Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מאוד,

מישהו מרוויח מזה שלא משקיעים בחינוך הנהגים מגיל צעיר.

חברות הביטוח גובוות פרמיות גבוהות, הממשלה מציבה מצלמות מהירות שיעבירו מיליוני שקלים ביום מהציבור לממשלה וזה בתירוץ של "מלחמה בתאונות הדרכים". ומדי פעם עוצרים רכבים "משופרים ומסוכנים" כדי שהציבור יחשוב שבאמת עושים משהו. לראיה, ראה התגובות בפייסבוק בפרופיל של "דובר אגף התנועה".

למה לא נלחמים מלחמת חורמה בגניבת רכבים / חלקי רכב? כי החלקים עוברים ברובם את הקו הירוק, הציבור משלם לביטוח עבור התיקון, חלקים חדשים מוזמנים מחו"ל, עבורם גובה הממשלה מיסים. הכל איטרסים כלכליים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה ביזבוז משאבים!!!

מבצע מיותר ומטופש שכול מטרתו כותרות בחדשות.

לא שמעתי שנים על אף תאונה במרוץ מאולתר, גם אם יש תאונות כתוצאה מכך זה זניח לחלוטין כמותית.

שבת שלום,

אלעד.

פורסם
זה מתפרסם טוב , עושה יחסי ציבור ולא צריך להשקיע הרבה משאבים , מה רע להם ? הבעיה שזה מול מי שאוהב מכוניות :oops:

מעניין אם יש דרך לבדוק את זה- (יש למישהו את הטלפון של מינה צמח?)

כמה אנשים בארץ חושבים "יופי- הגיע הזמן שהמשטרה תטפל ב'פרחחים' עם הרכבים ה'מסוכנים'"

ולעומתם- כמה חושבים "יופי- באמת הכל מושלם במדינה הזאת ומה שמפריע למשטרע זו קבוצת חובבי רכב"

אני לא מכיר הרבה אנשים שמשתייכים לקבוצה הראשונה.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אתם ממש תמימים,

מה מניע אותם? כסף!

כסף זה הדבר היחידי שמעניין אותם(גם לא צריך לעניין), לא שום תהילה, לא שום יחסי ציבור כלום. הכסף משחק כאן

פורסם

כסף גורם למשטרה לנסוע עד למישהוא הביתה, להביא בוחנים, כולה בשביל לתת לו קנס?

פה אני כבר חייב הסבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בין השאר מה שמניע אותם זה גופים כמו אור ירוק, שאליהם מגלגלים את ההחלטות.

אם זה היה תלוי בהם, כולנו היינו נוסעים ב40 קמ"ש בכבישים בין עירוניים ועם רכבים שנוהגים בעצמם.

אין באמת מישהו שמנהל את משרד התחבורה.

הרבה יותר פשוט להגיד "כן, מה שהם אמרו".

פורסם
מאיפה אתה מסיק שכל אדם עם רכב משופר מסוכן? זה פשוט בדיחה כי כל החברים המשופרים שאני מכיר בין הנהגים הכי זהירים שיש..מספיק לזרוק דברים לאויר.

דבר שני אני אציין שוב שהבושה היא של המדינה ולאו דווקא המשטרה .

.

קרא שוב את אשר כתבי רשמתי שלא כל האנשים שלהם רכב משופר הם מסוכנים נהפוך ישנם הרבה משפרים שעושים זאת בצורה מסודרת וחוקית ולכן אנשים אלה רובם ככולם לא מסוכנים כלל כי הם מודעים לשיפורים שביצעו לרכבם ויכולים להתמודד עם הרכב בצורה הטובה ביותר, לעומת כל אלה שמשפרים בצורה לא חוקית וחושבים שהם יכולים לשלוט ברכבים שלהם ולרוב אנו רואים את התוצאות האלה שהם ידועות מראש , אגב נכון שרשמת שהבושה היא של המדינה אבל בהחלט יצאת כנגד המשטרה כשרשמת את דבריך , אני לא חושב שהמשטרה חפה מטעויות אך אני חושב שבמקרה זה אינך צודק , ולפני שאתה זורק דברים לאוויר קרא את דבריך שוב כי כרגע אתה הוא זה שזורק דברים לאוויר . וגם בכתבה רשום במפורש רכבים ששופרו באופן לא חוקי ...

