך על זה. ואם הרכב שווה לך עוד 1500 ש"ח, תוך הבנה שהכסף עוד יהיה דרוש לך לתחזוקה, אדרבא ואדרבא.

בכל אופן, בהצלחה!

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
דשבורד - חופה (מה שמעל ללוח השעונים) חדשה מעל 800 ש"ח, מפירוק לא פחות מ-300 ש"ח. יחידה גדולה - חדשה 6000 ש"ח (מה ששמעת), פירוק אין לי מושג. כפתורי מזגן 50 ש"ח חתיכה. ולכל חלק נפרד יש תו מחיר מופקע לא פחות. לכן כדאי מאוד להסתכל טוב טוב על הפלסטיקה, להזיז ולנענע כל חלק ולודא ששום דבר לא שבור.

הוא באמת רועד מאוד חזק מעל לוח המחונים, זאת אומרת שהיה פירוק גדול לתיקון המזגן?האם זה יכול להוריד קצת את מחיר הרכב?

איך אני יכול לברר היסטורית טיפולים מרכב יד 3?

ועוד משהו מאוד חשוב לי

בקשר לזכרון דברים לפני בדיקה מה אני צריך להכליל שם?

יש לי את ההסכם מכר מהאתר MOTOCAR.CO.IL האם אני צריך להחתים את הבעלים לפני קנייה? זה לא מחייב אותי לקנות את הרכב?

פורסם

יש רכבים הרבה יותר טובים..

אני למשל קניתי פוראוור שנת 97 ב21 אלף

וחוץ מבית מנורות מאחורה שצריך להחליף ואיזה מנוע קטן לרגליים של המזגן לרגליים..

ששניהם ביחד לא עולים יותר מ500 ש"ח חדשים כולל הרכבה שלא נדבר מפירוק..

אז תפסיק להתעצל ואל תגיד לנו נשבר לי לחפש וכאלו כי אז אתה תידפק ותבוא בטענות לכל העולם.

אין מה לעשות אחי - יגעת ולא מצאת? אל תאמין.

יגעת ומצאת? תאמין.

אז יאללה לעבודה אם תירצה אני יכול לנסות למצוא לך אבל הם יהיו מירושלים.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

ואו ב 21 אלף איך הורדתה 3 אלף מהמחירון?

מתעצל זה הדבר האחרון שאני, מיואש כן ובגדול. תגיד לי מה דעתך אם אני מצליח להוציא מהמוכר מחירון, ובבדיקה לא נמצאים הרבה תקלות שווה לקנות את הרכב במחירון? כאשר אני מזכיר ק"מ נמוך יחסית (10K בשנה+-),מצבר חדש,סטרטר חדש, צבע חדש,יד 3.

נ.ב אני לא מצליח להזכר הרכב 4 הילוכים או 5?

• תוכן חדש...