Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הק"מ גם אני קיבלתי את הרכב עם 18 ק"מ.

לגבי הזינוק וההשהיה אני מבין על מה אתה מדבר גם אצלי יש את אותם דברים כמו שאתה מתאר וזה אכן אמור להיות כך גם מבחינת זה שהרכב מדרדר טיפה וגם לוקח לו זמן להגיב אך זה השילוב של התיבה עם המנוע והטורבו ביחד.

אוטו מדהים תתרגל וסע בזהירות!

POLO TSI 2010

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

oferelijah- עוד לא יצא לי ממש לנהוג ברכב כמו שצריך..קיבלתי אותו אתמול בערב, והיום הוא נכנס לסאן פילם לציפוי נגד שריטות (בכל זאת הרכב שחור). פיליפ הוא אחלה גבר אגב ועושה עבודה מצוינת.

לגבי הזינוק בעליה + השהיה, אני לא ממש רגיל לזה עדיין וההשהיה נראית לי ארוכה מידי אבל אולי אני טועה.

אני אדווח עוד כמה ימים אחרי שאתרגל יותר לרכב.

פורסם

עדכון:

הייתי בצ'מפיון, עשו לי עדכון גירסא והכל הרבה יותר טוב..

יש השהייה מסויימת מעצירה אבל זה לפחות משהו שאני יכול להתרגל אליו עכשיו.

אני מאד מרוצה מהרכב..באמת תענוג. מה שאני הכי מרוצה ממנו זה הכח הזמין שיש לו כמעט בכל מצב ובכל סל"ד.

פורסם

תתחדש, נראה נהדר!, סליחה אם אני הורס, אבל למה צ'מפיון לא מעדכנים מראש את גרסאות התוכנה של הרכבים לפני שחרור ללקוח?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני קיבלתי את ה 1.4 TSI 122 כ"ס עם 11 ק"מ.

1. במישור ובכלל קיימת השהיה מעצירה מוחלטת ( רבמזור אדום ) של כשניה וחצי לערך מלחיצה עם דוושת הגז עד ל"שילוב" ונסיעה. :roll:

2. אני משתדל לנסוע ב 1500 ק"מ הראשונים "על ביצים" ללא מזגן על מנת לא להרגיז את המנוע החדש.

3. קיבלתי מסך מגע עם רדיו דגם 510 ואני מאוכזב קצת שלא ניתן להתחבר עם הטלפון הנייד לרדיו ( באמצעות בלוטות' ) בכדי לשמוע מוסיקה שמקורה בנייד שלי ...

4. יש לי גם פאסאט 2002 2.0 "רגיל" , אין מה להשוות , הפאסאט עולה על הגולף החדשה בכל פרמטר ...

פורסם
גם אני קיבלתי את ה 1.4 TSI 122 כ"ס עם 11 ק"מ.

1. במישור ובכלל קיימת השהיה מעצירה מוחלטת ( רבמזור אדום ) של כשניה וחצי לערך מלחיצה עם דוושת הגז עד ל"שילוב" ונסיעה. :roll:מסכים, יש השהייה מסויימת מעצירה כאילו הדוושה ממש לא לינארית, בדקתי וכנראה שStage 1 מאוד עוזר לצמצם את העניין

2. אני משתדל לנסוע ב 1500 ק"מ הראשונים "על ביצים" ללא מזגן על מנת לא להרגיז את המנוע החדש. אל תגזים, לנהוג בחום הזה ללא מזגן זה כבר עניין בטיחותי, הכי חשוב שלא תלחץ אותו ב3-5 דקות הראשונות של הנסיעה עד שהשמן מתחמם.(לא מים שמתחממים ב1-2 הראשונות)

3. קיבלתי מסך מגע עם רדיו דגם 510 ואני מאוכזב קצת שלא ניתן להתחבר עם הטלפון הנייד לרדיו ( באמצעות בלוטות' ) בכדי לשמוע מוסיקה שמקורה בנייד שלי ... אתה יכול להתקין את התוספת של הBT לרדיו אצל קלאס A.

4. יש לי גם פאסאט 2002 2.0 "רגיל" , אין מה להשוות , הפאסאט עולה על הגולף החדשה בכל פרמטר ...

התגובות שלי באדום.

פורסם

גם אני רכשתי את ה1.4 TSI 122 וקיבלתי אותה עם 17 ק"מ.

גם לי יש כמה שאלות.

1. אם אני מאיץ עד 50 לדוגמא בלחיצה אחת ואז עוזב בבת אחת המכונית נבלמת בצורה משמעותית שאפשר להרגיש לעומת האוטו האוטומטי שלי שבו גם שלוחצים ועוזבים המכונית ממשיכה להתגלגל והמהירות יורדת באופן הדרגתי.

