Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא העלה לי משפט נוסטלגי,שבזמנו ניתחתי מבחינה תחבירית בשיעור לשון :

"רחצה במים צוננים לפני השינה היא תרופה טובה נגד נדודי שינה".

במשפט מתחבא הרעיון הטוב ביותר- פשוט תתקלח שעה לפני שעת השוס (השעה,שבה אתה רוצה ללכת לישון),השאר יבוא לבד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תקשיב גם לי הייתה בעיה של שינה ולפעמים זה קורה גם היום תלוי מה עבר עליי באותו היום, עם זה שאני לא מצליח להירדם אפילו אחרי יום מעייף, אפילו שאני מרגיש עייף, אחרי תקופה ארוכה אני פשוט מצאתי מה מרדים אותי, וכמה שזה נשמע טיפשי זה פשוט עובד טוב מאוד על הגוף שלי! עם אני לא מצליח להירדם אני שותה בקבוק בירה אחד לאט לאט לא ממהר ולא אוכל עם זה כלום אחרי שאני מסיים את הבקבוק ומתחילה לבוא לי הסאטלה הקטנה הזאת כדי מאוד שאני ארוץ למיטה כי עם לא אני ירדם בסלון. אין לי דרך להסביר את זה אבל אני שמח שמצאתי מה מרדים אותי כשאני לא מצליח להירדם

אתה לא לבד, גם אני משתמש בשיטה הזו אבל אצלי הבעיה היא אחרת. אני הייתי מתעורר באמצע הלילה ולא מצליח לחזור לישון (וגם מעיר את כל הבית כי הייתי צריך לעשות משהו כדי לא להשתעמם למוות). שתיה של בקבוק בירה עוזרת לי להכנס לשינה עמוקה שגם הנביחות של הכלב (בתוך החדר) לא מצליחות להעיר אותי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תרופת הסבתא של שלומי מצליחה גם ליישן תינוק בן יומו ולא רק את הסבתא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יכול להיות ששורש הבעיה שלך הוא העבודה במשמרות. בעקרון רצוי ללכת לישון ולקום בשעות קבועות, כולל סופ"ש וואז אין בעיות.

אם אתה לא יכול לשנות את העבודה במשמרות, חפש פתרונות אחרים.

טלויזיה ומחשב לפני השינה בכלל לא מומלץ! שמור על חדר חשוך כמה שיותר (בלי לדים, במידת האפשר). איך שאתה מתעורר פתח חלון לרווחה ותן לעיניים לקלוט את אור היום. הפחת קופאין (לחלוטין אם אפשר, בלי קפה וקולה) במיוחד משעות אחה"צ וגם בלי שוקולדים למינהם. אל תנמנם במשך היום. תוסיף פעילות גופנית אירובית לתפריט השבועי 4 פעמים לפחות 50 ד'.

גש לרופא, ספר לו את הסיפור. כנראה שיפנה אותך למעבדת שינה ויבדוק גם רמות הורמוני תריס (TSH).

תמיד התקשית לישון? או שהתגבר ממש רק לאחרונה? סובל מתופעות נוספות?

אתה צודק מאוד בהעדפה של פתרונות לא תרופתיים. תרופות שינה זה דבר מאוד ממכר!

גם שתיית אלכוהול לא נשמע לי פתרון הולם!

פורסם
לא מסכים איתך, במקרה שלי בקבוק בירה (500 מ"ג ברמה של 4.9% לדעתי לא נחשב לכמות גדולה של אלכוהול) ולשינה של 5-6 שעות אין זכר לזה כשתעורר

ברור שלא תסכים אתי אם הניסיון שלך שונה משלי.:-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה רבה על כל העצות אני אנסה ליישם אותם, סוף סוף ישנתי כמו בנאדם אחרי 48 שעות בלי שינה. משהו כמו 13 שעות. היום אני מניח שלא אצליח לסנכרן שעות, אבל אני אנסה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...