Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם באורלי וגיא עסקינן, תצפה בבקשה בפרוייקט "השטח הסטרילי" שלהם.

אני די בטוח שהם יראו את המשפרים בדיוק בצד של העבריינים מבחינת החלוקה שבין "טוב" ל"רע".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלוי איך מציגים להם את זה.

אם שמואל אבואב יציג - אז ברור.

אם נגיד און יעקובסון או אלי אילדיס יציגו - אז יש מצב שיבינו את המצוקה ואת האבסורד.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אם באורלי וגיא עסקינן, תצפה בבקשה בפרוייקט "השטח הסטרילי" שלהם.

אני די בטוח שהם יראו את המשפרים בדיוק בצד של העבריינים מבחינת החלוקה שבין "טוב" ל"רע".

לא הוצגו שום משפרים...

Detailer.gif
פורסם
תלוי איך מציגים להם את זה.

אם שמואל אבואב יציג - אז ברור.

אם נגיד און יעקובסון או אלי אילדיס יציגו - אז יש מצב שיבינו את המצוקה ואת האבסורד.

מכל דרך שמציגים את זה החוק נראה לי מיושן ותלוש מן המציאות, מתאים לשנות ה- 50 וגם לא בטוח.

Detailer.gif
פורסם

זה לא שאי אפשר, צריך לפנות לתקשורות-קושמרו בתוך התחלה נשמעת כהתחלה לא רעה, יש כבר קייס על מצלמות המהירות, בקרוב על השיפורים נשמע כמו רעיון טוב

ליצור קשר עם ייבואנים גדולים, אולי אפילו אפשר לפנות ליצרנים, מוסכים, ואנשים שבאמת יכולים להכריע ומקשביבים להם, כי בינינו לאנשים הפשוטים שהם כביכול העבריינים לא יקשיבו.

צריך להרים איזו קבוצה או משהו, אתר אינטרנט, סמל, משהו!

פורסם
לא הוצגו שום משפרים...

כוונת המשורר הייתה - מבחינת הגישה שלהם לנושא,

אשר מזכירה במידה מסוימת איזה חיים הכט אחד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם באמת רוצים להזיז דברים קודם כל צריך ליצור אגודה, משהו שייצג אותנו. (האגודה לחובבי רכב, האגודה לשיפור זכויות המכוניות :lol: , או משהו בסגנון)

לוגו, תדמית, אתר אולי אפילו לעשות סרטון הסברה (בעריכת DORONT5 :wink: )

פייסבוק, למרות התדמית העממית- אני סבור שגם שם נוכל ליצור פירסום ותודעה.

אני דיי בטוח שיש פה מספר חברים שיש להם קשרים לעולם הפירסום (עיתונאים, כתבים וכו'..)

בלי שיהיה משהו שייצג אותנו, לא נוכל לעשות מאומה, אנחנו סתם עדר בישבילם.

הפגנות לא יעזרו-משום שאין מי שיסביר וייצג אותנו גם ככה, אז אין טעם.

נכון נשמע גרנדיוזי, אבל חברים זה ממש לא כך, זה כן בר השגה ולפי דעתי

לכל מי שיש זמן ויכולת צריך לעזור.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

ראיתי את הסרטון שהכינו לטובת העיניין היום בחדשות.:evil:

טמבל שמצלם את עצמו 260 קמ"ש בכביש החוף וצוחק.

אם הסרטון אמיתי אי אפשר לטעון כלום בשבוע הקרוב.

פורסם
ראיתי את הסרטון שהכינו לטובת העיניין היום בחדשות.:evil:

טמבל שמצלם את עצמו 260 קמ"ש בכביש החוף וצוחק.

אם הסרטון אמיתי אי אפשר לטעון כלום בשבוע הקרוב.

ואיך זה קשור לשיפור מכוניות?

פורסם

אכן אגודה או מועדון כמו מועדון החמש יכולה לעזור עם יש עיניין ורצון אפשר לקדם את העניין אני בעד ומוכן להתחיל להזיז את התהליך וגם להכניס את היד לכיס השאלה עם יש קלדנים בלבד או אנשים שמוכנים לתרום למען כלל החובבים שהמטרה שינוי במדניות של המדינה ?

לדעתי עם אירגון של קבוצה חזקה יכולים להוביל מהלך בתחום :idea:

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם

מה שאני מנסה לאמר,שבכדי לעשות מהלך כלשהוא בכלל, אנו צריכים שיכירו בנו. ולא כתור הכתבות שעשו לא ממזמן.

מה שאנשים יבינו, שתיקה (מצידנו) משמעה הסכמה?

אם ניצור אגודה, או ארגון עם הסברים, "כתבות נגד" וכו', כבר נראה שלא כולנו אותו הדבר.

לא כל אחד עם דוד אחורי שנוסע בצורה מזוויעה הוא אחד מאיתנו.

מה בעצם מטרתו של הארגון? ליגלזצייה של שיפורי מכוניות בארץ ישראל.

אני יודע שיש כאן אנשים כמוני וכמו הכותב מעליי שכן מוכנים לתרום, וגם "להכניס את היד לכיס",

אך כולנו צריכים "ראש הארגון". בלי זה אנו סתם יורים לכל הכיוונים.

ואם תהליך זה לא יקרה מפה, מבפנים, אך אחד לא ינקוף אצבע על דעת עצמו לטובתנו.

מה יותר קל, להיות בצד ה"צודק", או בצד ה"טועה"?

אני מציע להתחיל מכך שלפחות להקים ארגון זה הצעד הראשון. (כל דבר שיכבד אותנו, ושיכירו בנו גופים רלוונטיים)

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

יש לכם סיכויי הצלחה בערך כמו למפלגת עלה ירוק, אבל היי, אם הם מנסים אז למה בעצם לא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תחשבו עלה ירוק + מפלגה מוטורית,

כמה רוכבים וחובבי רכב יש בארץ ?

ביחד עם הסטלנים אולי כן אפשר להכנס לכנסת :D

עריכה:

שאני חושב על זה, יש לא מעט חובבי רכב ורוכבים, ביחד עם המשפחות וחברים שלהם וביחד עם עלה ירוק, אפשר לעבור את אחוז החסימה באמת :)

פורסם
האם בגלל הסיפור של הילדים המפגרים אז כל המשטרה נמצאת בכביש החוף ?

:shock:

נסעתי היום מתל אביב ועד לעכו דרך כביש החוף,ובאמת היו לפחות 30 ניידות מחכות בדרך!!

DSCF901111111105_resize1.jpg

• תוכן חדש...