האם זה משהו רגיל? או שמשהו לא בסדר?

2. הבלמים ממש רגישים. לדוגמא, אני מגיע לרמזור אדום וממש בא לעצירה אני כבר על 5 קמ"ש ולוחץ בעדינות על הברקס ועדיין אפשר להרגיש את הבלימה מה שלא היה באוטו האוטומט שלי. רציתי לדעת האם זה בגלל שהבלמים חדשים? או שזו גם יכולה להיות בעיה? יש אפשרות להקשות את הבלמים אולי?

תודה!

פורסם

לעניין מונה הק"מ של רכב חדש:

לאשתי הייתה פעם פולו רבת תקלות, אחת התקלות הייתה לוח מחוונים שקרס. :shock:

הוזמן לה לוח חדש (למתעניינים - אחרי צעקות על חשבון צ'מפיון) ואחרי שהלוח הותקן שאל אותי החשמלאי כמה ק"מ עשה הרכב ועדכן את המונה לפי ההצהרה שלי.

שאיש לא יטעה, אין שום מניעה טכנית להתחבר למחשב הרכב ולקזז את המספר, המניעה היחידה שישנה היא האתיקה של היבואן.

פורסם
גם אני רכשתי את ה1.4 TSI 122 וקיבלתי אותה עם 17 ק"מ.

גם לי יש כמה שאלות.

1. אם אני מאיץ עד 50 לדוגמא בלחיצה אחת ואז עוזב בבת אחת המכונית נבלמת בצורה משמעותית שאפשר להרגיש לעומת האוטו האוטומטי שלי שבו גם שלוחצים ועוזבים המכונית ממשיכה להתגלגל והמהירות יורדת באופן הדרגתי.

האם זה משהו רגיל? או שמשהו לא בסדר? לעניות דעתי הכל בסדר, מה שקורה הוא כשאתה מאיץ הגיר דואג להחליף הילוכים למעלה בצורה מסודרת ומצפה להמשך תאוצה, כשאתה מנתק מצערת בבת אחת, תלוי בכמה סל"ד אתה ואם אתה במצב D או S הוא יישמור על אותו הילוך ומכאן תחושת הבלימה בדיוק כמו ברכב ידני.

2. הבלמים ממש רגישים. לדוגמא, אני מגיע לרמזור אדום וממש בא לעצירה אני כבר על 5 קמ"ש ולוחץ בעדינות על הברקס ועדיין אפשר להרגיש את הבלימה מה שלא היה באוטו האוטומט שלי. רציתי לדעת האם זה בגלל שהבלמים חדשים? או שזו גם יכולה להיות בעיה? יש אפשרות להקשות את הבלמים אולי? נשמע לי תקין מאוד, במהירות כזאת ככל הידוע לי הגיר מנתק את הקלאצ'ים לגמרי ואז באמת יש רגישות גדולה יותר, מתרגלים.

תודה!

תגובותיי באדום.

(כל מה שתיארת הוא נורמלי לגמרי אך אתה עדיין יכול להגיע למוסך צ'מפיון הקרוב לביתך בשביל לבדוק לעומק כל טענה.)

פורסם

בעניין בלימה בירידה באמצעות המנוע , עד עתה נהגתי ברכב עם גיר אוטומט "רגיל " , כלומר ידית ההילוכים הייתה ב 3 או 2 לצורך בלימה ולא D .

כיום , עם ה גולף DSG , יש לי D ו S בלבד ו - הזזת ידית ההילוכים ימינה לטיפטרוניק ,

לשם בלימה בירידה , האם עלי להוריד מהלכים באמצעות הטיפטרוניק ? לא נראה לי אפשרות אחרת ...

נ.ב. אם אני כן משתמש בהורדת מהלך בטיפטרוניק , האם הגיר נשאר באותו הילוך ולא מעלה ? כי אז הרכב לא יבלום אלא ההיפך.

פורסם

כן, על מנת להשתמש בבלימת מנוע אתה יכול לדחוף את הידית ימינה ולהוריד הילוכים, הגיר יישמור על ההילוך אלא אם ההילוך אינו מתאים למהירות ואז או שהוא יוריד או שיעלה תלוי במצב.

אני אישית משתדל להמעיט בבלימת מנוע ומפעיל את הברייקסים יותר.

בכל זאת כדאי להעביר למצב ידני בשביל לשלב להילוך נמוך יותר ולא להתגלגל כמו בשיוט במישור.

פורסם

צריך להפנים שמדובר על גיר רגיל ובמקום שאתם תלחצו על המצמד, בא גמד קטן ולוחץ על המצמד בשבילכם וגם משלב את ההילוכים.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...