Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו כמה צלמים, אולי יש תמונות.

זה פשוט דרש צילום, אפילו וידאו כדי שתבינו מה הלך שם.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה דווקא דבר טוב.

אולי זה יהיה הטריגר של משרד התחבורה\ממשלה שמשהו שבורג בראש של המשטרה השתחרר והם יורידו אותם מכל השטויות האלה.

אם תהיה כתבה על המחדל הזה,זה בטוח יעזור!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אתמול רצו להוריד אוטו של חבר הרכב PASSAT ל

על לידים בפנסים, כמה שלא ניסו להסביר כך זה מהחברה לא רצו כלום לשמוע

בסוף הביאו על זה קנס של 250 שקל

אין להם מה לעשות

פורסם

חובה לצלם כל דבר כזה למען הצד החוקי שבעניין (סיכון חיי אדם,אי החזקת צווים וכד'),

כפי הנראה והנקרא יש כרגע מלחמה של משטרת התנועה מול "משפרים" ולכן כדאי להצטייד במצלמה או מכשיר הקלטה ולתעד הכל .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

נהיה ממש מלחמה אה, מעניין על מה כל הטררם הזה, אני לא מאמין שבאמת הם נכנסים ככה בכל הכוח, מה קרה? :shock:

היום ראיתי שירוקו ואיבו מזגזגות ודקה אחרי עברו שתי אוקטביות של הבילוש :shock:, האם בעל רכב ספורטיבי הוא "עבריין"?

פורסם

האוטו אורגינל מהחברה והם חיפשו על מה להוריד אמרו בהתחלה שהמנוע משופר שגי'נטים לא במידה

היו3 ניידות ובסוף אמרו רק על הלדים בפנס

הם הפכו את האוטו מכול הכיוונים

והיה לידנו בחור עם סיאט קופרה משופרת השוטרים לא באו אליו בטענות כי הוא גם שוטר

פורסם
נו ועצרו אותכם ו?....כולם קיבלו הורדות וזימון למשפט?:? ...תפרט קצת.

זה מה שמוזר, הם בדקו בחלק מהמכוניות רישיונות וזהו, לא התעמקו יותר מידי. אגב איך שהם תפסו אותנו הם שיחררו את התנועה.

פורסם
נו ועצרו אותכם ו?....כולם קיבלו הורדות וזימון למשפט?:? ...תפרט קצת.

לא זימון למשפט לא הורדות ויצאנו די בנס.

אני הראשון שנעצרתי.השוטר ניגש אלי.-"אתה יודע למה כל החסימת כביש הזו? הכל בגללך!!!" לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. אחר כך אומר לי-"עושים תחרות אה". כמובן לא הגבתי. עשו בדיקת רשיונות ושחררו אותנו.

עוד טענו שראו אותנו נוסעים מהר מהמסוק!

זה היה מחזה נדיר. כל כביש החוף חסום עם 15 ניידות צ'קלקות אופנעים! כל כך התבאסתי שאין תמונות .

חלפה בראשי המחשבה לצלם אבל לא רציתי לתת להם סיבות להתעצבן!

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
האוטו אורגינל מהחברה והם חיפשו על מה להוריד אמרו בהתחלה שהמנוע משופר שגי'נטים לא במידה

היו3 ניידות ובסוף אמרו רק על הלדים בפנס

הם הפכו את האוטו מכול הכיוונים

והיה לידנו בחור עם סיאט קופרה משופרת השוטרים לא באו אליו בטענות כי הוא גם שוטר

הבחור עם הקופרה אחד משלכם?

מעניין מה יקרה אם יבואו לבית של שוטר\מתנדב ע"מ להוריד לו את הרכב.... (את זה שווה לצלם)

קו---------------------------------------

פורסם

האמת שכל הסיפור הזה (האחרון בכביש החוף) עכשיו מתחבר עם הכתבה שרצה בוואלה על המארבים לאופנועים, יש מצב שחיכו לאופנועים, ופשוט איתרו אותכם וניסו להוציא משהו גם מזה...

-----

• תוכן חדש...