Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי את ספר הרכב (לא היה לצ'מפיון להביא לי אחד אז הם יביאו לי עוד כמה ימים..חארות).

[

אז זהו שחבר שלי קנה שירוקו לפני חודשיים הוא קיבל אותה (אחרי המתנה של חצי שנה)

ועד היום לא קיבל מהם ספר רכב

הם כל הזמן נותנים לו תירוצים ואין ספר רכב...

פורסם
בעניין בלימה בירידה באמצעות המנוע , עד עתה נהגתי ברכב עם גיר אוטומט "רגיל " , כלומר ידית ההילוכים הייתה ב 3 או 2 לצורך בלימה ולא D .

כיום , עם ה גולף DSG , יש לי D ו S בלבד ו - הזזת ידית ההילוכים ימינה לטיפטרוניק ,

לשם בלימה בירידה , האם עלי להוריד מהלכים באמצעות הטיפטרוניק ? לא נראה לי אפשרות אחרת ...

נ.ב. אם אני כן משתמש בהורדת מהלך בטיפטרוניק , האם הגיר נשאר באותו הילוך ולא מעלה ? כי אז הרכב לא יבלום אלא ההיפך.

אם יש לך 160, יש לך גם פלאפים כאלה מאחורי ההגה שעימם אתה יכול להוריד ולהעלות הילוכים.

בכל מקרה, לי יש 160, ואני לא משתמש בבלימת הילוכים "אקטיבית" כמו שאתה מחפש, אלא בבלימת המנוע. בירידה גדולה, למשל בפרויד (חיפה), אם הרכב מאיץ ומעלה הילוכים, שים לב שלחיצה על הברקס תאט את הרכב, תוריד הילוך, והרכב ישמור על הילוך נמוך לאורך יתר הירידה. כנ"ל (רק ההיפך, כמובן) בעליה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תתחדש, אחלה אוטו!

רק תוריד את המסגרת המכוערת הזאת מהמס' רישוי...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
היי קודם כל תתחדש! רכב מעולה!

יכול להיות שאני מתבלבל אבל הדגם של ה160 כוחות סוס אמור לבוא עם סאן רוף לא?

דווקא יש לי סאנרוף..פשוט לא רואים בתמונה.

פורסם

2. אני משתדל לנסוע ב 1500 ק"מ הראשונים "על ביצים" ללא מזגן על מנת לא להרגיז את המנוע החדש.

סלח לי, אבל זו צריכה להיות הסיבה הדבילית ביותר ששמעתי לנסיעה בלי מזגן. היה כבר עדיף שהיית כותב "אני משתדל לנסוע בלי מזגן כי אני מזוכיסט".

הסיבה היחידה לנסוע בלי מזגן בחודשים האלה היא כי הוא מקולקל (ואז באמת שהייתי מעדיף לנסוע באוטובוס).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...