Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי ושמעתי את האולטימו שהציאו לי לפני כמה ימים ותאמת (כלומר את האמת בשפה של ערסים) בתור חובב SPL לא יתרשמתי ממנו כל כך, אז נסעתי לליל סאונד באזור

שם קיבלתי זוג CVR 12' בתיבה המקורית, חדש מהקופסה (לאחר בדיקה שכל הניירת נמצאת שם סגורה והכל תקין), לאחר מספק דקות והאזנה לכמה שירים אמרתי שזה נשמע לי טוב באוזן ורכשתי את הזוג ב1300ש"ח כלל התיבה כמובן.

אני אישית מבסוט מהקניה.

פורסם

מחוברים בחיבור סופי של 2 האום, כל סאב שני סלילים של 2 לצערי לא היה של 4, וחשבתי פעמיים אם היפוניקס יעמוד בזה ואת האמת התוצאות מרשימות.

רציתי לשאול אם אני שם את הסאבים שהם עם הפנים כלפי מעלה(לכיוון המגש) האם יהיו תוצאות אחרות?

פורסם

למה אתה שואל? תנסה בעצמך ותיווכח.

לגבי ההייפוניקס, הוא עומד בהכל ומביא תוצאות, השאלה איך הוא נשמע וכמה הוא נותן בהשוואה למגבר אחר. אתה לא יודע כמה טוב/לא טוב מה שיש לך עד שלא השווית אותו למשהו אחר. נסה לחבר במקומו מונובלוק קצת יותר אמין מבחינת הצהרות ותראה שהסאבים יכולים להישמע יותר חזק (אולי אפילו יותר טוב).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...