Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש: מורה לנהיגה, הפעם על משאית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

לאחר שהוצאתי רשיון לקטנוע ומכונית ועשיתי שלל קורסים לנהיגה מתקדמת, הייתי רוצה לנצל את הביקור הבא בארץ

ע"מ לקחת את הכישורים המוטוריים שלי לשלב הבא, ולהתחיל לעשות שיעורי נהיגה על משאית (C1, עד 12 טון).

לשם כך אני מחפש מורה - מישהו רציני, שלוקח את הזמן להכניס את התלמיד לתחום כמו שצריך ומלמד לנהוג

במלוא מובן המילה ולא רק את הטכניקה. מבחינת כלי רכב, רצוי שתהיה משאית כמה שיותר ישנה ומאתגרת

(משמע כמה שיותר הילוכים וכל מיני מתקנים שלא בהכרח קיימים במשאיות חדשות).

אני לא חושב שיהיה לי זמן לעשות טסט, לכן את השיעורים אני יכול לקחת באיזי, כמה פעמים בשבוע, בלי לחץ.

במהלך הביקור אתאכסן כנראה בנתניה, לכן אשמח להמלצות באיזור השרון (גם הרצליה, רעננה וכפ"ס הולך).

אני עושה את זה בשביל הנשמה ולא לצורכי עבודה, לכן באמת חשוב לי למצוא מורה איכותי, גם אם זה אומר

שאצטרך לנסוע אליו או לשלם מעט יותר.

לעצתכם/המלצתכם אודה. 8)

פורסם

לפני 9 שנים כשהייתי בן 16 למדתי נהיגה על אופנוע 50 סמ"ק אצל מורה בשם ישראל. אחלה בן אדם שיודע מה הוא עושה, תמיד עוזר ובכלליות בן אדם טוב. עברתי טסט ראשון. שנתיים מאוחר יותר המשכתי ללמוד אצלו ל500 סמ"ק וגם עברתי טסט ראשון. שלוש שנים מאוחר יותר למדתי על אופנוע מעל 500 סמ"ק, גם אצלו וגם עברתי את המבחןטסט ראשון. בגיל 23 החלטתי ללמוד למשאית וגיליתי שהוא התחיל ללמד נהיגה על משאית...כן, גם עברתי טסט ראשון. הוא מחיפה ומלמד נהיגה באזור הזה. אם אתה מעוניין זה המספר שלו: 0525442384.

עריכה: לא שמתי לב שאתה לא מהאזור, אבל עם כזאת הצלחה אולי שווה לך להגיע עד כאן:lol:

פורסם

אל תתפוס אותי במילה, אבל בניגוד לרכב פרטי במשאית אתה לא יכול להתיישב בכיסא הנהג לפני שתעבור תיאורייה, לכן אני חושב שכדאי (ורצוי) ללמוד, לעשות ולעבור תיאורייה ורק אז לעבור לשלב המעשי.

ממה שנודע לי לאחרונה, תיאורייה היום לומדים דרך אתר למד בעלות של 20 שקלים לחודש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וואלה,תודה על הטיפ. את אתר "למד" אני מכיר עוד מהרשיון הקודם שלי, אבל לגבי התיאוריה התכוונתי לשאול את המורה לכשאמצא כזה. נו יופי, הבעיות מתחילות כבר עכשיו... :evil:

פורסם
וואלה,תודה על הטיפ. את אתר "למד" אני מכיר עוד מהרשיון הקודם שלי, אבל לגבי התיאוריה התכוונתי לשאול את המורה לכשאמצא כזה. נו יופי, הבעיות מתחילות כבר עכשיו... :evil:

כוּלה תיאוריה...

אגב, אני עשיתי רשיון נהיגה C1 לפני כשבועיים, ולמדתי על משאית מיצובישי קאנטר חדשה- לא מעניין במיוחד לנהיגה (למרות שאני לא פונקציה- אני נוהג אוטובוסים כבר 4 שנים אז בשבילי זה לא לעלות מפרייבט למשאית קלה, אלא לרדת מאוטובוס לטנדר גדול:lol:).

:puzzled:
  • תוכן חדש...