Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פיאט טמפרה,מודל 94,אוטו נקי מתאונות,קניתי אותו במחיר של 800 שח,בטענה מהמוכר שהאוטו הזה בדרך לברזל,אני ישר חישבתי 800 שח עשיתי סיבוב על האוטו והחלטתי להמר.

כמובן שלא עשיתי ביטוח חובה,כי לא היה לי ספק שנפלתי לקומבינה,עשיתי איתו כמה סיבובים הגעתי עד להילוך חמישי ממש רכב מצוין שווה את הכסף.

קניתי את האוטו עם מזגן לא תקין,ובגלל המחיר הנמוך שקניתי את האוטו רציתי לתקן את המזגן,ניגשתי לחבר שהבחין שאין רצועת מזגן באוטו,הוא התקין לי רצועת מזגן באוטו,

ובקש ממני לגשת למלאות גז לאוטו.ניגשתי למלאות גז המכונאי הפעיל את המזגן תוך כדי שהוא ממלא גז פתאום היה קצר חשמלי במזגן שהפסיק לפעול,

והוא ביקש מהפועל שיחליף את הפיוז שנשרף כנראה,הפועל שלו

החליף את הפיוז,הוא סיים למלאות גז והמזגן מקרר.אמרתי יפה תודה ויצאתי מרוצה הביתה.

נסעתי לכיוון הבית כשלפתע אני מבחין שעולה לי עשן מתחת להגה,דפקתי את הברקס של החיים שלי,הסתכלתי מה קורה למטה ראיתי ממש אש חיה,למען האמת לא פחדתי על האוטו המסריח הזה

אבל ישר התחלתי לדמיין איך עוד שנייה האוטו מתפוצץ כמו בסרטים ואני יזיק כמה אנשים ואני בלי ביטוח חובה.

לפתע עצר לי לידי איזה מורה נהיגה שצעקתי לעברו תביא לי מים זריז כיביתי את הדלקה אני חייב להודות שבחיים לא פחדתי ככה.

כיביתי את הדלקה ויצאתי ברוך השם בשלום מהצרה הזאתי.

1)ניגשתי לחשמלאי שהבחין שהבית פיוזים של הרכב שרוף וצריך אחד כזה אחר,כמה אמור לעלות אחד כזה?

2)האם אני יכול לתבוע את המכונאי האידיוט שהחליף לי פיוז על הנזק הזה?

אגב תמונות:

האוטו המדובר:

0thzcuzmxbmt.jpg

הבית פיוזים השרוף:

d2vwyozczjmd.jpg

תודה רבה

פורסם

חבל שאתה לוקח סיכון על עצמך ועל אחרים כשאתה לא עושה ביטוח חובה, חשבת קומבינה או לא קומבינה בסוף נסעת עם הרכב.

לא שווה את הסיכון וחבל שזה ייגמר בסוף ב :mm_cry:.

פורסם

חח בוא נאמר שאני לא חושב שאני יעיז שוב לנהוג בלי ביטוח חובה.

חבל שאתה לוקח סיכון על עצמך ועל אחרים כשאתה לא עושה ביטוח חובה, חשבת קומבינה או לא קומבינה בסוף נסעת עם הרכב.

לא שווה את הסיכון וחבל שזה ייגמר בסוף ב :mm_cry:.

פורסם

אתה צוד ק אם מרכבים פיוז לא מתאים אז יכולה להיות בעיה כזו

אתה יכול להפיל את התיקון על אותו מוסך

קניתי פיאט טמפרה,מודל 94,אוטו נקי מתאונות,קניתי אותו במחיר של 800 שח,בטענה מהמוכר שהאוטו הזה בדרך לברזל,אני ישר חישבתי 800 שח עשיתי סיבוב על האוטו והחלטתי להמר.

כמובן שלא עשיתי ביטוח חובה,כי לא היה לי ספק שנפלתי לקומבינה,עשיתי איתו כמה סיבובים הגעתי עד להילוך חמישי ממש רכב מצוין שווה את הכסף.

