Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרפרים יצאו מליבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט אתר עם משמעת ברזל:

פותח השרשור - מאיפה הכי זול להשכיר רכב לשבוע?

מנהל הפורום - תתקשר, תשאל.

משתמש א' - Baget (לא הלחם הצרפתי, הכוונה לבאדג'ט)

משתמש ב' - (מצטט את תגובת המנהל) אחי אם אתה לא יודע, פשוא אל תגיד כלום.. זה שאתה מנהל לא מחייב אותך להתערב בהכל. זה כמו שהוא ישאל שאלה ואני אגיב: "לא יודע".

מנהל הפורום - מה? אני הייתי רציני, שיתקשר וישאל, אנחנו לא נעשה את העבודה השחורה פה. אף אחד לא יודע פה במדוייק איפה הכי זול.

משתמש ב' - ... מי אתה שתגיד לו איזה אשכול לפתוח ועל מה? הוא יפתח אשכול, ויכתוב בו מה שבא לו. יקבל תשובה, לא יקבל תשובה, זה לא עניינך. אתה לא רוצה לעזור אל תעזור.

מנהל הפורום - (כנראה בדמעות, מצטט את התגובה הנ"ל) אני המנהל. huh.gif

משתמש ב' - (חוזר לוודא הריגה) ט'חח. תנחת כפרה ..עפת על עצמך.

זה פורום איכותי! :roflmao:

פורסם

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אממ.. מה ראיתי בעצם מעבר למישהי שנראית לפי רושם ראשוני כעוד ספיסמנט אנטורפולוגי מדהים של האוכלוסיה המדוברת?

יכול שמורטל אומנם נראית כסתם "פריחה", אבל לא פעם הוכח לי ההיפך, ושמראה מטעה מאוד. קשה לי מאוד להאמין אחרת לפי הלוק, וזה יהיה מתחסד מצידי להגיד משהו אחר מעבר לזה שברגע שראיתי אותה חשבתי "אללה איסטור איזה פריחה" אבל, לך תדע, אני כבר התבדיתי בדברים דומים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

יש לי הרגשה שלא ראיתם את הפוסטים הגלויים שלה על הקיר בפייסבוק :lol:

אני לא מתייחס למראה אפילו, נראית נורמטיבית לחלוטין.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

LOL, המקום הזה פשוט מכרה זהב של טיפשות, חייבים לקרוא את הפוסטים שלה על הקיר.

ממה שהבנתי חבר שלה בכלא, והיא רוצה להשלים בגרות בערבית בישביל שיהיה לילדים שלה עתיד טוב יותר בלוד FAIL.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אני מתקשה להאמין שזה אמיתי העסק הזה, כל הסטיגמות נופלות למקום. אם כן, DAMN WOMAN.

אני חייב לדבר במציאות , למרות שאני לא בטוח שאני והיא בכלל מדברים אותה שפה... O.o

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

צריך לקבל את העובדה שישנם אנשים עם מנטליות שונה מ'הבועה גוש-דנית'.

עם קצת שינוי המורטל הזאת תגרום לכם להזיל ריר, אז חדל קשקשת.

מסכים, :-).

-

פורסם

מצחיק שהיא כותבת "עוד שנה יהיה לי כסף להפלה"... ומה יקרה בנתיים? התינוק יחכה?

הבועה היא אצלה, ממש לא בגוש דן. ואני אומר את זה בתור "אף-פעם לא גוש-דני".

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
אני מתקשה להאמין שזה אמיתי העסק הזה, כל הסטיגמות נופלות למקום.

+1.

נראה כמו פרודיה די מוצלחת.

אבל אם זה אמיתי, אז באמת לפעמים המציאות עולה על כל דמיון..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
עם קצת שינוי המורטל הזאת תגרום לכם להזיל ריר, אז חדל קשקשת.

המצב היחיד שאני יזיל ריר עליה זה אחרי רופא שיניים עם הרדמה של חצי פנים :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מספיק ראיתי דוגמאות חיות כאלה במציאות ולכן אינני שולל על הסף... :lol:

מבחינת בועה גוש דנית, אני לא חושב שזאת דוגמא טובה, אנחנו עדיין חיים באותה מדינה, כמובן שיש מרחב תמרון בין דתות ותרבויות וזה מקובל אבל מכאן ועד לתת רמה עם תעודות וניסיון בשטח.. "יחי ההבדל בין גוש דן לסביבה"

מספר ציטטות איכות מבית מורטל:

מורטל סוויסה אינעל העולםםםםםםםם

זכיתי בנופש מלון שלוש כוכבים באילת למה שלחתי 40 פקקים של טמפו

שריתתתת תכיני תתיק למה הם לא מבינים מה מגיע עליהם-בואנה עם את לא קמה בבוקר בזמן לארוחת בוקר ואני מפספסת את הלבנה אם הזעתר כמו באכסניה של חנית אני גומרת אותך!!!!!!

מוטי איך תהיה חסר לי בטיילת באילתתתתתתתת בדוק קונה לך שרשרת מעור שחור עם סמל של הונדה

מורטל סוויסה חייבת דחוף תמונה של אבוחצירה למה נראה לי מישהו פתח עלי וואחד עין,איך אני יוצאת מהבית אני דופקת חליקה על אשכולית אדומה אחורי זה יושבת אם ליטל בן אבו ביפו נופל לי על הבנייה של הציפורניים גחל מהנרגילה הרס לי את הקריסטל

וואה וואה רק חסר לי בסוף לא יהיה לי כרטיסים גם לרינת בר ואני דוקרת מישהו

מורטל סוויסה בחיי שעם עוד פעם אחת מישהו חותך אותי כשאני עם הסוברו שלי שומעת משה כהן הוא יכול להתקשר מעכשיו לחברא קדישה כי הוא צריך להזמין חלקה

אני לא יקלל פה למה זה אתר של אשכנזים...אבל שיזהרו ממני

אני די סמוך ובטוח שהיא גם בקטע של פחית על הרצפה אחרי שלוק וערס ששורק לה לרדת למטה מהבית..

Night Driver כתב:

• תוכן חדש...