Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי סוויפט קצת חורגת מהתקציב.

פג'ו 206 סובלת מגיר בעייתי

סיריון וגטס יש רק מהשכרה ואני דיי פוחד מהיום שאנסה למכור ואתקע איתם.

בקיצור שמישהו יעזור לי בהתלבטות...

תודה

פורסם

מצרף לבקשתו של הבחור מלמעלה :)

לגבי האלטו אני גם שקלתי אותה אבל יש לה נפח של 1000 ורק 67 כוחות סוס..חלש מאוד בשבילי

בברכה, רועי

פורסם

הכל שאלה של מה בעיקר אתה מחפש: אם זה רק חיסכון וחיסכון בלבד הייתי מחפש פיאט פנדה במחיר הזה תוכל למצוא פנדה די חדשה- שנה שנתיים על הכביש, שסביר תהייה עם ק"מ נמוך ויד 1-2.כמו כן לא ציינת איזה גיר אתה מעוניין שיהיה לרכב, אם זה ידני אז אין שום בעיה עם הגיר של ה206 (זה לא שהאוטומט שלו בעייתי אך הוא דורש הסתגלות ל"חכמה" שלו, ואחזקה יותר פדנטית) לכן אם האופצייה הידנית תקפה, אזי ה206 xs יכולה להיות בחירה אידאלית להנאה (כמובן אם אתה מחפש גם את זה כי לא רשמת עוד פרמטרים חשובים חוץ מחיסכון), חיסכון יחסי (יש יותר חסכוניות בקטגורייה), מראה, איבזור מעולה ושנתון יחסית מתקדם.

אם אין לך רצון ברכב "חצי ספורטיבי" ויש לך בעיה עם 3 דלתות, אז לדעתי התמורה הכי טובה היום לכסף

(בתנאי שהשאיפה היא להתניידות חסכונית נטו, אך שתהיייה יותר נעימה ומרווחת מהפנדה או האלטו) היא הפיאט פונטו גרנדה. יש לה מראה נהדר, בטיחות מקסימלית, חיסכון גדול בדלק ובהוצאות השוטפות, ושנתון גבוה מאוד יחסית למחיר.

את היאריס לא הייתי מכניס למשוואה כי במחיר הזה תמצא רכב משנתון 03-04 ולדעתי ההשקעה לא שווה את הרכב שאין בו שום דבר מיוחד ומייחד. אך זו דעתי, יש כמה חסידי יאריס שיחלקו עלי.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...