פורסם

הרגע היתה כתבה מאוד מעניינת בערוץ 2 על נושא המצלמות החדשות.

לפי מה שאפשר היה לראות מהכתבה- דני קושמרו חושב שהמצלמות הללו הן פשוט דרך נוספת לגבות כסף מהאזרחים.

בנושא שיפורי הרכב, אולי אפשר לשלוח לו מכתבים בנושא, אני דיי בטוח שהוא ישמח לעזור ואולי להעלות איזו כתבה איכותית.

פשוט צריכים לארגן הפגנה גדולה אחת, שפשוט מישהו ייקח יוזמה ויחליט איזה שיפורים מותר לבצע, ואיזה לא.

פורסם

MB,

אם אתה רוצה לדבר על שיפורים חובבניים, לא מאוזנים ומסוכנים - סבאבה.

אם אתה רוצה לדבר על בעלי רכב שלא יודעים לנהוג אבל בא להם 300 כ"ס - סבאבה.

אבל דיון על חוקיות השיפורים? לצערינו אי אפשר לנהל אותו כי לא ניתן לאשר שום שיפור.

אם הייתה דרך חוקית לשפר אז היה על מה לדבר.

כרגע מקסימום שאתה יכול לקבל אליו אישור חוקי זה גג שמש.

חלקי BOLT ON רגילים שיש להם בחול אישורים מכאן להודעה חדשה לא מקבלים כאן אישורים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני אגיד לכם את דעתי העניינית בנושא, אם משרד התחבורה לא מאשר ליבואן גדול וחזק כמו יפאנאוטו למכור פה את ערכות פרו-דרייב ולא מאשר ליבואן גדול כמו סמל"ת ליבא את ה אסה-אסה של האבארט וכל זה כי אלא קיטים של שיפורים שלא יוצרו ע"י היצרן אלא ע"י סדנאות חיצוניות והיבואנים הענקים האלה, עם סוללות עו"ד וגיבוי של מחלקות משפטיות עצומות של היצרן, עומדים חסרי אונים מול משרד התחבורה, אז אני לא יודע מאיפה אנחנו בכלל מסוגלים לשנות משהוא במשרד התחבורה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצד אחד הלמ"ס כן טוב מצד שני אנחנו לא מבינים את הנתונים.

כמו שכל הישראלים אוהבים להתיימר רק הבן אדם עצמו הוא חכם כל השאר טמבלים.

איי איי איי עם רק לא הייתי נולד במדינה הזאת. אולי הייתה יכולה להיות לי מכונית משופרת בלי שהלב שלי יירד לתחתונים בכל פעם שאיזה שוטר רוצה לעשות עליי קופה.

פורסם

לכל אלה שרוצים לראות את הכתבה ולא ראו.

הכתבה...

דני קושמרו צודק בהחלט, וכן כמו האופנוענים גם אנחנו נהגי הרכב נצטרך לצאת למאבק אחד גדול נגד המצלמות ונגד עוד כמה חוקים ששייכים לתחום הרכב.

פורסם
אני אגיד לכם את דעתי העניינית בנושא, אם משרד התחבורה לא מאשר ליבואן גדול וחזק כמו יפאנאוטו למכור פה את ערכות פרו-דרייב ולא מאשר ליבואן גדול כמו סמל"ת ליבא את ה אסה-אסה של האבארט וכל זה כי אלא קיטים של שיפורים שלא יוצרו ע"י היצרן אלא ע"י סדנאות חיצוניות והיבואנים הענקים האלה, עם סוללות עו"ד וגיבוי של מחלקות משפטיות עצומות של היצרן, עומדים חסרי אונים מול משרד התחבורה, אז אני לא יודע מאיפה אנחנו בכלל מסוגלים לשנות משהוא במשרד התחבורה.

אנחנו אולי לא מסוגלים אבל אנשים בסגנון אורלי וגיא או אמנון לוי מסוגלים והרבה, ראינו כבר מה הם עשו בשביל האזרח הפשוט.

Detailer.gif

• תוכן חדש...