קניתי את האוטו עם מזגן לא תקין,ובגלל המחיר הנמוך שקניתי את האוטו רציתי לתקן את המזגן,ניגשתי לחבר שהבחין שאין רצועת מזגן באוטו,הוא התקין לי רצועת מזגן באוטו,

ובקש ממני לגשת למלאות גז לאוטו.ניגשתי למלאות גז המכונאי הפעיל את המזגן תוך כדי שהוא ממלא גז פתאום היה קצר חשמלי במזגן שהפסיק לפעול,

והוא ביקש מהפועל שיחליף את הפיוז שנשרף כנראה,הפועל שלו

החליף את הפיוז,הוא סיים למלאות גז והמזגן מקרר.אמרתי יפה תודה ויצאתי מרוצה הביתה.

נסעתי לכיוון הבית כשלפתע אני מבחין שעולה לי עשן מתחת להגה,דפקתי את הברקס של החיים שלי,הסתכלתי מה קורה למטה ראיתי ממש אש חיה,למען האמת לא פחדתי על האוטו המסריח הזה

אבל ישר התחלתי לדמיין איך עוד שנייה האוטו מתפוצץ כמו בסרטים ואני יזיק כמה אנשים ואני בלי ביטוח חובה.

לפתע עצר לי לידי איזה מורה נהיגה שצעקתי לעברו תביא לי מים זריז כיביתי את הדלקה אני חייב להודות שבחיים לא פחדתי ככה.

כיביתי את הדלקה ויצאתי ברוך השם בשלום מהצרה הזאתי.

1)ניגשתי לחשמלאי שהבחין שהבית פיוזים של הרכב שרוף וצריך אחד כזה אחר,כמה אמור לעלות אחד כזה?

2)האם אני יכול לתבוע את המכונאי האידיוט שהחליף לי פיוז על הנזק הזה?

אגב תמונות:

האוטו המדובר:

0thzcuzmxbmt.jpg

הבית פיוזים השרוף:

d2vwyozczjmd.jpg

תודה רבה

פורסם
..כמובן שלא עשיתי ביטוח חובה,כי לא היה לי ספק שנפלתי לקומבינה.....

מה הקשר? לא נוהגים ברכב ללא ביטוח חובה. נקודה.

חמור ועצוב.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
כמובן שלא עשיתי ביטוח חובה,כי לא היה לי ספק שנפלתי לקומבינה.

ידעת שאתה רוכש רכב שאינו תקין, החלטת להמר, ובכל זאת נהגת במודע ללא ביטוח.

מיותר, וחסר אחריות.

היית צריך שהרכב יתלקח יעלה באש ורק אז להגיע למסקנה שזו הפעם האחרונה שאתה נוהג ללא ביטוח חובה?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא שנסעתי לתל אביב נסעתי סיבוב קטן בשכונה...

ידעת שאתה רוכש רכב שאינו תקין, החלטת להמר, ובכל זאת נהגת במודע ללא ביטוח.

מיותר, וחסר אחריות.

היית צריך שהרכב יתלקח יעלה באש ורק אז להגיע למסקנה שזו הפעם האחרונה שאתה נוהג ללא ביטוח חובה?

:roll:

ל'

פורסם

שלום רב

ראשית השרשור מזכיר לי את המקרה שבחור נסע עים מזדה 323 ללא טסט-ביטוח ולמזלו הרכב לא נשרף הוא רק פגע בילד שקפץ לכביש ואז כמובן נסע מהר לבתו ללא הגשת עזרה מכיוון שלא היה לו ביטוח .

לקחת רכב שבפירוש אמרו לך שהוא מיועד לגריסה . נסעת איתו ללא ביטוח ( מה עם הטסט ) סה"כ באזור מגורך כלומר אם ילד היה קופץ לכביש אז זה בסדר הרי אתם שכנים ושאלת האם כדאי לתבוע את מי שהחליף לך את הפיוז ( יכול להיות שגם החברים שתקנו לך את הרכב לא מוסמכים לביצוע העבודות הללו )

איזה עולם

נ.ב רשיון לנהוג ברכב יש לך ?

אתה מודע לכך שכול ההתנהלות הזו נקראת - עבריינות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...